Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Must be the music. Tylko muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
111 odpowiedzi w tym temacie

#21 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 13 marca 2011 - 12:00

magdaaaaa, ta "warszafka" ?

http://www.youtube.com/watch?v=QqNljYcPo2U

Dziś czytałam w mojej lokalnej gazecie, że to zespół mielecki (moje regiony oł jeeah :P ), specjalnie wyszperałam na yt, bom ciekawa była :lol: i w sumie nawet mi się podoba, tekst głupkowaty, ale całość na plus.

Podobno też była jakiś duet rzeszowski, ale jeszcze ich nie zdążyłam obczaić :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#22 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 marca 2011 - 12:27

tak ten hrabia , jury wlasnie im powiedzialo, ze moga sie nie zgadzac z tym tekstem, ale przynajmniej jest o czyms i jest z zartem :)
nie pamietam kto byl z rzeszowa ale wiem , ze ktos był.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#23 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 marca 2011 - 18:13

Magdaaaa tez uwazam ze Małgośka w wykonaniu rudego dziewczecia była ok...ale bez achów.
Przestały śpiewajace dzieciaki robić na mnie wrażenie.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#24 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 13 marca 2011 - 19:18

Przestały śpiewajace dzieciaki robić na mnie wrażenie

jestem tego samego zdania. Mam talent wygrala młoda dziewczynka to teraz zdobyły się na odwagę i inne wcale nie mające specjalnych zdolności dzieci.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#25 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 marca 2011 - 08:46

Obejrzałam jeden odcinek i wiem że nie byłabym w stanie tego oglądać, Kora i jej zachowanie jest na tyle wkurzające że...Ma się za nie wiadomo jaką gwiazde tym czasem trochę jej brakuje, więc nie rozumiem dlaczego aż tak z góry traktuje innych

#26 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 marca 2011 - 08:56

monika34, mam wrazenie że jak spiewaja dzieci to każdy sie wzrusza...i czasem si eboje czym sie kieruje ktos kto oddaje głos ? tym że dziecko spiewa super czy tym że " zagłosuje bo bedzie mu przykro "
Ten chłopiec co spiewał w 1 cześci mnie osobiscie nie porwał .

Co zas do Kory. Sama mówi coś o tym że szuka osób inteligentych, pełnych kultury a sama jak sie zachowuje ?? czy aż tak potrzebne sa te jej $%#^&** ???
Osobiscie mnie jej osoba tam irytuje. :roll: . Za to Zapendowska lubie.

#27 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 14 marca 2011 - 22:13

mam wrazenie że jak spiewaja dzieci to każdy sie wzrusza

do tej pory sama tak miałam :-P , ale teraz mnie zaczęło to lekko draznic

Ten chłopiec co spiewał w 1 cześci mnie osobiscie nie porwał

.
masz na myśli tego od "Dziwnego świata'? może nie zaśpiewał tragicznie , ale bez większych rewelacji <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 marca 2011 - 17:23

Sajuri napisał/a:
mam wrazenie że jak spiewaja dzieci to każdy sie wzrusza

do tej pory sama tak miałam , ale teraz mnie zaczęło to lekko draznic

no to mam podobnie. :) Może dlatego że uważam iz dzieci nie powinny brać udziału w takim programie razem z dorosłymi.

masz na myśli tego od "Dziwnego świata'? może nie zaśpiewał tragicznie , ale bez większych rewelacji

tak tego :) ładny głos ale bez szału.
Ponoć dzisiejszy odcinek ma być ciekawy;)

[ Dodano: 2011-03-19, 21:37 ]
No nie wiem....nikt mnie nie powalił w dzisiejszym odcinku. Fajne głosy ale bez ochów.
ładnie spiewała Arleta ;) I ten zespoł na koncu co był.

#29 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 marca 2011 - 12:37

ładnie spiewała Arleta

to ta co grala na klawiszach i miala 17 lat ??? faktycznie miala ciekawa barwe glosu :)
zauwazyłam, ze jest duzo zespolów rockowych , liczyłam, ze bedzie wiecej instrumentalistów.postawa tej pani co spiewala mozarta mi sie podobała : potrafila przyjac krytyke i nie strzelała fochów .
czeki dostały dwa zespoly i ta dziewczyna w zołtym ubranku z wlasnym utworem , nie musze sie zgadzac z tym werdyktem , ale podoba mi sie, ze nie tylko łzawe wykonania sa nagradzane :)

#30 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 marca 2011 - 14:02

Sajuri napisał/a:
ładnie spiewała Arleta
to ta co grala na klawiszach i miala 17 lat

tak ta. I faktycznie taka przy tym skromna.

nie strzelała fochów

no juz nie ten wiek na fochy nawet. ;)

zołtym ubranku z wlasnym utworem

no nie podobał mi sie jej wystep, brrr. Ale moze to kwestia piosenki...ta mnie nie przekonała.

ładnie spiewała też ta dziewczyna, 19 lat chyba, ciemne długie włosy, miała chyba kwiatka we włosach :lol:

#31 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 marca 2011 - 14:04

no juz nie ten wiek na fochy nawet

czesc ludzi cale zycie nie potrafi sie zachowac :)

zołtym ubranku z wlasnym utworem
no nie podobał mi sie jej wystep, brrr. Ale moze to kwestia piosenki...ta mnie nie przekonała.

mnie tez nie do konca przekonał utwór , dziewczyna talent ma; ale podibalo mi sie ze ludzie nie tylko lzawe covery wybieraja.

#32 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 marca 2011 - 22:03

Było pare fajnych głosów w dzisiejszym odcinku ale nikt mnie na tyle nie zachwycił aby jak to powiedziała Zapedowska : spadły buty z nóg.;)
Ten mały Wiktor ( 6 lat) według mnie ot tak sobie zagrał, ja tam geniusza nie widziałam. Ale o niebo lepiej szło mu niż mojej sasiadce która chodzi do szkoły muzycznej pare lat :lol: , a ten maluszek dopiero 4 miesiace gra ??? tylko pytanie cz sam chciał czy tata go wysłał.
:roll:
Ogólnie wole Xfactor może też dlatego że wole jury. ( poza Maja). No i nie trawie prowadzacego czyli Rocka. Mam wrazenie że zgrywa luzaka i bywa ironiczny. Ale ...może to tylko moje własne odczucie.

#33 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 26 marca 2011 - 23:09

Ogólnie wole Xfactor

A ja właśnie chyba wolę "Must be the music". W "X factor" może i jest lepsze jury, ale z uczestników jak na razie nie zapamiętałam nikogo. Tutaj za jury nie przepadam, ale kilku wykonawców w pamięć mi zapadło i kibicuję im. Z tego, co zauważyłam w Must be the music jest więcej zespołów, i to całkiem fajnych. I sto razy bardziej wolę, kiedy przychodzi kilku kolegów, nawet fałszujących, ale grających własną muzykę, niż kolejna wydzierająca się dziewczyna, która naśladuje Beyonce.

Oglądam właśnie występy w internecie i jak na razie strasznie podoba mi się Maja, która zaśpiewała "Stary niedźwiedź mocno śpi" :lol: i zespół "Podoba mi się". Fanje, energetyczne chłopaki :mrgreen:

#34 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 marca 2011 - 07:56

w Must be the music jest więcej zespołów, i to całkiem fajnych

a z tym sie zgodze. I szczerze te zespoly bardziej moga uwage zwróciły niż wykonawcy. Czasem mam wrazenie że oni wszyscy spiewaja podobnie. W Must be the music jak narazie najbardziej podobał mi filipinczyk z piosenka Amstronga , chłopak spiewajacy sex od fire i Arleta.i tyle. <bezradny></span>

#35 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 marca 2011 - 11:03

W "X factor" może i jest lepsze jury

a mi się właśnie wydaje, że w Must Be The Music jest lepsze i tak naprawdę brakuje tylko takiego Wojewódzkiego. Zwróć uwagę, że tu jury zwraca uwagę również na technikę śpiewu, na jego profesjonalne wykonanie a tam przyjdą 3 dziewczyny poklepią się po tyłkach, zaśpiewają nieczysto i przejdą dalej, bo niby są oryginalne...
I fajnie, że są tu również instrumentaliści a nie tylko śpiewający. Generalnie nie wiem, czemu ten program za granicą zszedł po jednym sezonie, ale moim zdaniem jest dużo lepszy od X factor.
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#36 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 27 marca 2011 - 11:12

tu jury zwraca uwagę również na technikę śpiewu, na jego profesjonalne wykonanie

Masz rację. I właśnie takiej osoby brakuje mi w "X factor", bo Czesław mimo, że sympatyczny, żadnym autorytetem nie jest, Maja tym bardziej.
Ale z drugiej strony dla mnie czyste wyśpiewanie dźwięków i idealne wejście w tonację to nie wszystko jednak. Ja na przykład wolę głosy, które nie są idealne i w których słychać jakieś "brudy", a czasem nawet fałsz, ale które są w jakiś tam sposób porywające. Dlatego na wypięknione laseczki ze słowiczymi głosami uwagi raczej nie zwracam.

#37 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 27 marca 2011 - 11:33

Must be the music czasami obejrzę, choć jakoś mnie nie wciągnęło. Widziałam dwa odcinki i jakoś nie powala na kolana, a wkurzało mnie tylko to, że jury tak mało mówią. Teraz w tym odcinki moja kumpelą była - śpiewa w the gospel time i też mnie nie powalili. Nawet nie wiem czy przeszli dalej.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#38 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 marca 2011 - 11:35

Czesław mimo, że sympatyczny, żadnym autorytetem nie jest, Maja tym bardziej.

czesław ma wyksztalcenie muzyczne to jeszcze jakies pojecie ma , a maja to tylko wie jak kogos sprzedac i tyle.
pomimo , ze drazni mnie w jury kora, to lepiej mi sie to oglada niz wypowiedzi czesława, gdzie mecze sie domyslajac sie o co mu chodzi.

#39 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 27 marca 2011 - 11:39

pytanie cz sam chciał czy tata go wysłał.

raczej przystawałabym przy opcji , że to ojciec , chcę miec synka muzyka.
Jak na 6 lat to już sam fakt , że gra to juz jakis sukces , ale czasami małe paluszki nie trafiały w klawiszki niestety ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#40 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 marca 2011 - 12:19

a mi się właśnie wydaje, że w Must Be The Music jest lepsze

hym..w Xfactor jest zabawniejsze, lubie KUbe . Czesława w sumie też.
Jury marzen to takie : Chylinska, Zapedowska, Kubuś :-P i może jakiś radiowiec.

Maja tym bardziej.

ona to juz jakas pomyłka.

śpiewa w the gospel time i też mnie nie powalili. Nawet nie wiem czy przeszli dalej.

chyba jak dobrze pamietam - tak :) podobalo sie jury, jedyne co to chcieli aby mieli wiecej swobody.

gdzie mecze sie domyslajac sie o co mu chodzi.

to jest troszke irytujace. Jak analfabeta :roll: