Firanowa ( i nie tylko) maniaczka...
Guest_Kociak_*
Napisano 02 sierpnia 2007 - 11:26
Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:30
mozna je kupić na allegro
z dzisiejych jedynie mi sie podobają z_824_1b.jpg
taką mam u mnie w dużym pokoju zawieszoną, zamawiana przez internet z fabryki "Wisan" i z_824_1b.jpg
taką mam u mnie w dużym pokoju zawieszoną, zamawiana przez internet z fabryki "Wisan" oraz z_917_1b.jpg lubie właśnie takie delikatne.
Magdaru, ile zapłaciłaś za te firanki
Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:38
mozna u nich zamówić bezpłatny katalog
za tą z zielonkawymi bokami płaciłam 72 zł, była już gotowa do powieszenia, obszyta, z taśmą u góry, tylko pomarszczyć i powiesić
a za tą z listkami dałam coś koło 120 zł, z tym że brałam ją na 2 okna po 4m długiej i krótkiej, ale tą trzeba było obszyć i doszyć taśmę górą, bo to była firana w matrażu, ale masa jest tam takich juz całkiem gotowych, co już nic doszywać nie trzeba
w sumie z przesyłką zapłaciłam 202 zł, całkiem niedrogo jak za firanki na 3 okna, dobra jakość materiału, tylko na przesyłke chyba z miesiąc czekałam
te dziecinne firaneczki też tam mają, bardzo duży wybór
Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:44
zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl )
dziekuję za odpowiedź
ja myslałam że drogo jak na firanki
bo na allegro patrzyłam to kompletnie nic ciekawego nie ma
Napisano 02 sierpnia 2007 - 14:46
Napisano 03 sierpnia 2007 - 11:18
Ja już w Obi sobie upatrzyłam takie z fikuśnymi upięciami zasłonki do naszej sypialni
A i te do pokoju dziecinnego są bajeranckie
I wcale nie takie drogie, myślałam, że o wiele więcej trzeba zapłacić za firanki.
Oj, to jak już mieszkanie będzie po generalnym remoncie, to zacznie się wybieranie
Napisano 04 sierpnia 2007 - 08:13
Madziu - dzięki za te wszystkie zdjęcia i info
nie ma za co
Napisano 07 stycznia 2008 - 15:44
Napisano 08 stycznia 2008 - 09:16
zamawiałam je przez internet z fabryki WISAN ( www.wisan.pl ) oni tam mają zamówienia wysyłkowe, więc spokojnie można u nich zamawiać
mozna u nich zamówić bezpłatny katalog![]()
za tą z zielonkawymi bokami płaciłam 72 zł, była już gotowa do powieszenia, obszyta, z taśmą u góry, tylko pomarszczyć i powiesićteraz, o ile się nie mylę, kosztuje coś ponad 80 zł
a za tą z listkami dałam coś koło 120 zł, z tym że brałam ją na 2 okna po 4m długiej i krótkiej, ale tą trzeba było obszyć i doszyć taśmę górą, bo to była firana w matrażu, ale masa jest tam takich juz całkiem gotowych, co już nic doszywać nie trzeba![]()
w sumie z przesyłką zapłaciłam 202 zł, całkiem niedrogo jak za firanki na 3 okna, dobra jakość materiału, tylko na przesyłke chyba z miesiąc czekałamale opłacało się, bo w sklepach jest dużo drożej
te dziecinne firaneczki też tam mają, bardzo duży wybór
Magdaru!
Dzięki za podanie tych namiarów.Właśnie przeglądam tę stronke i chyba się skusze na te firanki.Upatrzyłam już sobie dwa wzory.Fajne bo gotowe na taśmie i od razu z lambrekinem i zasłonkami.I ceny atrakcyjne.
Dzięki!!!!
Napisano 08 stycznia 2008 - 09:31
nie ma za coMagdaru!
Dzięki za podanie tych namiarów.Właśnie przeglądam tę stronke i chyba się skusze na te firanki.Upatrzyłam już sobie dwa wzory.Fajne bo gotowe na taśmie i od razu z lambrekinem i zasłonkami.I ceny atrakcyjne.
Dzięki!!!!
Napisano 08 stycznia 2008 - 09:36
zamówić katalog na ten rok, bo na pewno bedzie nowy
Ja już zamówiłam
Napisano 09 stycznia 2008 - 15:00
Napisano 11 stycznia 2008 - 09:23
[ Dodano: 2008-01-11, 09:26 ]
mniejszy wybór firan jest przez to, a szkoda
To było ich więcej? Mi i tak się podobają te które tam są. Jedne zamówię napewno a nad innymi się zastanawiam.Sprawdzę ceny w innych sklepach bo też te firany mają. Sprawdzałaś może ceny zanim zamawiałaś dla siebie?
Napisano 11 stycznia 2008 - 09:28
Napisano 11 stycznia 2008 - 12:53
Wisanowe firanki b. mi się podobają