Must be the music. Tylko muzyka
Napisano 15 czerwca 2011 - 18:32
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 czerwca 2011 - 19:11
Pogodynka - ale jakiej stacji tv to nie mam pojęcia.Sykut
Podobno kogoś wygryzła - też nie mam pojęcia kto pierwszą część prowadził
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 czerwca 2011 - 19:11
Napisano 15 czerwca 2011 - 19:21
to tak jest jak się więcej czyta niż ogląda
A tego całego Enej jeszcze nawet na uszy nie słyszałam
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 czerwca 2011 - 19:30
Przyznać się która idzie
Się zastanawiałam, ale się tak mniej więcej od drugiej edycji Idola zastanawiam- a nie zniosłabym wyśmiania
Cóż ja widziałam castingi, potem ze dwa odcinki... Ogólnie format się powoli przejada- w każdym tego typu programie chyba
Pogodynka - ale jakiej stacji tv to nie mam pojęcia.
Polsatu. I tak jak karatetyka, zauważyła- i ona prowadziła pierwszą edycję
Napisano 16 czerwca 2011 - 07:08
ja tam widze Ciebie, zaspiewaj majteczki w kropeczki, prosieeeePrzyznać się która idzie
yyy Paulina ? i Rock chybaKto był prowadzącym w pierwszej edycji w sumie nie wiem
Mnie ten program nudzi
Napisano 16 czerwca 2011 - 07:09
Ale miło pooglądać jak ktoś chcę pokazać światu talent, jeżeli go ma
Napisano 16 czerwca 2011 - 14:19
Może i później nie ma żadnego zaskoczenia przy okazji wydania płyty, ale niespodzianki nie zawsze są fajne.
Napisano 05 września 2011 - 15:51
Napisano 03 października 2011 - 10:02
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 03 października 2011 - 11:17
Baaardzo mi się podobaliMiesiączek & Niedojadło
Fajny był jeszcze wczoraj zespół, w którym śpiewała taka dziewczyna w krótkich włosach. Ale jak się nazywali, nie pamiętam. Zresztą zdaje się nie mieli nawet jeszcze nazwy
No i Atmasfera - byli chyba ze 2 tygodnie temu. Grają folkową muzykę, połączoną z trochę cięższymi brzmieniami i uwielbiam ich od Woodstocku ze 2 czy 3 lata temu.
Bardzo podoba mi się ten program, bo zawsze sporo w nim naprawdę fajnych perełek
Napisano 03 października 2011 - 12:32
Napisano 03 października 2011 - 13:38
Chyba nie oglądałam odcinka, w którym byli, bo w ogóle ich nie kojarzę. Kawałek bardzo średni, ale laska faktycznie świetnazespół PLAN,
Napisano 10 października 2011 - 07:36
Wojtek Czarniawski,Miesiaczek, oraz zespoł grajacy muzyke ala goralska
Nie rozumiem troszke Kory ktora stwierdziła ze Miesiaczek nie zaspiewała fajnie, bo ta piosenka ma ogien itp. Przeciez ma dziewczyna prawo do własnej interpretacji
KOmpletnie nie rozumiem zachwytu nad Serge Suszyński Bourbon. Nic mnie do niego nie przyciaga. Jak dla mnie wczoraj było duzo nieczystych dzwiekow co zreszta potwierdziła Ela I Adam.
Aleksandra Zygmunt
Wiesław Iwasyszyn – 48-letni znany polski beatboxer... kompletnie mnie nie zauroczył. Chcoc podziwiam ze tak umie.
Napisano 10 października 2011 - 08:23
Kora w ogóle ma w większości dziwne opinie. Raz podkreśla cały czas, że najważniejsze to nie odtwarzać, ale stworzyć własną interpretację, ale kiedy przychodzi dziewczyna, śpiewająca piosenkę Celine Dion, zostaje zjechana od góry do dołu za to, że nie zrobiła tego identycznie, jak CelineNie rozumiem troszke Kory ktora stwierdziła ze Miesiaczek nie zaspiewała fajnie, bo ta piosenka ma ogien itp.
Napisano 10 października 2011 - 17:13
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 października 2011 - 07:21
te zespoł ktoremu udało sie przejsc, nie pamietam nazwy, muzyka nie moja bajka, ale sa swietni, i zycze im samych sukcesow.
Natalia z Ave maria, piekny głos choc jakos nie byłam za tym by przeszła do finału, kibicowałam za to panu Romanowi . Moze dostanie dzika karte ?
Najmniej podobała mi sie Wiola. Taka roztrzepana nastolatka.
Napisano 17 października 2011 - 19:12
i slabo znosila krytykenajmniej podobała mi sie Wiola. Taka roztrzepana nastolatka.
Napisano 18 października 2011 - 07:43
tak jak pisałam piekny głos, tylko mam nadzieje ze ktos sie nia zajmie. Dobrze.mnie sie podobala, zaspiewala ladnie czysto , bez zbednych ozdobniów .
Jak czytałam wpisy na FB to mnie rozwaliły co niektóre. Np. ze dziewczyna była mało ruchliwa.
podobaja sie bardziej piosenki bez... sensu. Bo jak nieraz ich słucham to takie mam wrazenie. Chyba ze ja nie kumata i nie umiem sie w nich odnalesc.no niestety takie mamy gusta muzyczne
Napisano 07 listopada 2011 - 18:03
to jaka trojka miala njwiecej glosów wskazuje , ze glownie mlodzi ludzie glosuja. ja chcialam aby "maszmisz" wybgrał. nie wiedziałam, ze wokalistka tego zespolu to corka Ewy Kasprzyk.
czemu mi dałeś wiarę w cud