Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Must be the music. Tylko muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
111 odpowiedzi w tym temacie

#41 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 marca 2011 - 13:45

Ale z drugiej strony dla mnie czyste wyśpiewanie dźwięków i idealne wejście w tonację to nie wszystko jednak

więc właśnie o to chodzi żeby jury było jakoś podzielone i były w nim osoby które będą zwracały uwagę na stronę techniczną jak i takie które dostrzegą osobowość i charyzmę.
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#42 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 kwietnia 2011 - 20:45

Dzisiaj chyba pierwszy raz oglądałam ten program i był nudny....

A na półfinałach rudej dziewczynie śpiewającej "Małgośkę" powiedzieli,że jest za młoda (13 lat),a potem pokazują,że do finału dostał się jakiś zespół dzieci i wydaje mi się,że byli o wiele młodsi..... :roll:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#43 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 kwietnia 2011 - 07:22

był nudny....

nie pierwszy raz .

na półfinałach rudej dziewczynie śpiewającej "Małgośkę" powiedzieli,że jest za młoda (13 lat),a potem pokazują,że do finału dostał się jakiś zespół dzieci i wydaje mi się,że byli o wiele młodsi..

wogole to napisze tak : po jaka cholere biora taka 13 latke ??? fajnie spiewasz ale jestes za mloda, nie poradzisz sobie. To niech zrobia program od np. 16 roku życia :roll: a tak przychodzi 12 - 13 latka, spiewa, bierze sie ja, robi nadzieje a później - za młoda jesteś. To jak przeszła z castingu do daleszej cześci programu nie wiedzieli ile ma lat ?? wiedzieli. I nagle im to przeszkadza. Według mnie takie programy powinny byc od np. 16 - 17 lat.
A dla dzieci - osobno. I problem z głowy.

Wczoraj troche podobał mi zespol spiewajacy w rytmie hip hop Zegarmistrz światła...

a piosenka Naga Aga :lol: mnie powaliła
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#44 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 kwietnia 2011 - 14:48

A na półfinałach rudej dziewczynie śpiewającej "Małgośkę" powiedzieli,że jest za młoda (13 lat),a potem pokazują,że do finału dostał się jakiś zespół dzieci i wydaje mi się,że byli o wiele młodsi.....

byli slabi, perkusitajakistam talent mial , aleoni raczej sukcesu nie odniosa , a ta ruda , zarok dwa moglaby spiewac profesjonalnie.
mowili, ze to program bez kategorii wiekowej , a tu ze jest za mloda, a z chwile przyjeci chlopaka w podobnym wieku z pierwszego odcinka .
bardzo bym chciala, aby ten program wygrał jakis zespol, nie mam konkretnego na mysli, ale sporo bylo fajnych , sporo takich co maja nawet repertuar.
Kora jak zawsze mnie drazni kurwa

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#45 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 03 kwietnia 2011 - 14:55

bardzo bym chciala, aby ten program wygrał jakis zespol

O tak :) Było naprawdę wiele fajnych zespołów, chociaż niektóre strasznie do siebie podobne, to jednak fajne, młode, naturalne, ze swoja muzyką i to mi się podoba :)

Kora jak zawsze mnie drazni

Mnie czasem też, bo często nie rozumiem kompletnie jej opinii i tego, w jaki sposób ją wyraża, ale ogólnie nic do niej nie mam. Uważam, że świetnie pasuje do jury i nawet zmieniłam zdanie co do Sztaby, bo o ile wcześniej bardzo mnie denerwował, to teraz widzę, że jego komentarze w większości są merytoryczne i na poziomie. Tylko ten cały Łozo niepotrzebnie tam siedzi. Nie wiem nawet, kim on jest. Pierwszy raz usłyszałam o nim właśnie przy okazji kompletowania składu jury, ale jakoś mi nie podpasował.

#46 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 03 kwietnia 2011 - 15:20

Tylko ten cały Łozo niepotrzebnie tam siedzi. Nie wiem nawet, kim on jest.

Z tego co pamiętam to on był prezenterem w MTV albo Vivie, a teraz śpiewa w Afromental

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#47 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 07:39

Wczoraj najbardziej podobal mi sie filipinczyk , Condrado :) głos swietny, taki jak lubie. Do tego gość skromny.

Chłopaczek grajacy na skrzypcach - tez dobry.
Zespoł Podoba mi sie - no piosenka mnie nie porwała, ale dobrze graja.

#48 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 23 kwietnia 2011 - 21:14

Dziś wystąpiło moich dwóch największych faworytów i na szczęście i jeden i drugi zespół, czyli Enej i Noko przeszedł dalej. Kibicuję im bardzo bardzo :) Z resztą najlepiej wiedzą o tym chyba moi sąsiedzi, bo od jakiegoś czasu codziennie rano z dziewczynami na dobry dzień włączamy "Radio hello" :-D

#49 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 15:11

szkoda ze ostatnim razem przeszły jakies spiewajace dzieciaki a nie "hrabia" . no ale taki gust ma nasz naród. :-/

#50 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 24 kwietnia 2011 - 21:23

Dzieciaki nie były złe ;-) W ogóle poziom jest całkiem wysoki i wielu moim zdaniem dobrych wykonawców odpadło i jeszcze zapewne odpadnie. Ale dla mnie najważniejsze jest to, że dzięki programowi dowiedziałam się o istnieniu niektórych naprawdę fajnych grup, a to, kto wygra interesuje mnie już mniej.

#51 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 06:25

Noko

tylko oni mi sie podobali. Plus dla tego programu - dużo zespołów

#52 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 07 maja 2011 - 21:35

Ja mam nadzieję, że Tomek Dolski wygra. Świetnie gra i strasznie mi się to podoba. Na jego koncert bym poszła, to coś nowego.

[ Dodano: 2011-05-07, 22:38 ]
No i już po ptokach :(

#53 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 maja 2011 - 22:20

Uwielbiam Enej i strasznie się cieszę, że wygrali. Bardzo bardzo :) Nie widziałam, jaką piosenkę zaśpiewali dzisiaj na początku, ale "Radio Hello" na końcu było świetne oczywiście. Ściągnęłam sobie już jakiś czas temu ich dwie płyty, chodzę tylko po domu i nucę je non stop :lol: I już nie mogę się doczekać, kiedy pójdę na ich koncert :-)

#54 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 08 maja 2011 - 07:48

Uwielbiam Enej i strasznie się cieszę, że wygrali. Bardzo bardzo

Nie powiem, podoba mi się jak grają i śpiewają ale bardziej byłam za Tomkiem ;-) . Zresztą... finaliści byli tacy, na których liczyłam ale głosowałam na Tomka :)

#55 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 maja 2011 - 10:35

i strasznie się cieszę, że wygrali. Bardzo bardzo

ja tez :mrgreen: , choć powiem szczerze ze kibicowałam też Kondrado. Ogolnie jestem zadowolona z finałowej trójki, no ...moze tlyko szkoda ze nie było tez

Tomka

;-)

#56 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 08 maja 2011 - 12:18

kibicowałam też Kondrado

A ja miałam nadzieję, że nie wygra, choć w ogóle nie zdziwiłabym się, gdyby jednak to on miał pierwsze miejsce. Zrobili z niego w tym programie kolejną sierotkę - biednego Filipińczyka w obcym kraju, dyskryminowanego na każdym kroku, ale bardzo kochającego żonę i córkę. Nawet kiedy śpiewał pod koniec w dogrywce, co chwilę pokazywali jego małą córeczkę za kulisami, która trzyma kciuki za ojca. No i ta gadka o tym, że strasznie chcieliby pojechać w jego rodzinne strony, ale nie mają pieniędzy :roll:

#57 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 maja 2011 - 12:31

No i ta gadka o tym, że strasznie chcieliby pojechać w jego rodzinne strony, ale nie mają pieniędzy

no...to było troszku moze denrwujace. Ale to nie wyklucza faktu że jego głos mi sie podobał.

Mam nadzieje że zespoł Enej zajdzie daleko, chetnie bym poszła na ich koncert.

#58 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 maja 2011 - 12:31

ja sie malo orienktowałam we wszytkich finalistach , nie ogladałam wczoraj ale chciałam aby NIE wygrał filipinczyk i dzieciaki , bo to by znaczyło , ze Polacy nie doceniaja muzyki tylko wystarczy zagrac na emocjach . werdykt jest ok.

#59 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 08 maja 2011 - 12:38

Mam nadzieje że zespoł Enej zajdzie daleko, chetnie bym poszła na ich koncert.

Oni już dosyć mocno się rozkręcili ;-) Teraz na razie obskakują chyba juwenalia, no i wygrali Złotego Bączka, czyli latem znów zagrają na Woodstocku, z czego bardzo się cieszę :)

A dzieciaki były fajne :) Nie na tyle żeby wygrać oczywiście, ale mnie się bardzo podobały ;-)

#60 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 maja 2011 - 17:18

ale chciałam aby NIE wygrał filipinczyk i dzieciaki , bo to by znaczyło , ze Polacy nie doceniaja muzyki tylko wystarczy zagrac na emocjach

według mnie trzeba odzielić sobie emocje od muzyki. Ja myslałam o tym jak on spiewa, a nie o jego córeczce, czy o tym że jest filipinczykiem. Poza tym.. z jego strony nie widziałam problemu, za to juz bardziej jego zona jakies teksty " noo teraz wierzy w siebie, wychodzi z domu " :roll:

zagrają na Woodstocku

nie byłam nigdy...eh.

Nie na tyle żeby wygrać oczywiście, ale mnie się bardzo podobały

a i owszem. Jak na tak młode pokolenie.