Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pamiętniki wampirów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
344 odpowiedzi w tym temacie

#61 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2011 - 22:45

Greta

Że zapytam - a to kto ? <co></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#62 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 marca 2011 - 17:39

nie oglądało sie uważnie ostatniego odcinka, co ;> siostra luki ;-) ta, którą chcieli "uwolnić"

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#63 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 marca 2011 - 17:52

siostra luki

Aaaaaaaaa. :D to już wiem :P
Jakoś do imion pamięci nie mam :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#64 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 kwietnia 2011 - 13:55

Ja już po ostatnim odcinku (nie przyznam sięo której godzinie oglądałam, bo wyśmiejecie moj nałóg <lol></span> ). Odcinek średni, za to oczywiście upolowałam zwiastun kolejnego i teraz to już na prawdę się nie mogę kolejnego doczekać <umieraam></span>

p.s. wreszcie nastał klaus <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#65 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 kwietnia 2011 - 14:29

Ja już po ostatnim odcinku

Ja aktualnie też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odcinek średni

Mi się właśnie podobał. Nieźle pokręcony zrobił się ten serial ;-)
Ale następny zapowiada się jeszcze lepiej :P

#66 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 kwietnia 2011 - 09:50

Supeeeerrr odcinek :mrgreen: I Elijah :mrgreen: Uwielbiam gościa, więc radość ma niezmierna :P

następny zapowiada się jeszcze lepiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=pTv5CfD4KDo&feature=player_embedded

KLAUS ZOSTAJE UJAWNIONY - Stefan i Damon są wściekli gdy odkrywają, że Elena sprzeciwiła się im obydwu w celu sprzymierzenia się z nowym sojusznikiem oraz przejęcia kontroli nad planem wymanewrowania Klausa. Nieporozumienie w kwestii tego jak chronić Elenę prowadzi do narastającego napięcia między braćmi Salvatore. W tym samym czasie Stefan ma pełne ręce, próbując ochronić przerażoną oraz zdezorientowaną Jennę. Retrospekcje do roku 1491 ujawniają sposób w jaki Katherine została przedstawiona Klausowi oraz Elijahowi oraz pochodzenie klątwy kamienia księżycowego. Elena odkrywa nową, szokującą informację na temat motywów Klausa.

#67 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 10:56

Ostatnie dwa odcinki oglądałam z zapartym tchem, jakby ktoś stał pod moim oknem, słyszałby tylko "Oooo", "O jaaa", "Woow", "O fuck" :mrgreen: już się nie mogę doczekać następnego odcinka, zwłaszcza po obejrzeniu zwiastuna :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#68 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 11:16

Chce już następny odcinek, chce już! Będzie się w nim działo :-)

Nieźle pokręcony zrobił się ten serial

Zgadzam się z tym, teraz już akcja za akcją jest :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#69 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 18:29

ja już nie wiem czego się spodziewać po następnych odcinkach, wszystko może się wydarzyć :-D Mam nadzieję tylko, że nie będzie już takich przerw!
szczęście ma smak truskawek :D :D

#70 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 19:20

Mam nadzieję tylko, że nie będzie już takich przerw!

będą :( przecież sezon już na wykończeniu ;-) Mam nadzieję, że kolejny będzie nie mniej ciekawy :mrgreen:

#71 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 21:05

Achhh, chyba sobie puszczę wszystkie odcinki od początku jak się 2 sezon skończy :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#72 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 14:21

Mam nadzieję tylko, że nie będzie już takich przerw!

będą :( przecież sezon już na wykończeniu ;-) Mam nadzieję, że kolejny będzie nie mniej ciekawy :mrgreen:

O nieeeee.... :-/ :-/ A wiadomo kiedy? Te przerwy są bez sensu :evil: :evil: Mam nadzieję, że będzie kolejny sezon! :mrgreen:

#73 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 16:51

Mam nadzieję, że będzie kolejny sezon! :mrgreen:

To na pewno ;-) W końcu film jest oparty na książce, której ukazało się aż 7 tomów :lol: :lol:

Ja już po ostatnim odcinku. Ciekawi mnie co będzie dalej, ale ... jestem lekko znismaczona, bo chyba jakiś chochlik im się wkradł. Skoro dom został przepisany na Elene, a Elijah ożywiła Katrin, to niby jak ona dała radę wejść do tego domu bez zaproszenia ? <co></span>

I zwiastun kolejnego:
http://www.youtube.com/watch?v=JfEFyuBRf4I

#74 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:04

W końcu film jest oparty na książce,

teoretycznie tak, ale ja nie wiem na czym oni to opierali tak właściwie, bo książka opowiada zupełnie inną historię od pewnego momentu :mrgreen:

to niby jak ona dała radę wejść do tego domu bez zaproszenia ? <co></span>

bo nie był w ciele wampiera? ja to tylko tak umiem wytłumaczyć... on właściwie nie wiem... opętał Alarika? Dziwny ten motyw, ale podoba mi się :lol:

Mam nadzieję, że będzie kolejny sezon! :mrgreen:

ja wpadnięta jestem w ichniejsze forum i gdzieś wyczytałam ,ze sami aktorzy wypowiadają się w bardzo sugestywny sposób :mrgreen: poza tym, kto by mordował taką dojną krowę :mrgreen:

#75 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:07

bo nie był w ciele wampiera? ja to tylko tak umiem wytłumaczyć... on właściwie nie wiem... opętał Alarika? Dziwny ten motyw, ale podoba mi się :lol:

Ale ja mówię o Katrinie i tym końcowym momencie. Bo to chyba nie była Elena ? ;> ;-)

#76 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:11

Olenka, aa teraz załapałam :P ale to elena ożywiła elajżę, i ona się z nim wałęsa w zwiastunie... kat siedzi u klausa i się dziabie nożem :P

p.s. błagam, tylko nie mów, że znów coś pokręciłam <umieraam></span>

#77 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:13

błagam, tylko nie mów, że znów coś pokręciłam <umieraam></span>

Aaaaaa. To w takim razie ja trochę namieszałam, bo byłam na 90% pewna, że to właśnie Katrina.
Ale to by się teraz zgadzało ze zwiastunem, że to jednak Elena :mrgreen: I już jasne ;-) :-P

#78 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:15

Olenka, aa teraz załapałam :P ale to elena ożywiła elajżę, i ona się z nim wałęsa w zwiastunie... kat siedzi u klausa i się dziabie nożem :P

p.s. błagam, tylko nie mów, że znów coś pokręciłam <umieraam></span>

niedoceniona dobrze mówisz ;-) Elena ożywiła Elijaha bo nie chce żeby Boonie zabiła Klausa bo to może ją zabić

#79 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 kwietnia 2011 - 08:42

Jak zwykle nie dotrwałam do pojawienie się napisów <lol></span>

Krótkie streszczenie odcinka:
...
...
...

łooooooł! ŁAŁ! O kurcze! O ja! OOO! AAAAA!!!

innymi słowy odcinek super, kilka faktów, które spowodowały u mnie taką minę: :shock: , ale nie będę wam psuć oglądania i się nimi nie podzielę :lol:

tylko jednego nie zrozumiałam... jak elajża zauroczył matkę tylera (jakkolwiek ma na imię)? przeciez ona też należała do tych, którzy pili werbenę <hmm></span>

#80 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 22 kwietnia 2011 - 08:51

nie(d)oceniona, narobiłaś mi takiej ciekawości, że wracam do domu to od razu do serialu lecę.

[ Dodano: 2011-04-22, 17:59 ]
nie(d)oceniona, Elajża przekonał matkę Tylera, by nie brała werbeny przed tym jak Stefan i Damon zabili go i dlatego mógł ją zauroczyć.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych