[ Dodano: 2011-04-23, 16:40 ]
haaa jednak obejrzałam
Napisano 22 kwietnia 2011 - 21:38
Napisano 23 kwietnia 2011 - 15:50
no właśnie dziwne to trochę, ale... skoro tak twierdzisz to tak musi byćElajża przekonał matkę Tylera, by nie brała werbeny przed tym jak Stefan i Damon zabili go i dlatego mógł ją zauroczyć.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 kwietnia 2011 - 16:55
Myślałam, że wytłumaczy to Elajża Elenie w tym odcinku, ale nie. Też mam nadzieję, że może w tym odcinku wytłumaczą skąd się wzięli pierwotni, bo przecież oni byli normalnie ludźmi na początku.p.s. ja baardzo baardzo chcę żeby gdzieś zaczepili o wątek skąd się wzięły wampiry
Napisano 24 kwietnia 2011 - 11:40
Napisano 24 kwietnia 2011 - 12:16
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 24 kwietnia 2011 - 12:18
Napisano 24 kwietnia 2011 - 12:20
Napisano 26 kwietnia 2011 - 17:47
Napisano 28 kwietnia 2011 - 17:29
Napisano 28 kwietnia 2011 - 17:38
w czwartki chybaPS. Kiedy wychodzą Wampiry, bo byłam pewna, że we wtorki...
słyszałam o tym uśmierceniuCzytałam gdzieś w gazecie, że pod koniec tego sezonu (czyli w najbliższych odcinakach) maja uśmiercić któregoś z głównych bohaterów i że ostatni odcinek ma być strasznie zaskakujący
okaże się że klątwa słońca i księżyca jednak istnieje?i że ostatni odcinek ma być strasznie zaskakujący
Napisano 28 kwietnia 2011 - 18:17
a mi się wydawało, że w piątek już oglądałam w necieW piątki?
i była wampirzycą, i duchem i z Damonem gdzieś w zaświaty poszli na poszukiwanie Stefcia... czasem mi się wydaje że z książką serial dzieli tylko tytułOgólnie w książce Elena zginęła
Napisano 28 kwietnia 2011 - 18:21
Bo tylko to łączy serial i książkę, a reszta jest całkowicie inna.czasem mi się wydaje że z książką serial dzieli tylko tytuł
Faktycznie w piątki w necie oglądam, dlatego mi się z piątkiem skojarzyło.a mi się wydawało, że w piątek już oglądałam w necie
Napisano 28 kwietnia 2011 - 18:21
Dokładnie chyba jest tak, że w czwartki wychodzą jak my smacznie śpimya mi się wydawało, że w piątek już oglądałam w necie
Eee-eeee !że Damona ma wilkołak ugryźć
Wydaje mi się, że jej akurat nie rusząw książce Elena zginęła
Napisano 28 kwietnia 2011 - 19:29
albo ruszą i cudownie ożywiąWydaje mi się, że jej akurat nie ruszą
teoria nr 2 - na podstawie tego ukąszenia oprą kolejny sezon, bo stefef poleci w świat na poszukiwania lekarstwaEee-eeee !
Napisano 30 kwietnia 2011 - 13:14
Napisano 30 kwietnia 2011 - 16:58
Napisano 01 maja 2011 - 19:01
Jak uśmiercą Damona to ja nie będę miała dla kogo serialu oglądać !!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych