Że zapytam - a to kto ?Greta
Pamiętniki wampirów
Napisano 03 marca 2011 - 22:45
Napisano 04 marca 2011 - 17:39
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 marca 2011 - 17:52
Aaaaaaaaa.siostra luki
Jakoś do imion pamięci nie mam
Napisano 09 kwietnia 2011 - 13:55
p.s. wreszcie nastał klaus
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 kwietnia 2011 - 14:29
Ja aktualnie teżJa już po ostatnim odcinku
Mi się właśnie podobał. Nieźle pokręcony zrobił się ten serialOdcinek średni
Ale następny zapowiada się jeszcze lepiej
Napisano 16 kwietnia 2011 - 09:50
następny zapowiada się jeszcze lepiej
http://www.youtube.com/watch?v=pTv5CfD4KDo&feature=player_embedded
KLAUS ZOSTAJE UJAWNIONY - Stefan i Damon są wściekli gdy odkrywają, że Elena sprzeciwiła się im obydwu w celu sprzymierzenia się z nowym sojusznikiem oraz przejęcia kontroli nad planem wymanewrowania Klausa. Nieporozumienie w kwestii tego jak chronić Elenę prowadzi do narastającego napięcia między braćmi Salvatore. W tym samym czasie Stefan ma pełne ręce, próbując ochronić przerażoną oraz zdezorientowaną Jennę. Retrospekcje do roku 1491 ujawniają sposób w jaki Katherine została przedstawiona Klausowi oraz Elijahowi oraz pochodzenie klątwy kamienia księżycowego. Elena odkrywa nową, szokującą informację na temat motywów Klausa.
Napisano 17 kwietnia 2011 - 18:29
Napisano 17 kwietnia 2011 - 19:20
będąMam nadzieję tylko, że nie będzie już takich przerw!
Napisano 18 kwietnia 2011 - 14:21
będąMam nadzieję tylko, że nie będzie już takich przerw!
przecież sezon już na wykończeniu
Mam nadzieję, że kolejny będzie nie mniej ciekawy
O nieeeee....
Napisano 18 kwietnia 2011 - 16:51
To na pewnoMam nadzieję, że będzie kolejny sezon!
Ja już po ostatnim odcinku. Ciekawi mnie co będzie dalej, ale ... jestem lekko znismaczona, bo chyba jakiś chochlik im się wkradł. Skoro dom został przepisany na Elene, a Elijah ożywiła Katrin, to niby jak ona dała radę wejść do tego domu bez zaproszenia ?
I zwiastun kolejnego:
http://www.youtube.com/watch?v=JfEFyuBRf4I
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:04
teoretycznie tak, ale ja nie wiem na czym oni to opierali tak właściwie, bo książka opowiada zupełnie inną historię od pewnego momentuW końcu film jest oparty na książce,
bo nie był w ciele wampiera? ja to tylko tak umiem wytłumaczyć... on właściwie nie wiem... opętał Alarika? Dziwny ten motyw, ale podoba mi sięto niby jak ona dała radę wejść do tego domu bez zaproszenia ?
ja wpadnięta jestem w ichniejsze forum i gdzieś wyczytałam ,ze sami aktorzy wypowiadają się w bardzo sugestywny sposóbMam nadzieję, że będzie kolejny sezon!
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:07
Ale ja mówię o Katrinie i tym końcowym momencie. Bo to chyba nie była Elena ? ;>bo nie był w ciele wampiera? ja to tylko tak umiem wytłumaczyć... on właściwie nie wiem... opętał Alarika? Dziwny ten motyw, ale podoba mi się
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:11
p.s. błagam, tylko nie mów, że znów coś pokręciłam
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:13
błagam, tylko nie mów, że znów coś pokręciłam
Aaaaaa. To w takim razie ja trochę namieszałam, bo byłam na 90% pewna, że to właśnie Katrina.
Ale to by się teraz zgadzało ze zwiastunem, że to jednak Elena
Napisano 18 kwietnia 2011 - 18:15
Olenka, aa teraz załapałam
ale to elena ożywiła elajżę, i ona się z nim wałęsa w zwiastunie... kat siedzi u klausa i się dziabie nożem
![]()
p.s. błagam, tylko nie mów, że znów coś pokręciłam
niedoceniona dobrze mówisz
Napisano 22 kwietnia 2011 - 08:42
Krótkie streszczenie odcinka:
...
...
...
łooooooł! ŁAŁ! O kurcze! O ja! OOO! AAAAA!!!
innymi słowy odcinek super, kilka faktów, które spowodowały u mnie taką minę:
tylko jednego nie zrozumiałam... jak elajża zauroczył matkę tylera (jakkolwiek ma na imię)? przeciez ona też należała do tych, którzy pili werbenę
Napisano 22 kwietnia 2011 - 08:51
[ Dodano: 2011-04-22, 17:59 ]
nie(d)oceniona, Elajża przekonał matkę Tylera, by nie brała werbeny przed tym jak Stefan i Damon zabili go i dlatego mógł ją zauroczyć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych