Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Firanowa ( i nie tylko) maniaczka...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
267 odpowiedzi w tym temacie

#261 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 marca 2014 - 21:32

Ja sie zgadzam z Madz:) pomysl super. Ladne mieszkanko :-)

Rolety bym wziela albo mieta albo kawa z mlekiem. 

Z tym ze tutaj tak...firanki dodaja uroku, ciepla, przytulnosci. A rolety wprowadzaja inna atmosfere

Wiem bo u mnie byly kiedys tylko rolty....i jednak lepiej jest jak dalam firanki - jedna do parapetu druga-okno balkonowe- na do podlogi . Przy Twoim rozkladzie chyba jednak rolety....

a moze rzymskie ?? 

( ps. madz tez mam fiola na pkt balkonu :-P)

Użytkownik Sajuri edytował ten post 29 marca 2014 - 21:36

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#262 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 14 czerwca 2016 - 13:43

A czy Waszym zdaniem makarony są jeszcze modne? 

#263 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 15 czerwca 2016 - 05:15

Nie patrz się na to co jest modne a co nie jest modne. Ważne aby Tobie firanki się podobały. Sama mam makarony w salonie i jestem z nich bardzo zadowolona bo na okno balkonowe jest to idealne rozwiązanie. Nie musisz przecinać firanki. Poza tym mam dwa koty, ktore uwielbiały się wspinac po firankach a z makaronami wcale im to tak łatwo nie idzie :D
Najładniejsze są moim zdaniem proste gładkie firanki. Bez żadnych ozdóbek. Te są świetne:
670_670_productGfx_b7e372484c3b03e6a439c

Mam dokładnie takie z kuleczkami w kolorze białym

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#264 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 18 lipca 2016 - 12:52

A i jesli chodzi o zakupy to zamawiałam je przez internet . Wcześniej miałam porównanie z firankami zamawianymi z aukcji internetowych i jednak w sklepie jakosć jest o wiele wyższa. Porównywalna do jakości firanek zamawianych w sklepach stacjonarnych. Z tym,ze było oczywiscie taniej

#265 Alina

Alina
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 17 lipca 2017 - 17:32

mój maż nie cierpi firan, tweirdzi ze przez nie ciemno w mieszkaniu i ze po co to w ogóle...ehh...a ja uważam ze ocieplają wnetzre, nadają to coś czego bez nich by nie było;)

#266 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 26 czerwca 2019 - 07:49

A co sądzicie o roletach dzień noc? 

#267 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 26 czerwca 2019 - 09:44

Sama mam takie własnie rolety i osobiscie jestem z nich bardzo zadowolona. Rolety dzień i noc sprawdzą się doskonale w mieszkaniach znajdujących się na parterze. Pełne, tradycyjne tkaniny okienne mogą całkowicie blokować dostęp światła w ciągu dnia i sprawiać, że wnętrze staje się zbyt ciemne. Poza tym ładnie wyglądają w nowoczesnym pomieszczeniu.... A postawiłam w mieszkaniu własnie na nowoczesny styl.

http://medea.net.pl/...y-dzien-noc.php

Zamawiałam je w tej firmie w Łodzi. 

Romantycznie

#268 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 13 maja 2022 - 10:20

A co sądzicie o roletach dzień noc? 

Miałam takie roleety w poprzednim mieszkaniu. W obecnym już nie mam. Po kilku latach znudziły mi się, poza tym wydaje mi sie, ze powoli moda na ten rodzaj rolet przechodzi. Kiedyś były ekstremalnie popularne, obecnie ich popularność nie jest już taka dużą.

Poza tym mam u siebie tradycyjne firany oraz zasłony i o dziwo sprawdzają się naprawdę dobrze ;)  Mam zawieszone na agrafkach na szynach przysufitowych tak więc nic sie nie odczepia.Poza tym lepiej zaciemniajja:

https://sklep.flexgi...oslony_karnisza

Z przodu dobrze jest zamontować takie osłony.

Oslona-karnisza-LED.jpg