Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pamiętniki wampirów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
344 odpowiedzi w tym temacie

#101 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 maja 2011 - 19:08

nie uśmiercą, bo by masę fanek stracili <umieraam></span>

odcinek średniawy jak dla mnie. chyba za dużo oczekiwałam, chyba nie będę się nastawiać na fajerwerki przed finałem, żeby się pozytywnie rozczarować tym razem ;-) w sumie niby wiedziała, że rozbiją dzień na 2 odcinki, ale czuję lekki niedosyt, tak jakby mi prąd w połowie odcinka wyłączyli <lol></span>

p.s. słyszałyście pogłoski o tym, że 3 sezon ma być jednak oparty nie o leczenie ugryzienia a o pierwotnych i ich historię?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#102 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 06 maja 2011 - 17:18

Właśnie obejrzałam odcinek 21.

Duuużo atrakcji. Troche mi się w głowie kręciło w pewnym momencie od tych trzasków i błysków.

Już przynajmniej wiemy, który to główny bohater stracił życie.
I teraz zaczęłam się zastanawiać czy tak na prawdę będzie kolejny sezon. Wszyscy prawie już są wampirami, każdy wie już o ich istnieniu. I co bedzie dalej? Miasto będzie walczyć z wampirami ? :lol:

Za tydzień już chyba ostatni odcinek, mam nadzieję, że dopadną Klausa i wyleczą Damona ;-) ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#103 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 06 maja 2011 - 22:13

ojoj... ale się namieszało... ciekawe jak to teraz będzie został 1 odcinek a na następną serię na pewno trochę poczekamy :-( a na koniec prawie się popłakałam <cryyy></span>
szczęście ma smak truskawek :D :D

#104 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 06 maja 2011 - 22:28

a na koniec prawie się popłakałam

Ja się popłakałam.

Oglądałam i co drugie słowo był "no nie" lub "a to cham" a na końcu "zabij dziada". Aż mojego brata dziewczyna siedziała i śmiała się ze mnie, że gadam z filmem.
Głupi Elajża..

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#105 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 06 maja 2011 - 22:37

Głupi Elajża..

naiwny IDIOTA :evil: <killer></span> <killer></span> <killer></span>

#106 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 06 maja 2011 - 23:24

I jeszcze zwiastun ostatniego odcinka dla ciekawych ;-)

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#107 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 maja 2011 - 08:28

W skali 1-10 odcinek oceniam na 100000000000!!! <umieraam></span>
Genialny! Że Klaus przeżyje - domyślałam się, bo jedna z producentek kiedyś tam stwierdział, że wątek z pierwotnymi bardzo się producentom spodobał, a i obsada go uwielbia.

Tylko teraz... ani Klausa ani Elajży nie ma na zwiastunie? Albo ich przegapiłam <co></span> To znaczy, że nie będzie ich w finale sezonu? Nieeeeee <cryyy></span> ja ich chce jeszcze! jeszcze!
:P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#108 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 maja 2011 - 12:07

I skończył się sezon <cryyy></span> Odcinek jako taki - średni, ale poprzedni ciężko by było przebić :mrgreen: Natomiast jako zakończenie sezonu - super, zrobił smaka na kolejny.

Ciekawe o jakich następstwach mówiła Bonnie, czy Vickie i Anna to duchy czy ożyły w cudowny sposób? I do czego będzie chciał wykorzystać Stefana Klaus? Swoją drogą skąd on wytrzasnął kolejny sztylet i popiół dębu? I czemu nie umarł zabijając Elajżę? I kurcze, jaki Elajża łatwowierny :roll: ja chcę go jeszcze :P Strasznie lubiłam jego postać. Kolejny sezon zapowiada się ciekawie, no i chyba jakiś wątek wspólny z książką w końcu będzie - wielkie szukanie i ratowanie Stefana :P

#109 Preity

Preity
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 15 maja 2011 - 18:22

Próbowałam się wciągnąć w ten serial, ale nie moje klimaty. Jakoś nigdy nie przepadałam za wampirami ;-)

#110 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 17 maja 2011 - 13:38

Ciekawe o jakich następstwach mówiła Bonnie, czy Vickie i Anna to duchy czy ożyły w cudowny sposób?

Dokładnie to mnie najbardziej zastanawia :-P

Oglądałam z ogromnymi wypiekami na twarzy :mrgreen:

I do czego będzie chciał wykorzystać Stefana Klaus?

Mi się coś widzi, że on będzie chciał go przemienić w tego "wampiro-wilkołaka" i z nim razem dalej rozmnażać się dalej ( :lol: jakkolwiek to brzmi)

Było tak: zły Damon, dobry Stefan; a teraz będzie dobry Damon i zły Stefan. I pewnie i tak go uratują :-P

Ale, no ten .... JA JUŻ CHCĘ NASTĘPNY SEZON <cryyy></span> <cryyy></span> a do października taaaaak daleko <baj></span>

#111 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 17 maja 2011 - 13:43

No ja też jestem bardzo ciekawa co z Anną i Vicky, czemu Jeremy je widzi i jakie dokładnie będą konsekwencje jego powrotu do świata żywych.

Ciekawe co się stanie ze Stefanem i na ile Elena i Damon zbliżą się do siebie, gdy będą go szukać (bo zakładam, że będą :-P ). No i kto ożywi Elijaha oraz co dalej z Katherine.

Nie lubię tak dłuuuugo czekać :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#112 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 17 maja 2011 - 14:36

a do października taaaaak daleko <baj></span>

Aż do października? Tak długo? Ja myślałam, że może góra miesiąc a tu tyyyle czasu?

Ogólnie spodziewałam się lepszego zakończenia tego sezonu i troszkę się zawiodłam, choć podobał mi się.

Mi się coś widzi, że on będzie chciał go przemienić w tego "wampiro-wilkołaka" i z nim razem dalej rozmnażać się dalej ( jakkolwiek to brzmi)

Ale niby jak ma go przemienić w wampiro-wilkołaka?

W ogóle wychwyciłam straszny błąd w radiu eska, gdy opowiadali o tym serialu. Powiedzieli, że Stefan i Damon zaczęli uczęszczać do liceum. Stefan tak, ale gdzie Damon.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#113 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 maja 2011 - 10:22

Chciałam powiedziec, że obejrzalam wczoraj 3 odcinki z 1 seszonu.... i .........

Jest to zdecydowanie NAJGORSZY serial, jaki widziałam w tym roku :lol: Nie wiem nad czym piejecie. Połączenie Plotkary, Pretty Little Liars, a jakis tanim romansem o wampirach <olaboga></span> Nie skażę się tym już :-P

Wolę... True Blood. Przynajmniej coś się dzieje, i postacie nie sa takie nijakie, jak w każdyym durnym serialu dla amerykańskich nastolatków.
:lol: :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#114 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 maja 2011 - 11:34

LadyNefretete ten serial dopiero się rozkręci! Pierwsze odcinki są nudnawe ale potem.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#115 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 maja 2011 - 13:41

obejrzalam wczoraj 3 odcinki z 1 seszonu.... i .........

Mnie tak na maksa zaczęło wkręcać na drugim sezonie. Bo pierwszy to rzeczywiście takie miłostki, podchody itd. Ale potem już jest fajny :-D Więc może nie wymiękaj tak szybko :lol: a może po prostu nie dasz się przekonać

... ja np. nie rozumiem jak można tak piać nad Dexterem ? Ale każdy lubi co innego :-P :mrgreen:

#116 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 maja 2011 - 13:56

ja np. nie rozumiem jak można tak piać nad Dexterem ? Ale każdy lubi co innego

ja kochałam Dextera, co prawda nie każdy sezon, ale strasznie ;-)

chyba nie jestem pamietnikowa, wole takie bardziej, hm... zakręcone rzeczy, jak w True ;-)

Ale każdy lubi co innego

o si ;-) juz wam nie narzekam :lol:

Więc może nie wymiękaj tak szybko

może w wakacje 2 podejście zrobię 8-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#117 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 24 maja 2011 - 07:47

Zdecydowanie 3 sezon pewnie zbliży do siebie Elenę i Damona - może w końcu jakiś wspólny motyw z książką. No i zapewne będzie się opierał na ratowaniu Stefana.
Ciekawe też co się stanie w tym trójkącie Anna, Vicky i Jeremy ;)
Z niecierpliwością czekam na kolejny sezon :D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#118 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 10:16

Wpadki planowe z drugiego sezonu :P zderzenie ze ścianą musiało boleć <lol></span> <umieraam></span>

#119 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 14:07

zderzenie ze ścianą musiało boleć

hahahaha. Przewijam sobie w kółko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Hi. Ian. <lol></span>

Ps. Już myślałam, że napisałaś coś o nowym sezonie (jeszcze 25 dni) :mrgreen:

#120 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 sierpnia 2011 - 14:12

Ps. Już myślałam, że napisałaś coś o nowym sezonie (jeszcze 25 dni) :mrgreen:

Nieee... Ostatnio jakoś nie śledziłam nowości z nowego sezonu, muszę nadrobić :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych