Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Must be the music. Tylko muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
111 odpowiedzi w tym temacie

#1 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 stycznia 2011 - 20:59

w tv pojawiła sie reklama castingów do nowego programu dla wokalistów , chyba 9 stycznia zaczynaja sie castingi , wiec raczej idola nie bedzie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 06:54

w tv pojawiła sie reklama castingów do nowego programu dla wokalistów , chyba 9 stycznia zaczynaja sie castingi , wiec raczej idola nie bedzie.

Ale to na tvn mówisz? A nawet jeśli nie, to przecie Idol zawsze polsatowski był, więc moim zdaniem jedno drugiego wcale nie wyklucza <bezradny></span>

#3 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 19:45

Idola brak ;-)

Już w marcu na antenie Polsatu pojawi się nowe muzyczne show „Must be the music. Tylko muzyka”. Telewizja Polsat od samego początku postawiła na śpiew i muzykę. Pierwsza edycja „Idola” w 2002 roku stała się prawdziwą rewolucją na rynku. Kolejne cztery edycje przyniosły scenie muzycznej takie gwiazdy, jak: Monikę Brodkę, Ewelinę Flintę, Szymona Wydrę, czy Anię Dąbrowską.

Także laureaci kolejnych ośmiu edycji Sopot TOPtrendy Festiwal, m.in.: Sistars, Zakopower, Bracia, Volver, dzięki stacji przebojem weszli na rynek muzyczny. Muzyczne talent show "Must be the music. Tylko muzyka" powstanie na licencji słynnej amerykańskiej firmy Shine International, potentata na rynku mediów, należącej do Ruperta Murdocha. Shine dystrybuuje ponad trzy tysiące godzin wysokiej jakości programów do ponad 150 krajów na świecie.

W brytyjskiej wersji programu w jury zasiedli: Jamie Cullum, kompozytor, wokalista muzyki pop, twórca wielkiego przeboju „Everlasting Love”, Sharleen Spiteri, była wokalistka znanej również w Polsce grupy Texas, z którą wydała 9 albumów, Dizzee Rascal, angielski raper i producent muzyczny, który w 2010 wraz z Shakirą nagrał przebój „Loca”.

Telewizja Polsat postawiła na nowoczesność i nowe media. „Must be the music. Tylko muzyka” to pierwszy talent show, w którym za pomocą Facebooka uczestnicy programu będą zarabiać pieniądze za wykonane utwory. To widz poprzez kliknięcie piosenki swojego ulubionego artysty, daje mu szansę nie tylko na sławę, ale również na wymierne korzyści finansowe. Na specjalnie utworzonym profilu, do którego dostęp będą mieć nie tylko zalogowani użytkownicy, będzie można obejrzeć wszystkie występy uczestników, making off-y oraz rozmaite ciekawostki. Będzie też oczywiście można umieszczać komentarze. W ten sposób powstanie swego rodzaju „lista przebojów” „Must be the music. Tylko muzyka”.

Program stawia na ludzi uzdolnionych muzycznie, którzy śpiewają, grają – po prostu są muzyką. – Dlatego szukamy zespołów pop, soul, rock, blues ,folk, metal, wokalistów, chórów, orkiestr, instrumentalistów i beatboxerów, wszystkich, którym w duszy gra muzyka. Możesz wystąpić z własną kompozycją lub coverem. Nie ważne ile masz lat, jak wyglądasz najważniejsze, że żyjesz muzyką i tylko ona nadaje twojemu życiu sens. „Must be the music. Tylko muzyka” jest nowatorski w stosunku do innych talent show, gdyż daje szansę wykonawcy stać się znanym nie tylko w telewizji, ale i w Internecie od pierwszych minut programu – zapowiada stacja.

Program poprowadzi Maciek Rock, od czasów „Idola” kochany przez publiczność Polsatu za humor i profesjonalizm. W jury programu zasiądą znane gwiazdy muzyki, autorytety o wielkiej charyzmie. Jednym z jurorów programu będzie Adam Sztaba, muzyk, który na scenie muzycznej spotkał się ostatnio ze Stingiem, Ditą von Teese czy Michaelem Boltonem. Adam Sztaba to profesjonalizm, klasa i wielki talent.

Telewizja Polsat stara się wyjść naprzeciw wszystkim tym, którym w duszy gra muzyka, dlatego pierwsze castingi już w styczniu odbędą się aż w dziesięciu miastach w Polsce.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#4 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 19:56

nie(d)oceniona o ten program mi chodziło, ale nie pamietałam tytułu.

Program poprowadzi Maciek Rock

i to mnie bardzo cieszy < najwazniejsze , ze nie ibisz ,umieraam> bo swietnie prowadzi programy.

#5 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 20:23

„Must be the music. Tylko muzyka” to pierwszy talent show, w którym za pomocą Facebooka uczestnicy programu będą zarabiać pieniądze za wykonane utwory. To widz poprzez kliknięcie piosenki swojego ulubionego artysty, daje mu szansę nie tylko na sławę, ale również na wymierne korzyści finansowe.

oooo. I to mi się podoba, a nie żadne SMSy :P

Idola brak ;-)

To może zmienimy nazwe tamtu z "Idol" na „Must be the music. Tylko muzyka” ;> ;-)

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2011-01-03, 21:11 ]
Nie-e ;-) Wydzielony został nowy temat.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#6 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 08:31

nie(d)oceniona napisał/a:
i to mnie bardzo cieszy < najwazniejsze , ze nie ibisz ,umieraam> bo swietnie prowadzi programy

Inisz mi sie przejadł. Ale tego Macka też nie lubie zbytnio;/
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#7 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 stycznia 2011 - 17:43

Ciekawi mnie ten program, ale z tego co mówili będą mogli tam wystąpić nie tylko wokaliści ale też instrumentaliści np. - to mi się podoba <ookk></span>

i to mnie bardzo cieszy < najwazniejsze , ze nie ibisz ,umieraam> bo swietnie prowadzi programy.

Moim zdaniem, Maciek Rock świetnie się do tego nadaje i również jestem zadowolona z tego, ze on będzie prowadzącym

„Must be the music. Tylko muzyka” to pierwszy talent show, w którym za pomocą Facebooka uczestnicy programu będą zarabiać pieniądze za wykonane utwory. To widz poprzez kliknięcie piosenki swojego ulubionego artysty, daje mu szansę nie tylko na sławę, ale również na wymierne korzyści finansowe.

oooo. I to mi się podoba, a nie żadne SMSy :P

Dokładnie, nie dość, że widzowie na tym nie tracą to jeszcze wykonawcy mogą zarobić. Duży plus

Ogółem nie mogę się doczekać tego programu z ciekawości...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#8 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 stycznia 2011 - 17:35

Ogółem nie mogę się doczekać tego programu z ciekawości

ja lubie programy dla wokalistow i tez nie moge sie doczekac :)

#9 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 31 stycznia 2011 - 09:38

Moja koleżanka brała udział w castingach i jury nie mówiło czy przechodzi się dalej czy nie <bezradny></span> po prostu mają się odezwać....
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#10 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 lutego 2011 - 22:02

fajnie , ze postawili na profesjonalistow w jury : zapendowska i Sztaba ;-), tego z afromental , tez jakos pewnie zniose. A kora OMG ona wywyglada jakby mimiki nie miala i jeszcze ta blond fryzurka <bezradny></span>
Program bedzie normalnie po polsku ???

#11 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 lutego 2011 - 23:26

Moja koleżanka brała udział w castingach i jury nie mówiło czy przechodzi się dalej czy nie <bezradny></span> po prostu mają się odezwać....

mój znajomy też brał udział i też nic nie wiadomo... :roll:

na razie nie mam zdania ;-)

#12 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 20:57

Czekam bardzo jestem ciekawa Kory. :)
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#13 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 12:38

Ciekawi mnie ten program, ale z tego co mówili będą mogli tam wystąpić nie tylko wokaliści ale też instrumentaliści np. - to mi się podoba

:) mi też. Nie moge sie doczekac :) to juz w marcu tak ??

a wlasnie ...tyle programów teraz bedzie...ciekawe czy Mam talent dadza??

[ Dodano: 2011-03-06, 09:11 ]
Obejrzałam i jak narazi eprogram srednio mnie kreci, wolałam Mam talent.
Ale może sie rozkreci.
Podobał mi sie wczoraj filipinczyk... boski głos. I kibicuje mu. Totalnie mnie zaskoczył .

#14 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 marca 2011 - 14:26

ktoś ogladał ??
jakis opinie ???
w sumie jak zawsze wszystko co najciekawsze bylo w reklamie , wynudzil mnie ten program , chyba ta formuł mi się znudziła. fajne talenty , ten filipinczyk czy ta spiewajac 15latka . ten mały co spiewał dziwny jest ten swiat , mnie nie zachwycił, kolejny dzieciak z dorosła piosenka <bezradny></span>

#15 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 06 marca 2011 - 15:37

Oglądałam wczoraj kawałek i to, co mi się nie podoba to to, że uczestnicy śpiewają całą albo prawie całą piosenkę i nie ma chyba możliwości, żeby im przerwać, co naprawdę czasem by się przydało, bo ta blondynka z facetem - tancerzem była tragiczna. No a przez to i w odcinku jest mniej osób.
Jury też jakoś specjalnie nic do powiedzenia nie miało. Może trafiłam na złe fragmenty, ale w większości wypowiadali się kilkoma krótkimi słowami.

Podobał mi się tylko chłopak z gitarą, który śpiewał "Sex on fire". W odróżnieniu od filipińczyka, który śpiewał piosenkę Armstronga głosem Armstronga i drugiego faceta, który piosenkę Cockera śpiewał jak Cocker, on zrobił coś fajnego.

#16 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 06 marca 2011 - 16:26

Oglądałam troszeczkę bo potem lepszą rzrywkę miałam i...... podobało mi się średnio.

Od początku jednak. Kilka osób było fantastycznych jak dla mnie np. filipińczyk, dziewczynka z Sieradza oraz chłopiec od dziwnego świata.
Jury hmmm jacyś zestresowani czy jak. Odzywali się mało, a jeśli nawet to teksty takie, że głowa puchła. Kora biła na głowę wszystkich. Jeśli coś się nie podoba to można to powiedzieć dosadnie ale nie wulgarnie. Jackowska wielka gwiazda podobno chce szacunku dla siebie ale dla początkujących nie ma szacunku za grosz.

Nie wiem czy będę oglądać dalej ten program
Dołączona grafika

#17 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 marca 2011 - 16:58

Jury też jakoś specjalnie nic do powiedzenia nie miało.

tez to zauważyłam że mało komentuja...mam wrazenie jakby byli znudzeni.
Ale może sie rozkreci.

filipińczyk

był najlepszy natomiast

chłopiec od dziwnego świata.

bez urazy dla wszystkich którym sie podobało bo to tylko moje zdanie ale mam dość cudownych dzieci z ktorych prawie każdy spiewa Niemena.Juz mnie to nie wzrusza.
OWszem głos miał bardzo dobry , nie zaprzeczam. Ale znów tu napisze : nie jestem pewna czy takie programy sa dla dzieciaków...

#18 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 marca 2011 - 23:22

Obejrzałam dzisiejszy odcinek i strasznie podobała mi się ta dziewczyna, która śpiewała swoją piosenkę i grała na basie. Była świetna i mam nadzieję, że zajdzie daleko.
Oprócz niej fajni byli też chłopaki z Enej. Byłam na ich koncercie na zeszłorocznym Woodstocku i naprawdę dobrze się bawiłam. Mają super energię :)
W ogóle myślę, że jak najwięcej uczestników powinno śpiewać swoje piosenki, a nie covery.

#19 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 marca 2011 - 07:09

Podobał mi sie chłopaczek grajacy na skrzypcach.

chłopaki z Enej

również byli dobrzy.

podobała mi się ta dziewczyna, która śpiewała swoją piosenkę i grała na basie

a mi nie. Choć owszem, podziwiam bo i spiewa, i komponuje sama, i gra. Barwny ptak. Ale mnie nie przekonała - jeszcze.

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 marca 2011 - 10:31

genialna piosenka warszafka :-) włąsna kompozycja , dobrze zaspiewana , w fajnym klimacie , widac ze nie graja od wczoraj ;-)
widze , ze pierwsza kasa zostala rozdana , i nie jestem zaskoczona - gusta polkaow sie nie zmienily <bezradny></span> , nastpenym razme pewnie malgoska dostanie czek :-/ , choc nie uwazam , ze byla najlepsza , ale chwala jej za to , ze nie porwała sie na Niemena :mrgreen: Kora mnie coraz bardziej drazni :evil: