Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pamiętniki wampirów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
344 odpowiedzi w tym temacie

#41 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 19:58

truskaweczka, ale nie wszystko za darmo ;-) poza vodem jest cała masa innych miejsc ;-) wujek google zawsze pomoże.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#42 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 23:24

Obejrzałam jeden odcinek i nie jestem zachwycona, bo z tematyką wapirów wiąże się to, ze nie mogą znaleźć krwi, zawsze jeden jest przyjacielem ludzi, a drugi wrogiem :roll: Takie to oklepane z deka :roll: Owszem, na odmóżdżenie pasuje, z nudów można obejrzeć ;)

Poza tym w tych wszystkich serialach faceci są tacy czuli, tak pięknie wysłuchują, co kobieta ma do powiedzenia, tak wodzą oczami, podziwiając ich piękno- element romansidła musi być i niestety ja na to tylko <rzygi></span> <rzygi></span> <rzygi></span>

#43 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 02 stycznia 2011 - 20:29

Obejrzałam sezon 1 i obejrzałam te 11 odcinków, które na razie wyszły sezonu 2. Czekam na dalej. Muszę niestety przyznać, że kilka ostatnich odcinków sezonu 2 już mnie nudziło. Teraz postanowienie zapolować i przeczytać wszystkie tomy :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#44 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 15:49

No dobra, przyznaję się, wciągnęłam się totalnie :-P kończę 1. sezon i najbardziej mi się podoba od połowy czyli od jakiegoś 11-12 odcinka. Rozbrajają mnie teksty Damona i jego miny, znalazłam nawet na youtube jego najlepsze teksty :-D generalnie fajnie się ogląda, czasem mnie ten serial zaskakuje, nie jest tak całkowicie przewidywalny i banalny.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 17:10

Rozbrajają mnie teksty Damona i jego miny, znalazłam nawet na youtube jego najlepsze tekst

wrzuć nam tuuuuu :mrgreen: ja kiedyś trafiłam przez przypadek na jakieś wpadki planowe i też uśmiałam się niesamowicie :mrgreen:

baby-maniaczki :P widziałyście ostatni odcinek? jak wrażenia? bo moje.... AAAAA! boski, cudny, ach, och, bombastyczny :P chciałabym, żeby pozostałe odcinki teżutrzymały taki poziom :mrgreen:

w którymś z kolejnych odcinków podobno znów się retrospekcje mają pojawić :) nie wiem jak was, ale mnie zżera ciekawość co w nich pokażą :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#46 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 21:11

nie(d)oceniona, ja oglądam na iitv, więc już pierwszy sezon mam za sobą ;-) nie wytrzymałabym chyba czekać cały tydzień :-P

Teksty Damona mogę wrzucić, tylko że po angielsku. Enjoy! :-D

http://www.youtube.com/watch?v=f2YZ1bjvSS8
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#47 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 21:30

kjujiczek, ja jestem na bieżąco z 2 serią :P dokładnie z tego samego powodu, co i Ty :P nie wytrzymałabym <lol></span>

tylko że po angielsku.

nie szkodzi :Próżnicy mi nie robi, bo i odcinki po ang oglądam (wspominałam, ze mam problem z cierpliwoscia? :P ). podziękowac :)

#48 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 22:20

nie(d)oceniona, a, bo ja myślałam, że Ty oglądasz w tv :-D no ja jutro 2. sezon zaczynam, mrrr :-)

A to, co wrzuciłam to tylko jeden z wielu filmików pokazujących najlepsze teksty Damona na Youtube, fajna sprawa jak się ma chandrę :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#49 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 23:16

Oglądałam ostatni odcinek i jestem wniebowzięta, już nie mogę się doczekać następnego:-) Niech będzie więcej takich akcji, bo początek 2 sezonu był lekko nudnawy, ale rozkręca się :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#50 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 10:27

Właśnie mi się coś tak zdawało, że ten sezon 2 coś nudnawy. Ostatni odcinek też oglądałam bez zachwytu, ale końcówka z Damonem rewelacyjna :) - ten to zawsze coś musi.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#51 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 18:56

kjujiczek, jajo bym zniosła, gdybym musiała czekać na kolejne odcinki, wiedząc jednocześnie, że mogę je znaleźć w necie <lol></span>

#52 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 04 lutego 2011 - 12:04

I już po kolejnym odcinku. Jakże przewidywalny i powtarzalny jest ten serial...
Prócz w miarę ciekawego wątku z wilkołakami nic specjalnego. No i znowu jedna z końcowych scen: Damon zjadający kobietę we własnej wannie. No jak tak można ??!!
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#53 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 20:47

hahah ja teraz żyję od piątku do piątku :-P W oczekiwaniu na nowy odcienk 2 serii :-P I z każdym odcinkiem coraz bardziej kocham ten serial :-P Szkoda, że leci tylko raz w tygodniu hehe :-D I mam nadzieję, że nie będzie już tak długich przerw :shock:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#54 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 lutego 2011 - 11:28

łaa jaki genialny odcinek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: W ogóle 2 ostatnie odcinki są mega! podobno ma byc znów przerwa dłuższa? do kwietnia? ktoś coś wie na ten temat?

#55 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 lutego 2011 - 14:18

ma byc znów przerwa dłuższa? do kwietnia?

:-/ :-/ :-/ Eeee. Teraz jak się wciąnełam....??

W ogóle 2 ostatnie odcinki są mega!

Oglądałam poprzedni. Dziś może ten nowy obejrzę :P
Ale ostatnio jest to serial, który wciąga mnie na maxa i żyję od odcinka do odcinka ;-) :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#56 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 lutego 2011 - 20:44

:-/ :-/ :-/ Eeee. Teraz jak się wciąnełam....??

niestety... informacja siępotwierdziła, na następny odcinek czekamy do 7 kwietnia :/ A taką miałam nadzieję, że do końca sezonu nie będzie więcej takich dłuższych przerw <cryyy></span>

#57 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 00:09

na następny odcinek czekamy do 7 kwietnia

<wow></span> <wow></span> <wow></span> <wow></span>

Ocipieli ???????????

Ja tu myślałam, że ledwo do piątku wysiedzę na pośladach. A tu do kwietnia ? Ponad miesiąc?

<killer></span> Olaboga !

Jak pisałam poprzedniego posta to nie widziałam jeszcze ostatniego odcinka, i musze powiedzieć, że był świetny! Jeden z lepszych w całych dwóch sezonach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#58 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 14:47

Dołączam się do niecierpliwie czekających na następny odcinek, ostatnie dwa były tak świetne, że to nie fair skazywać nas na takie długie czekanie w napięciu :-P niech ten marzec szybciutko zleci <amen></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#59 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 01 marca 2011 - 11:22

NIEEEEEEEEEEEEEE TYLKO NIE TO!!!! :-( Czemu znowu taka długa przerwa?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#60 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 marca 2011 - 20:01

Nie narzekać :mrgreen: Klaus sie ma w kwietniu pojawić i Greta :mrgreen: bedzie ciekawie <diabelek></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych