Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Firanowa ( i nie tylko) maniaczka...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
267 odpowiedzi w tym temacie

#21 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 11:13

Magdaru dzisiejsza pierwsza fotka podoba mi się najbardziej :lol: :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 sierpnia 2007 - 11:26

W ogóle powiem szczerze, że teraz faktycznie ogromny wybór jest. Mi się zawsze kojarzyło, że firanki i zasłony to takie proste, bez fantazji, wszystkie na jedno kopyto, a teraz widzę, że się pojawiły takie ładniutkie, różne kształty mają, takie fajniutkie ;) pewnie jeszcze bardziej to zauważę, jak będę kupować do jakiegoś swojego mieszkanka :)

#23 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 11:29

Kociak ja też dopóki nie kupowałam swoich pierwszych takich naprawdę moich to w ogóle mnie to nie obchodziło.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 11:52

teraz wybór jest ogromny, ale i ceny powalające z nóg :-/ <bezradny></span>
macie kolejną porcję <trele></span>

Załączone miniatury

• z_824_1b.jpg
  • z_802_1b.jpg
  • weronika.jpg
  • waleria_b.jpg
  • waleria_a.jpg
  • sylwia.jpg
  • salon10.jpg
  • salon6.jpg
  • roza.jpg
  • pawie_oczka.jpg

#25 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 11:58

i już ostatnie zdjecia, bo więcej na kompie nie mam :-P

Załączone miniatury

• z_927_1b.jpg
  • z_917_1b.jpg
  • z_895_1b.jpg
  • z_864_1b.jpg
  • z_863_1b.jpg
  • z_837_1b.jpg

#26 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:30

Magdaru, możesz mi podać link skąd wziełaś te zasłonki z_837_1b.jpg
mozna je kupić na allegro :?:

z dzisiejych jedynie mi sie podobają z_824_1b.jpg
taką mam u mnie w dużym pokoju zawieszoną, zamawiana przez internet z fabryki "Wisan"
i z_824_1b.jpg
taką mam u mnie w dużym pokoju zawieszoną, zamawiana przez internet z fabryki "Wisan"
oraz z_917_1b.jpg lubie właśnie takie delikatne.

Magdaru, ile zapłaciłaś za te firanki :?:
Dołączona grafika

#27 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:38

zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl ) oni tam mają zamówienia wysyłkowe, więc spokojnie można u nich zamawiać :)
mozna u nich zamówić bezpłatny katalog :mrgreen:
za tą z zielonkawymi bokami płaciłam 72 zł, była już gotowa do powieszenia, obszyta, z taśmą u góry, tylko pomarszczyć i powiesić :mrgreen: teraz, o ile się nie mylę, kosztuje coś ponad 80 zł
a za tą z listkami dałam coś koło 120 zł, z tym że brałam ją na 2 okna po 4m długiej i krótkiej, ale tą trzeba było obszyć i doszyć taśmę górą, bo to była firana w matrażu, ale masa jest tam takich juz całkiem gotowych, co już nic doszywać nie trzeba ;-)
w sumie z przesyłką zapłaciłam 202 zł, całkiem niedrogo jak za firanki na 3 okna, dobra jakość materiału, tylko na przesyłke chyba z miesiąc czekałam :-/ ale opłacało się, bo w sklepach jest dużo drożej <bezradny></span>
te dziecinne firaneczki też tam mają, bardzo duży wybór :-D

#28 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:44

zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl )

dziekuję za odpowiedź :* też sobię zamówie ten bezpłatny katalog :mrgreen: i wtedy bede miała więcej mozliwosc i na pewno coś wybiorę.

ja myslałam że drogo jak na firanki :shock: bo nie znam się na tym, ale jeżeli Ty mówisz że w sklepach drożej to zostane przy tej firmie :-)
bo na allegro patrzyłam to kompletnie nic ciekawego nie ma :roll:
Dołączona grafika

#29 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:46

na allegro rzeczywiście nie ma nic fajnego, ale w wisanie na pewno coś sobie wybierzesz i poważnie mają tam taniej niż w sklepach ;-)

#30 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 03 sierpnia 2007 - 11:18

Madziu - dzięki za te wszystkie zdjęcia i info :) Cudne są te niektóre firanki i zasłonki <dreams></span>
Ja już w Obi sobie upatrzyłam takie z fikuśnymi upięciami zasłonki do naszej sypialni <dreams></span>

A i te do pokoju dziecinnego są bajeranckie :-)
I wcale nie takie drogie, myślałam, że o wiele więcej trzeba zapłacić za firanki.

Oj, to jak już mieszkanie będzie po generalnym remoncie, to zacznie się wybieranie ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#31 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 04 sierpnia 2007 - 08:13

Madziu - dzięki za te wszystkie zdjęcia i info

nie ma za co :mrgreen: polecam się na przyszłość, hyhy

#32 monika s

monika s
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 15:44

Na gwiazdke dostalam od mojej tesciowej przesliczna firanke zrobiona na szydelku. Powiesilam w jadalni, kolor kremowy, 11 motyli. Cudo! :-)
Pozdrawiam

#33 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 09:16

zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl ) oni tam mają zamówienia wysyłkowe, więc spokojnie można u nich zamawiać :)
mozna u nich zamówić bezpłatny katalog :mrgreen:
za tą z zielonkawymi bokami płaciłam 72 zł, była już gotowa do powieszenia, obszyta, z taśmą u góry, tylko pomarszczyć i powiesić :mrgreen: teraz, o ile się nie mylę, kosztuje coś ponad 80 zł
a za tą z listkami dałam coś koło 120 zł, z tym że brałam ją na 2 okna po 4m długiej i krótkiej, ale tą trzeba było obszyć i doszyć taśmę górą, bo to była firana w matrażu, ale masa jest tam takich juz całkiem gotowych, co już nic doszywać nie trzeba ;-)
w sumie z przesyłką zapłaciłam 202 zł, całkiem niedrogo jak za firanki na 3 okna, dobra jakość materiału, tylko na przesyłke chyba z miesiąc czekałam :-/ ale opłacało się, bo w sklepach jest dużo drożej <bezradny></span>
te dziecinne firaneczki też tam mają, bardzo duży wybór :-D

Magdaru!
Dzięki za podanie tych namiarów.Właśnie przeglądam tę stronke i chyba się skusze na te firanki.Upatrzyłam już sobie dwa wzory.Fajne bo gotowe na taśmie i od razu z lambrekinem i zasłonkami.I ceny atrakcyjne.
Dzięki!!!! <buzki></span>

#34 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 09:31

Magdaru!
Dzięki za podanie tych namiarów.Właśnie przeglądam tę stronke i chyba się skusze na te firanki.Upatrzyłam już sobie dwa wzory.Fajne bo gotowe na taśmie i od razu z lambrekinem i zasłonkami.I ceny atrakcyjne.
Dzięki!!!!

nie ma za co :) ja jestem bardzo zadowolona z tych firan :) w sklepie o wiele drożej to wszystko wychodzi, jeszcze dodatkowo trzeba płacić za doszycie taśmy itd. a tutaj wszystko jest gotowe i ceny nie są wygórowane ;-) musze tam zerknąć i zamówić katalog na ten rok, bo na pewno bedzie nowy :mrgreen:

#35 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 09:36

zamówić katalog na ten rok, bo na pewno bedzie nowy

Ja już zamówiłam :mrgreen:

#36 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 14:40

dzieki wam tez zamowilam nowy katalog..:) zobacyzmy jak przy mojej poczcie to dojdzie;P hihi.. i kiedy przede wszystkim.

a ja wrzucam okno u nas w salonie ktore sciagnelismy z ikei:)

Załączone miniatury

• DSC_0178.jpg
  • DSC_0177.jpg

#37 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 15:00

przejrzałam wczoraj strone wisanu i strasznie sie zawiodłam :-| kiedyś mieli tylko firany i zasłonki, ewentualnie jakieś akcesoria do firan, a teraz mase innych pierdół <bezradny></span> karnisze, pościele, ręczniki, lampy chyba też mi się przewinęły :-/ mniejszy wybór firan jest przez to, a szkoda <bezradny></span>

#38 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 09:23

Ja lubię gotowe firanki na taśmie bo nie trzeba się męczyć z upinaniem. Pokaże Wam moje ulubione ,jedyne co nie lubię to ich prasować bo niestety tego wymagają.Mam nadzieję że dobrze widać-słońce troche przeszkadzało i musiałam roletką zasłonić.

[ Dodano: 2008-01-11, 09:26 ]

mniejszy wybór firan jest przez to, a szkoda

To było ich więcej? Mi i tak się podobają te które tam są. Jedne zamówię napewno a nad innymi się zastanawiam.Sprawdzę ceny w innych sklepach bo też te firany mają. Sprawdzałaś może ceny zanim zamawiałaś dla siebie?

Załączone miniatury

• S6003484.JPG

#39 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 09:28

Te firanki na taśmie podobają mi się. Moja teściowa w kuchni ma taką górną i dolną, kolor tasiemki jest bordowy.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#40 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 12:53

Roszpunka, te, które wkleiłaś są super <ookk></span>
Wisanowe firanki b. mi się podobają :) u nas jest sklep Wisana, więc ja kupowałam na miejscu w sklepie. jako, że to sklep firmowy, to ceny były takie same. z firnaek jestem b. zadowolona :) muszę zrobić w końcu porządne zdjęcia i Wam pokazać!

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png