więc właśnie o to chodzi żeby jury było jakoś podzielone i były w nim osoby które będą zwracały uwagę na stronę techniczną jak i takie które dostrzegą osobowość i charyzmę.Ale z drugiej strony dla mnie czyste wyśpiewanie dźwięków i idealne wejście w tonację to nie wszystko jednak
Must be the music. Tylko muzyka
Napisano 27 marca 2011 - 13:45
Napisano 02 kwietnia 2011 - 20:45
A na półfinałach rudej dziewczynie śpiewającej "Małgośkę" powiedzieli,że jest za młoda (13 lat),a potem pokazują,że do finału dostał się jakiś zespół dzieci i wydaje mi się,że byli o wiele młodsi.....
Napisano 03 kwietnia 2011 - 07:22
nie pierwszy raz .był nudny....
wogole to napisze tak : po jaka cholere biora taka 13 latkena półfinałach rudej dziewczynie śpiewającej "Małgośkę" powiedzieli,że jest za młoda (13 lat),a potem pokazują,że do finału dostał się jakiś zespół dzieci i wydaje mi się,że byli o wiele młodsi..
A dla dzieci - osobno. I problem z głowy.
Wczoraj troche podobał mi zespol spiewajacy w rytmie hip hop Zegarmistrz światła...
a piosenka Naga Aga
Napisano 03 kwietnia 2011 - 14:48
byli slabi, perkusitajakistam talent mial , aleoni raczej sukcesu nie odniosa , a ta ruda , zarok dwa moglaby spiewac profesjonalnie.A na półfinałach rudej dziewczynie śpiewającej "Małgośkę" powiedzieli,że jest za młoda (13 lat),a potem pokazują,że do finału dostał się jakiś zespół dzieci i wydaje mi się,że byli o wiele młodsi.....
mowili, ze to program bez kategorii wiekowej , a tu ze jest za mloda, a z chwile przyjeci chlopaka w podobnym wieku z pierwszego odcinka .
bardzo bym chciala, aby ten program wygrał jakis zespol, nie mam konkretnego na mysli, ale sporo bylo fajnych , sporo takich co maja nawet repertuar.
Kora jak zawsze mnie drazni
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 kwietnia 2011 - 14:55
O takbardzo bym chciala, aby ten program wygrał jakis zespol
Mnie czasem też, bo często nie rozumiem kompletnie jej opinii i tego, w jaki sposób ją wyraża, ale ogólnie nic do niej nie mam. Uważam, że świetnie pasuje do jury i nawet zmieniłam zdanie co do Sztaby, bo o ile wcześniej bardzo mnie denerwował, to teraz widzę, że jego komentarze w większości są merytoryczne i na poziomie. Tylko ten cały Łozo niepotrzebnie tam siedzi. Nie wiem nawet, kim on jest. Pierwszy raz usłyszałam o nim właśnie przy okazji kompletowania składu jury, ale jakoś mi nie podpasował.Kora jak zawsze mnie drazni
Napisano 10 kwietnia 2011 - 07:39
Chłopaczek grajacy na skrzypcach - tez dobry.
Zespoł Podoba mi sie - no piosenka mnie nie porwała, ale dobrze graja.
Napisano 23 kwietnia 2011 - 21:14
Napisano 24 kwietnia 2011 - 15:11
Napisano 24 kwietnia 2011 - 21:23
Napisano 26 kwietnia 2011 - 06:25
tylko oni mi sie podobali. Plus dla tego programu - dużo zespołówNoko
Napisano 07 maja 2011 - 21:35
[ Dodano: 2011-05-07, 22:38 ]
No i już po ptokach
Napisano 07 maja 2011 - 22:20
Napisano 08 maja 2011 - 07:48
Nie powiem, podoba mi się jak grają i śpiewają ale bardziej byłam za TomkiemUwielbiam Enej i strasznie się cieszę, że wygrali. Bardzo bardzo
Napisano 08 maja 2011 - 10:35
ja tezi strasznie się cieszę, że wygrali. Bardzo bardzo
Tomka
Napisano 08 maja 2011 - 12:18
A ja miałam nadzieję, że nie wygra, choć w ogóle nie zdziwiłabym się, gdyby jednak to on miał pierwsze miejsce. Zrobili z niego w tym programie kolejną sierotkę - biednego Filipińczyka w obcym kraju, dyskryminowanego na każdym kroku, ale bardzo kochającego żonę i córkę. Nawet kiedy śpiewał pod koniec w dogrywce, co chwilę pokazywali jego małą córeczkę za kulisami, która trzyma kciuki za ojca. No i ta gadka o tym, że strasznie chcieliby pojechać w jego rodzinne strony, ale nie mają pieniędzykibicowałam też Kondrado
Napisano 08 maja 2011 - 12:31
no...to było troszku moze denrwujace. Ale to nie wyklucza faktu że jego głos mi sie podobał.No i ta gadka o tym, że strasznie chcieliby pojechać w jego rodzinne strony, ale nie mają pieniędzy
Mam nadzieje że zespoł Enej zajdzie daleko, chetnie bym poszła na ich koncert.
Napisano 08 maja 2011 - 12:31
Napisano 08 maja 2011 - 12:38
Oni już dosyć mocno się rozkręciliMam nadzieje że zespoł Enej zajdzie daleko, chetnie bym poszła na ich koncert.
A dzieciaki były fajne
Napisano 08 maja 2011 - 17:18
według mnie trzeba odzielić sobie emocje od muzyki. Ja myslałam o tym jak on spiewa, a nie o jego córeczce, czy o tym że jest filipinczykiem. Poza tym.. z jego strony nie widziałam problemu, za to juz bardziej jego zona jakies teksty " noo teraz wierzy w siebie, wychodzi z domu "ale chciałam aby NIE wygrał filipinczyk i dzieciaki , bo to by znaczyło , ze Polacy nie doceniaja muzyki tylko wystarczy zagrac na emocjach
nie byłam nigdy...eh.zagrają na Woodstocku
a i owszem. Jak na tak młode pokolenie.Nie na tyle żeby wygrać oczywiście, ale mnie się bardzo podobały