http://www.youtube.com/watch?v=QqNljYcPo2U
Dziś czytałam w mojej lokalnej gazecie, że to zespół mielecki (moje regiony oł jeeah
Podobno też była jakiś duet rzeszowski, ale jeszcze ich nie zdążyłam obczaić
Napisano 13 marca 2011 - 12:00
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 13 marca 2011 - 12:27
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 marca 2011 - 18:13
Napisano 14 marca 2011 - 08:46
Napisano 14 marca 2011 - 08:56
Napisano 14 marca 2011 - 22:13
do tej pory sama tak miałammam wrazenie że jak spiewaja dzieci to każdy sie wzrusza
.Ten chłopiec co spiewał w 1 cześci mnie osobiscie nie porwał
Napisano 19 marca 2011 - 17:23
no to mam podobnie.Sajuri napisał/a:
mam wrazenie że jak spiewaja dzieci to każdy sie wzrusza
do tej pory sama tak miałam , ale teraz mnie zaczęło to lekko draznic
tak tegomasz na myśli tego od "Dziwnego świata'? może nie zaśpiewał tragicznie , ale bez większych rewelacji
Napisano 20 marca 2011 - 12:37
to ta co grala na klawiszach i miala 17 latładnie spiewała Arleta
Napisano 20 marca 2011 - 14:02
tak ta. I faktycznie taka przy tym skromna.Sajuri napisał/a:
ładnie spiewała Arleta
to ta co grala na klawiszach i miala 17 lat
no juz nie ten wiek na fochy nawet.nie strzelała fochów
no nie podobał mi sie jej wystep, brrr. Ale moze to kwestia piosenki...ta mnie nie przekonała.zołtym ubranku z wlasnym utworem
Napisano 20 marca 2011 - 14:04
czesc ludzi cale zycie nie potrafi sie zachowacno juz nie ten wiek na fochy nawet
mnie tez nie do konca przekonał utwór , dziewczyna talent ma; ale podibalo mi sie ze ludzie nie tylko lzawe covery wybieraja.zołtym ubranku z wlasnym utworem
no nie podobał mi sie jej wystep, brrr. Ale moze to kwestia piosenki...ta mnie nie przekonała.
Napisano 26 marca 2011 - 22:03
Napisano 26 marca 2011 - 23:09
A ja właśnie chyba wolę "Must be the music". W "X factor" może i jest lepsze jury, ale z uczestników jak na razie nie zapamiętałam nikogo. Tutaj za jury nie przepadam, ale kilku wykonawców w pamięć mi zapadło i kibicuję im. Z tego, co zauważyłam w Must be the music jest więcej zespołów, i to całkiem fajnych. I sto razy bardziej wolę, kiedy przychodzi kilku kolegów, nawet fałszujących, ale grających własną muzykę, niż kolejna wydzierająca się dziewczyna, która naśladuje Beyonce.Ogólnie wole Xfactor
Napisano 27 marca 2011 - 07:56
a z tym sie zgodze. I szczerze te zespoly bardziej moga uwage zwróciły niż wykonawcy. Czasem mam wrazenie że oni wszyscy spiewaja podobnie. W Must be the music jak narazie najbardziej podobał mi filipinczyk z piosenka Amstronga , chłopak spiewajacy sex od fire i Arleta.i tyle.w Must be the music jest więcej zespołów, i to całkiem fajnych
Napisano 27 marca 2011 - 11:03
a mi się właśnie wydaje, że w Must Be The Music jest lepsze i tak naprawdę brakuje tylko takiego Wojewódzkiego. Zwróć uwagę, że tu jury zwraca uwagę również na technikę śpiewu, na jego profesjonalne wykonanie a tam przyjdą 3 dziewczyny poklepią się po tyłkach, zaśpiewają nieczysto i przejdą dalej, bo niby są oryginalne...W "X factor" może i jest lepsze jury
Napisano 27 marca 2011 - 11:12
Masz rację. I właśnie takiej osoby brakuje mi w "X factor", bo Czesław mimo, że sympatyczny, żadnym autorytetem nie jest, Maja tym bardziej.tu jury zwraca uwagę również na technikę śpiewu, na jego profesjonalne wykonanie
Napisano 27 marca 2011 - 11:33
Napisano 27 marca 2011 - 11:35
czesław ma wyksztalcenie muzyczne to jeszcze jakies pojecie ma , a maja to tylko wie jak kogos sprzedac i tyle.Czesław mimo, że sympatyczny, żadnym autorytetem nie jest, Maja tym bardziej.
Napisano 27 marca 2011 - 12:19
hym..w Xfactor jest zabawniejsze, lubie KUbe . Czesława w sumie też.a mi się właśnie wydaje, że w Must Be The Music jest lepsze
ona to juz jakas pomyłka.Maja tym bardziej.
chyba jak dobrze pamietam - takśpiewa w the gospel time i też mnie nie powalili. Nawet nie wiem czy przeszli dalej.
to jest troszke irytujace. Jak analfabetagdzie mecze sie domyslajac sie o co mu chodzi.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Muzyka dobra do samochodu (: |
|
|
|
Chcesz przejrzeć dowolną Księgę Wieczystą znając tylko Adres? |
|
|
|
Firanowa ( i nie tylko) maniaczka... |
|