lemuria, to znaczy,ze jestes po operacji tak?
Ja jestem po zabiegu juz prawie rok.Robiłam w ubiegłe wakacje ,bo pracuję w szkole i to najlepszy dla mnie termin. Nie ma co porównywać tych zabiegów czy jakiej kolwiek innej metody leczącej wzrok z okularami. Nie wyobrażacie sobie, jak to jest wreszcie móc sobie samemu zrobić makijaż tak jak trzeba,wyregulować brwi i dobrać cienie do powiek w tym samym kolorze na obydwa oczy! Ehhh. ja tam nie zamieniłabym tego na nic innego.
to fakt. Wszystkie kliniki mają to samo na stronach i wszystkie są IDEALNEJuz w ta sobote L jedzie do tej kliniki i zobaczymy co mu tam powiedza,bo wiecie na stronce wszystko ladnie pieknie,ale okaze sie na zywo co i jak
Ja przed zabiegiem siedziałam 4 miesiące nad tematem .Szukałam wszędzie. W necie , w bibliotece na uczelni, u znajomych i nieznajomych lekarzy. Ile ludzi tyle opinii i cały czas wydaje mi sie ,że problem trochę mało znany. Krążą wokół niego jakieś zabobony i inne dziwne historie.(opowiadane nawet przez mojego okulistę w mieście) Facet jak sie potem okazało jest nieźle niereformowalny, bo opowiadał mi o zabiegach ,które wykonywano 15 lat temu...