przeszłość faceta
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:29
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:31
ostatnio podpytalam Przemka o kilka spraw, ktore wydaja mi sie nieco dziwne i nie sadzilam, ze moglby zrobic cos takiego, ale nie jestem zla, bo wtedy jeszcze nie wiedzial o moim istnieniu nawet...
Ważne jest co jest teraz,a nie co było kiedyś !
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:38
Madzius swiete slowa! wazne co teraz!ostatnio podpytalam Przemka o kilka spraw, ktore wydaja mi sie nieco dziwne i nie sadzilam, ze moglby zrobic cos takiego, ale nie jestem zla, bo wtedy jeszcze nie wiedzial o moim istnieniu nawet...
Ważne jest co jest teraz,a nie co było kiedyś !
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:41
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:43
nawet do tej pory do końca się z tym nie pogodziłam.
Czasem przychodzi mi jakieś obrzydzenie,że on z nią spał..i rozmyślam o tym.
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:47
oooo o tym tez nieraz mysle i to malo przyjemne, ale normalne, P.ma 25lat i przede mna mial dwie dziewczyny z ktorymi byl po 3 lata, ja tez mialam faceta i jak ogladalismy nawet niedawno moje zdjecia byly jakies moje z bylym jak mnie przytula, nagle P.jakos dziwnie zaczal sie zachowywac, a jak zapytalam o co chodzi to powiedzial, ze nie moze myslec, ze ktos przed nim mnie dotykal
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:49
Troche dziwne podejście ? Jak ja bym mila tak myslec to bym sie codziennie zamartwiała. Wiem, że D. mial przede mna dwa poważne związki i poprostu nie rozmawiamy na ten tamt za bardzo.666ilonka777, ja też długo nie umiałam się pogodzic,że D.spał z swoją byłą
nawet do tej pory do końca się z tym nie pogodziłam.
Ja tez z kims bylam wczesniej i jak bym uslyszala ze D. ma do mnie jakies obrzydzenie z tego powodu to dziwnie bym zareagowała.
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:54
I tak myslcie
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:54
D.miał jedną dziewczynę,był z nią 6 miesięcy ponoc to nic poważnego nie było-nie wnikałam
I jak pomyślę,że on ją dotykał,kochał się z nią no to poprostu ciarki mnie przechodzą.
Olenka, każdy ma inne podejście do życia..Więc nie wiem dlaczego dziwne podejście?
Ty patrzysz na świat tak ,a inny inaczej.
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:56
666ilonka777, ja też długo nie umiałam się pogodzic,że D.spał z swoją byłą
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:56
Tylko nie zadreczaj się tym do konca zycia. Staraj sie jak najmniej o tym myslec. Moze to nie jest przyjemne, ale po co zawracac sobie glowe rzeczami, ktore były i juz nie wrócą ... ?Olenka, każdy ma inne podejście do życia..Więc nie wiem dlaczego dziwne podejście?
Ty patrzysz na świat tak ,a inny inaczej.
Powodzenia !
Napisano 09 stycznia 2009 - 14:58
Było mineło tyle...Czasu się nie cofnie
Napisano 09 stycznia 2009 - 22:26
to zalezy za co by siedziła , czy ogólnie jak był w wieziniu?nie wiem czy umiałabym byc z kims wiedząc , że byl w więzieniu , że kogos skrzywdził nawet jesli to błedy młodości by były
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 stycznia 2009 - 22:43
rozumiemw tej kwestii jestem mało tolerancyjna .............
a tak zeby zrobic ot mój brat kiedys siedział w więzieniu -koniec