Kuchenne rewolucje
Napisano 21 września 2013 - 18:44
Napisano 25 września 2013 - 09:20
Z zwiastuna widać,że zapowiada sie ostro
Napisano 25 września 2013 - 10:23
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 25 września 2013 - 12:04
No patrz, może mojego garbuska gdzieś wypatrzysz i mnie w środkuOoo to muszę zobaczyć
Ale ciekawa jestem jaką opinie im wystawi, bo ludzie to różnie gadają
Napisano 25 września 2013 - 12:42
To będę się wpatrywaćNo patrz, może mojego garbuska gdzieś wypatrzysz i mnie w środku
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 26 września 2013 - 21:07
ale stawka 5,5 za godzine mnie rozwalili
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 września 2013 - 08:33
Straszna, gwiazda w szpilkach do kuchniTA wlascicielka jest okropna
On bardzo fajny i miłytej je maz jeszcze do przerobienia
Napisano 04 października 2013 - 11:23
I tak mi narobiła ochoty na sałatkie z burakiem , że
Love Love Love
Napisano 06 października 2013 - 09:46
Napisano 20 października 2013 - 08:40
Przeraża mnie to jak, NIEKTÓRZY nie mają zielonego pojecia o gotowaniu i kuchni a,, prowadzą'' restaurację.
Pisze tak ogólnie.
Użytkownik viola edytował ten post 20 października 2013 - 08:43
Napisano 20 października 2013 - 10:04
Przeraża mnie to jak, NIEKTÓRZY nie mają zielonego pojecia o gotowaniu i kuchni a,, prowadzą'' restaurację.
To fakt, chociaż jak ma kucharza który się zna to ujdzie. Ale w tym programie przeraża mnie coś innego. Bo o ile jeszcze właśnie potrafię zrozumieć, że ktoś chce by Magda nauczyła ich czegoś w kuchni bo sami nie potrafią to nie potrafię pojąć jak można mieć syf w kuchni. Ile razy były brudne szmaty, tony tłustego osadu. Albo to mrożenie wszystkiego czego się da.
Kiedyś Geslerowa była u mnie w mieście i to co odkryła sprawiło, że ja na pewno nie pójdę do tego lokalu. I nie ważne czy teraz po zmianach jest smaczniej, tam było brudno a to moim zdaniem się nie zmienia. Jak ktoś jest brudasem to nim zostanie. I tak się zastanawiam jak można zapraszać ją do programu i nie posprzątać aby takiego wstydu nie było.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 25 października 2013 - 07:01
Ogladaliscie wczoraj kuchenne rewolucje ?
jeju, jaka ta wspolwlascicielka specyficzna. nie wiem czy wszystkie Baski sa takie zadziorne czy jak .
Nie, synowa ma byc TAM i koniec.
Wyglad zrobila super.Uwielbiam polaczenie bieli i czerwieni. Jedynie napis baru srednio mi sie widzi.
Napisano 25 października 2013 - 07:23
A mnie się bardzo podoba nowa nazwa ![]()
Co do tego wstrętnej baby
Normalnie budzi we mnie najgorsze uczucia... Ale wg. mnie nie koniecznie my jako widzowie i sama Gesslerowa wie w 100 % skąd jest takie nastawienie teśció względem synowej. Niestety w ponad 4 dni nie da się tego tak na prawdę obiektywnie ocenić...
W ogóle jeżeli jest synowa, to gdzie był sam syn? ![]()
Napisano 25 października 2013 - 07:32
Ale wg. mnie nie koniecznie my jako widzowie i sama Gesslerowa wie w 100 % skąd jest takie nastawienie teśció względem synowe
niby tak ale z zasady tesciowe sa ciete na synowa
i mnie tu wygladało na to ze Pani basia jest zacieta nie tylko w stosunku do synowej ale wogole
Pan Zygmunt wydawal sie nawet ok ale pozniej ewidentnie stanal za zona. Zreszta mowil ze ma pieklo w domu...to dla spokoju musial
Co do nazwy to ja zrozumiałam ,ze bedzie Pigi
a nie Zygi.
Użytkownik Sajuri edytował ten post 25 października 2013 - 07:33
Napisano 26 października 2013 - 21:18
tez sie zastanawiałam gdzie syn ![]()
tesciowa straszna i nie przyjmujaca krytyki.
nie maco sie oszukiwać, ale mlodzi czesto lepiej prowadza restauracje .
a facet pod pantoflem to zenada ![]()
Napisano 27 października 2013 - 09:20
Ale mu się pewnie w domu oberwie za tą wypowiedz ,bo zrobił z żony potwora ![]()
Napisano 27 października 2013 - 09:34
ale przecież ta kobieta jest niespełna rozumu. Typowa kwoka na włościach: Co je Twoje To je moje, a co moje to nie rusz!
,bo zrobił z żony potwora
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 listopada 2013 - 21:34
dzis bedzie ostro, jesli wierzyc temu co w reklamie.
Napisano 14 listopada 2013 - 22:46
Trochę przesada z tą krytyką stroju, p. Magda gdy przychodzi gotować też nie jest ubrana ''po roboczemu''. Zresztą nie wiem co to miało do rzeczy. Według mnie po prostu chciała się czegoś doczepić, ale co do sprzelania fochów to miała rację. ^^
Zdziwiło mnie, że odeszła cała załoga, widocznie nie wszystko tam grało, nawet po rewolucji.
Po odcinku tak się zastanawiam dlaczego ludzie się biorą za coś o czym nie mają pojęcia. Marzenie o posiadaniu własnej restauracji to jedno, a umiejętne jej prowadzenie i zarządzanie nią to drugie...
Napisano 15 listopada 2013 - 22:56
dokladnie , to nie teczasy , ze prawie kazdy interes sie udawal.
Po odcinku tak się zastanawiam dlaczego ludzie się biorą za coś o czym nie mają pojęcia. Marzenie o posiadaniu własnej restauracji to jedno, a umiejętne jej prowadzenie i zarządzanie nią to drugie...
myslalam, ze nie uda sie go urobic ale dala rade.