Teraz juz nie rozmawiamy na ten temat, oczywiste ze czasem sobie pomysle o jego przeszlosci i jego kobietach. Ale to dla mnie teraz jest bez znaczenia. Bo wiem ze teraz tylko ja sie dla niego licze
przeszłość faceta
Napisano 11 grudnia 2008 - 19:44
Teraz juz nie rozmawiamy na ten temat, oczywiste ze czasem sobie pomysle o jego przeszlosci i jego kobietach. Ale to dla mnie teraz jest bez znaczenia. Bo wiem ze teraz tylko ja sie dla niego licze
Napisano 11 grudnia 2008 - 19:48
Napisano 17 grudnia 2008 - 17:14
Napisano 17 grudnia 2008 - 18:37
myślę, że każda z nas tak podświadomie czuła by jakaś niechęć do byłej swojego chłopaka. ale czy warto rozpamiętywać?? liczy sie to co jest teraz
Napisano 17 grudnia 2008 - 19:29
Moje kochanie nie miał przede mną takiej dziewczyny na poważnie, zresztą tak jak i Ja. nie mogłabym być zazdrosna o przeszłość bo przecież wtedy się nie znaliśmy ale
myślę, że każda z nas tak podświadomie czuła by jakaś niechęć do byłej swojego chłopaka. ale czy warto rozpamiętywać?? liczy sie to co jest teraz
Musze sie zgodzić z postem tej Pani ;> to co było przed obecnym zwiazkiem to juz indywidualna sprawa kazdego/kazdej z nas. A przeciez liczy sie to co jest teraz
Napisano 18 grudnia 2008 - 12:23
moj w przeszlosci siedzial w wiezieniu
znaczy, że twój facet siedział? A jak się do tego ustosunkowujesz?
Napisano 18 grudnia 2008 - 12:28
W koncu zawiasy mozna miec za rozne rzeczy.
Nie ma to wplywu na nasz zwiazek.
Napisano 19 grudnia 2008 - 12:14
Napisano 19 grudnia 2008 - 12:37
Było mineło. Jeśli nie ma się czym martwić to lepiej o tym zapomniećwlasnie.siedzial niedlugo.ponad pol roku.taka glupia spawa wyszla i tyle
Napisano 19 grudnia 2008 - 12:48
Jeśli się od razu mówi takie rzeczy (nie mówię że pierwsza randak broń Boże) no ale stopniowo jakoś to ok... ale czasem takie informacje spadają na Ciebie jak grom z jasnego nieba i tak naprawdę nie wiesz jak się do tego ustosunkować.
Napisano 19 grudnia 2008 - 23:33
moze spróbuj sie dowiedzieć czemu cie nie powiedział wcześniej ..... z własnego doświadczenia wie ze n początku sie nie mówi bo niby po co psuć cosco jest na początku (jeszcze sobie bóg wie co pomyśli) a potem juz jest za późno i ciężko tak nie z gruchy ni z pietruchy wyskoczyć z takim tekstem .,....choc to nie znaczy ze go to nie męczyło prze te lata ...Jeśli się od razu mówi takie rzeczy (nie mówię że pierwsza randak broń Boże) no ale stopniowo jakoś to ok... ale czasem takie informacje spadają na Ciebie jak grom z jasnego nieba i tak naprawdę nie wiesz jak się do tego ustosunkować.
mozna zaufać trzeba tylko zastanowić sie czy to co było ma dla ciebie znaczenie i poznać czemu ci nie powiedział i spróbować mu wybaczyć i zorozumiec .....jak tu potem zaufać facetowi o którym po np. 2 latach związku dowiadujesz się, że siedział w więzieniu...
Napisano 19 grudnia 2008 - 23:33
Kazdy ma jakaś przeszlosc, moj tez ma zawiasy, i co z tego ?Wazne , ze nie są to sprawy, ktore komus zrobily krzywdę, ze nie zabil, nie zgwalcil, nie pobil, nie okradl ... etc ; )
W koncu zawiasy mozna miec za rozne rzeczy.
Nie ma to wplywu na nasz zwiazek.
Mój tez ma zawiasy, ale z tego powodu nie patrze na niego jakos inaczej. Teraz jest spokojniutki i to sie liczy. Wiem że sie uspokoił i ufam mu że nie wroci do swojego poprzedniego "rozrywkowego" życia.
Napisano 19 grudnia 2008 - 23:51
Napisano 20 grudnia 2008 - 21:02
czy w czymś mi to przeszkadza? Nie:) czyy jestem zazdrosna? Nie..
i wielu sprawach mi to pomaga
Napisano 25 grudnia 2008 - 14:35
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 grudnia 2008 - 14:47
Niech ma sobie takie znajomości jakie ma, byle by to mnie nie dotyczyłoi nic mu sie nie stało... a wiem, że to mu nie grozi
Napisano 25 grudnia 2008 - 15:33
jesesmy wyrozumiali i nie burzymy sie, A BO WYCHODZISZ Z KUMPLAMI NA PIWO, A BO IMPREZUJESZ PO NOCACH... tylko pozniej opowiadamy sobie i hihramy sie razem:)))
Napisano 26 grudnia 2008 - 11:50
Napisano 26 grudnia 2008 - 12:17
co do wspolnych imprez to rowniez lubimy je spedzac razem:))) A NAWET WIECE;)))
ale 24 godz na dobe nie mozna sie trzymac za reke;)))