Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Must be the music. Tylko muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
111 odpowiedzi w tym temacie

#61 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 18:32

Enej zdobywa stacje radiowe, ja dalej nie rozumiem zachwytów nad tym programem, tymczasem wypatrzyłam dziś na mieście plakat z informacją o castingach do 2 edycji. Przyznać się która idzie :P <lol></span> Jury bez zmian. Kto był prowadzącym w pierwszej edycji w sumie nie wiem. 2 mają prowadzić Rock i Sykut (Rock chyba w 1 był, ale panny w ogóle nie kojarzę :P )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#62 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 19:11

Sykut

Pogodynka - ale jakiej stacji tv to nie mam pojęcia.
Podobno kogoś wygryzła - też nie mam pojęcia kto pierwszą część prowadził <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#63 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 19:11

Sykut nikogo nie wygryzła, bo to ona prowadziła pierwszą edycję :-P

#64 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 19:21

ach te gazety :lol: :lol: :lol:
to tak jest jak się więcej czyta niż ogląda <bezradny></span>

A tego całego Enej jeszcze nawet na uszy nie słyszałam <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#65 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 19:30

Przyznać się która idzie

Się zastanawiałam, ale się tak mniej więcej od drugiej edycji Idola zastanawiam- a nie zniosłabym wyśmiania :-P

Cóż ja widziałam castingi, potem ze dwa odcinki... Ogólnie format się powoli przejada- w każdym tego typu programie chyba <bezradny></span>

Pogodynka - ale jakiej stacji tv to nie mam pojęcia.

Polsatu. I tak jak karatetyka, zauważyła- i ona prowadziła pierwszą edycję ;-)

#66 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 07:08

Przyznać się która idzie

ja tam widze Ciebie, zaspiewaj majteczki w kropeczki, prosieeee <amen></span>

Kto był prowadzącym w pierwszej edycji w sumie nie wiem

yyy Paulina ? i Rock chyba ;-)

Mnie ten program nudzi <zleee></span> , wole xfacor. Ale to tez mi sie przejada.
:-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#67 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 07:09

Ciekawa jestem ile zrobią edycji programu. Skoro druga startuje szybko.. Faktycznie format się przejada..

Ale miło pooglądać jak ktoś chcę pokazać światu talent, jeżeli go ma :-D
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#68 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 14:19

Mnie format się nie przejadł, ponieważ to chyba jedyny program, w którym wykonywane utwory nie muszą być narzuconymi przez kogoś tam coverami i często są autorskimi kawałkami. Enej byli świetni i bardzo ich lubię, ale na pewno nie spodobaliby mi się w repertuarze Niemena czy Red Hotów.
Może i później nie ma żadnego zaskoczenia przy okazji wydania płyty, ale niespodzianki nie zawsze są fajne.

#69 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 września 2011 - 15:51

Pamietam tylko tego goscia z Kongo z piosenka Sen o warszawie oraz zespoł - z piosenka - jak sie masz kochanie. Piosenki nie trawie, ale zespoł ma u mnie plusa za orginalność

#70 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 03 października 2011 - 10:02

Jak na razie nie ogarniam tych wszystkich zespołów <bezradny></span> za dużo ich, ale na razie cieszę się, że przeszedł duet dziewczyna i chłopak - Miesiączek & Niedojadło <ookk></span> super ;-) Był też taki chłopak grający na gitarze i śpiewający, który mi bardzo przypadł do gustu, ale nazwiska nie pamiętam <hmm></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#71 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 03 października 2011 - 11:17

Miesiączek & Niedojadło

Baaardzo mi się podobali :)

Fajny był jeszcze wczoraj zespół, w którym śpiewała taka dziewczyna w krótkich włosach. Ale jak się nazywali, nie pamiętam. Zresztą zdaje się nie mieli nawet jeszcze nazwy ;-)

No i Atmasfera - byli chyba ze 2 tygodnie temu. Grają folkową muzykę, połączoną z trochę cięższymi brzmieniami i uwielbiam ich od Woodstocku ze 2 czy 3 lata temu.

Bardzo podoba mi się ten program, bo zawsze sporo w nim naprawdę fajnych perełek ;-)

#72 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 03 października 2011 - 12:32

Podoba mi się zespół PLAN, babeczka ma zaje... głos ;-)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#73 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 03 października 2011 - 13:38

zespół PLAN,

Chyba nie oglądałam odcinka, w którym byli, bo w ogóle ich nie kojarzę. Kawałek bardzo średni, ale laska faktycznie świetna <ookk></span> mają fajną energię i z chęcią ich jeszcze zobaczę i usłyszę.

#74 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 października 2011 - 07:36

Wczoraj podobał mi sie :
Wojtek Czarniawski,Miesiaczek, oraz zespoł grajacy muzyke ala goralska
Nie rozumiem troszke Kory ktora stwierdziła ze Miesiaczek nie zaspiewała fajnie, bo ta piosenka ma ogien itp. Przeciez ma dziewczyna prawo do własnej interpretacji
KOmpletnie nie rozumiem zachwytu nad Serge Suszyński Bourbon. Nic mnie do niego nie przyciaga. Jak dla mnie wczoraj było duzo nieczystych dzwiekow co zreszta potwierdziła Ela I Adam.
Aleksandra Zygmunt :roll: modliłam sie co by juz skonczyła tego konika na biegunach . Lubie ta piosenke, ale tu była przekrzyczna, zagłusozna przez muzyke . Zmeczyłam sie słuchajac jej. Poza tym jeszcze raz napisze - nie rozumiem co dzieci robia w tym programie.
Wiesław Iwasyszyn – 48-letni znany polski beatboxer... kompletnie mnie nie zauroczył. Chcoc podziwiam ze tak umie.

#75 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 10 października 2011 - 08:23

Nie rozumiem troszke Kory ktora stwierdziła ze Miesiaczek nie zaspiewała fajnie, bo ta piosenka ma ogien itp.

Kora w ogóle ma w większości dziwne opinie. Raz podkreśla cały czas, że najważniejsze to nie odtwarzać, ale stworzyć własną interpretację, ale kiedy przychodzi dziewczyna, śpiewająca piosenkę Celine Dion, zostaje zjechana od góry do dołu za to, że nie zrobiła tego identycznie, jak Celine <bezradny></span>

#76 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2011 - 17:13

szkoda ze chlopiec z gitara nie przeszedl. troche mnie wynik zaskoczyl. ale fajnie z drugiej osoby ze zespoly przechodza , bo u nas trudno o zespoł , zazwyczaj sami wokalisci

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#77 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 października 2011 - 07:21

Podobała mi sie Dominika no ale nieprzeszła. Jednak u nas ludzie wola np. Feel... ale co komu.
te zespoł ktoremu udało sie przejsc, nie pamietam nazwy, muzyka nie moja bajka, ale sa swietni, i zycze im samych sukcesow.
Natalia z Ave maria, piekny głos choc jakos nie byłam za tym by przeszła do finału, kibicowałam za to panu Romanowi . Moze dostanie dzika karte ?
Najmniej podobała mi sie Wiola. Taka roztrzepana nastolatka.

#78 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 października 2011 - 19:12

najmniej podobała mi sie Wiola. Taka roztrzepana nastolatka.

i slabo znosila krytyke <bezradny></span>

Natalia z Ave maria

mnie sie podobala, zaspiewala ladnie czysto , bez zbednych ozdobniów .

Dominika no ale nieprzeszła

no niestety takie mamy gusta muzyczne :roll:

#79 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 października 2011 - 07:43

mnie sie podobala, zaspiewala ladnie czysto , bez zbednych ozdobniów .

tak jak pisałam piekny głos, tylko mam nadzieje ze ktos sie nia zajmie. Dobrze.
Jak czytałam wpisy na FB to mnie rozwaliły co niektóre. Np. ze dziewczyna była mało ruchliwa. :lol: Flegmatyczna. No prosze, miała tanczyc do Ave MAria? :roll: , no i że zaskromna. Kurcze, mało teraz takich poukładanych, nierozwydrzonych nastolatek. Szkoda.

no niestety takie mamy gusta muzyczne

podobaja sie bardziej piosenki bez... sensu. Bo jak nieraz ich słucham to takie mam wrazenie. Chyba ze ja nie kumata i nie umiem sie w nich odnalesc.

#80 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2011 - 18:03

i jak sie wynik podobał. :?:
to jaka trojka miala njwiecej glosów wskazuje , ze glownie mlodzi ludzie glosuja. ja chcialam aby "maszmisz" wybgrał. nie wiedziałam, ze wokalistka tego zespolu to corka Ewy Kasprzyk.