Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

przeszłość faceta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
223 odpowiedzi w tym temacie

#121 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 14 października 2008 - 12:46

-przeszłosc ma zawsze jakies znaczenie ale dla mnie przeszłosc nie ma dużego znaczenia
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#122 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 14 października 2008 - 13:06

przeszlośc jest bez znaczenia jeśli nie wpływa ona na teraźniejszość albo na przyszłość.. nie wiem czy dosyć jasno wyraziłam swoją myśl:) troche zamotałam :?: :-o
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#123 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 14 października 2008 - 13:09

przeszlośc jest bez znaczenia jeśli nie wpływa ona na teraźniejszość albo na przyszłość..

Święte słowa! Zgadzam się w 100%!
Jestem w Peru...

#124 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 października 2008 - 13:42

uważam że partnerzy powinni być co do przeszłości szczerzy z sobą ... pewne rzeczy mogą wywołać u nas reakcję podobną do takiej jak u Mirabelki (odnośnie kasety). jednak ja nie chciałabym sie dowiadywać o faktach z przeszłości mojefo faceta od osób trzecich ... <bezradny></span> wolę najgorsząszczerość niż przemilczenie faktów, nawet najmniej istotnych. poza tym jeżeli z kimś jestem chce go poznać najlepiej jak to sie tylko da. co za tym idze jego przeszłość też.

fakt faktem to czego bym sie ew dowiedziała nie wpłynęło by raczej na nasz związek, bo wychodze z założenia co było a nie jest nie pisze sie w rejestr :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#125 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:00

Moj nie mial takiej prawdziwej dzieczyny..ale kochal sie w takiej jednej..byl z nia na Studiowce.

Dokładnie to samo bym napisała.Tylko,że ja też byłam na tej studniówce i znałam jeszcze wtedy "nie mojego" Misiaka,ale już coś do niego czułam...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#126 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 15 października 2008 - 13:36

Nie wiem co bym wolala , zeby T. mial przede mna wiele panienek, czy tak jak jest czyli byl z jedna 8 lat ,wiec dosc dlugo i wszystko co z przeszloscia wiaze sie z nią .

Co innego krótkie zwiazki i panienki na jedną noc, a co innego tak dlugi zwiazek, wspolne plany , mnostwo wspomnien i wszystko o czym mowi wiaze sie z nią.
Mimo wszystko nie jestem jakas zazdrosna czy zla , ale czasami w glebi duszy staram sie byc 100x lepsza od niej :P

#127 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 15 października 2008 - 13:42

Asiulek, a no widzisz...masz rację....
Dla mnie nie stanowi problemu to, że zanim poznałam mojego L to miał on kilka kobietek, że uprawiał z nimi seks...
Nie jestem zazdrosna i mogę zupełnie swobodnie o tym rozmawiać...
Natomiast jak pomyślę o jego pierwszej, wielkiej miłości...to mi się nóż w kieszeni otwiera i zazdrosna jestem jak nie wiem - w duchu rzecz jasna, nie musi o wszystkim wiedzieć, ale jednak... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#128 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 18 października 2008 - 12:33

Ja jestem strasznie zazdrosna o mojego faceta, również o jego przeszłość , choć to głupie, dlatego nigdy o to sie nie pytałam ile miał przede mną dziewczyn, tzn z iloma spał. Bo wiem że będę strasznie wkurzona jak się dowiem, więc wolę nie wiedzieć!! :-)

#129 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 18 października 2008 - 13:01

Dominiczka, ale wydaje mi sie ze to jest bez znaczenia ile miał przed Toba dziewczyn skoro Cie kocha ;-) chociaz ja tez mam ochotę czasami zapytać sie swojego o to samo bo jednak troche mnie to ciekawi ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#130 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 października 2008 - 13:42

a ja spytalam z iloma przedemna uprawial seks... otrzymalam odpowiedz i wcale nei zaluje ze zapytalam.. przy okazji przeprowadzilismy szczera rozmowe... dowiedzialam sie wielu rzeczy... opzatym nie wydaje mi sie zeby jego przeszlosc miaal az takie znaczenie.. kochamy sie to jest najwazniejsze.. on jest facetem z przeszloscia a ja kobieta po przejsciach.. haha kazde z nas ma za soba nieudane zwiazki... ale tym samym sporo doswiadczenia...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#131 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 18 października 2008 - 14:40

on jest facetem z przeszloscia a ja kobieta po przejsciach.

tak jak u mnie :mrgreen:
dlatego zostawiliśmy przeszłość za sobą (choć moja trochę się wcina ze względu na Karo)
Jestem w Peru...

#132 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 18 października 2008 - 15:44

Dominiczka, ale wydaje mi sie ze to jest bez znaczenia ile miał przed Toba dziewczyn skoro Cie kocha ;-) chociaz ja tez mam ochotę czasami zapytać sie swojego o to samo bo jednak troche mnie to ciekawi ;-)

Czyli jednak tez nie wiesz?! Mnie też oczywiście ciekawi, zawsze kiedy wejdziemy na ten temat zaraz mu mówie STOP nie chce wiedzieć, wtedy on sie wkurza i mi mówi, że mam o nim złe zdanie jakby przeleciał nie wiadomo ile dziewczyn. Ale ja i tak nie chce wiedzieć. Jestem zazdrośnicą i i mniej rzeczy mnie drażni tym lepiej. :-)

#133 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 października 2008 - 15:46

a co to za różnica czy spał z 5 czy 10 czy moze z kilkadziesiat dziewczyn miał. Liczy sie tu i teraz i jak kocha to przeszłość jest nieważna.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#134 carmenka

carmenka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 października 2008 - 18:35

a co to za różnica czy spał z 5 czy 10 czy moze z kilkadziesiat dziewczyn miał. Liczy sie tu i teraz i jak kocha to przeszłość jest nieważna.

Masz racje:)Ale jak czlowiek sie dowiaduje,ze on juz spal z kims,to tak jakos..dziwnie..
Lecz wydaje mi sie,ze to kwestia przyzwyczajenia poprostu;-)

#135 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 17:20

Ja również jestem zazdrosna o przeszłośc mojego D.On już miał pierwszy raz za sobą,z dziewczyną z którą był..A ja jestem jeszcze dziewicą.D.jest moim pierwszym na poważnie chłopakiem.Jak sobie pomyślę,że on z tamtą to robił to mi się niedobrze robi.. :roll:

#136 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 18:06

a czemu? przeciez to przeszlosc, bylo minelo, tak jest na calym swiecie ;-)
ja na szczescie nie zadreczam sie podobnymi myslami. wiadomo, ze jak sie z kims jest z milosci, z uczucia to sie z nim i sex uprawia. taka kolej rzeczy, stety/niestety ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#137 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 18:11

Sama nie wiem czemu,tak już mam..Ale będę musiała przestac o tym myślec,bo to nie ma sensu,takie zadręczanie się itp.

#138 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 18:15

no nie ma sensu.. ja tez o tym wczesniej czasem myslalam i nawet powiedziałam mu o tym , ale przeciez teraz ma mnie i nikt inny sie nie liczy :-D
To i po co myslec o tych innych 8-)

#139 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 18:31

WiOlLuŚś, właśnie :-) Postanowiłam,że zero myślenia o przeszłości teraz się liczy to co jest teraz i przyszłośc spędzona razem :-)

#140 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 18:32

Dal mnie nie jest wazna jego przeszlosc . Kocham go za to jaki jest teraz , za to jaki jest gdy jest ze mna:))

iv09i09kftvt0mdm.png