Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kuchenne rewolucje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
288 odpowiedzi w tym temacie

#221 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 18:13

magdaaaa też dziś oglądałam powtórkę tego odcinka z amerykańską knajpą, praktycznie się w ostatniej chwili uwinęli ;-) Ale również jestem po wrażeniem, że udało im się wszystko ogarnąć.

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#222 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 18 kwietnia 2013 - 11:02

Nie widziałam tego, warto obejrzeć w necie?
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#223 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 24 maja 2013 - 09:22

Oglądałyście wczorajszy odcinek? Magda powiedziała, że nie podpisze się pod tym, bo by spaliła się ze wstydu. Ona mówiła swoje, a właściciel swoje. Wprawdzie była poprawa, ale tylko na chwilę. Po trzech tygodniach znowu było to samo. Było to w Elblągu. Restauracja nazywała się Vika La... coś tam, potem zmienili na Szprota. Ogólnie był tam syf i beznadziejne jedzenie. Wprawdzie Magda próbowła ratować sytuację, ale nie udało się.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#224 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 maja 2013 - 21:16

brudno tam bylo strasznie , a ten barman to prosil sie o zwolnienie <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#225 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 01 czerwca 2013 - 16:45

Ktoś w ogóle ogląda ten program ???

W ostatnim odcinku Magda gościła w Poznaniu, w restauracji Bazylia & Oregano. Miało tam być włoskie jedzenie, ale do tego było im daleko. Niestety nie oglądałam do końca i nie wiem z jakim rezultatem zakończyła się ta rewolucja. <bezradny></span>
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#226 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 czerwca 2013 - 16:58

Restauracja nazywała się Vika La...

oglądałam ;-) masakra....

za to podobał mi się odcinek z restauracją Malinówka w Wiśle - wybieramy się tam ;-)

#227 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 czerwca 2013 - 20:23

Jogobella udala sie ;-) rewolucja w tej wloskiej knajpie.

#228 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 09:05

Wczoraj był ostatni odcinek sezonu. Nic innego nie pozostanie, jak oglądanie powtórek, jeżeli będą. W każdym razie ja będę oglądała, bo lubię ten program, a zaległości to mam spore. :lol:

Wczoraj Magda była w Sanoku. Próbowała ratować restaurację Stary Kredens. Rewolucja na plus. :D

#229 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:05

Wczoraj Magda była w Sanoku. Próbowała ratować restaurację Stary Kredens. Rewolucja na plus. :D

Yhy... dokladnie, niedaleko mnie...

Ostatnio na weekendzie nawet tam byłam, ładne wnętrze, ale ludzi jak nie było tak nie ma <bezradny></span>

iv09i09kftvt0mdm.png

#230 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 23:13

Ostatnio na weekendzie nawet tam byłam, ładne wnętrze, ale ludzi jak nie było tak nie ma

a jedzenie jak ???

#231 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 04 lipca 2013 - 21:41

Lubię się czasem pośmiać z rewolucji Pani Magdy. Daje nieźle do wiwatu tym ludziom. Szkoda tylko, że większość z nich udział w programie traktuje JEDYNIE jako możliwość reklamy a nie rzeczywiste zmiany na lepsze

#232 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 14 sierpnia 2013 - 14:15

Bardzo lubię ten program. Niekoniecznie z powodu pani Gessler, ale czasami można znaleźć fajne inspiracje jeśli chodzi o potrawy :). Podobał mi się program o knajpie, która miała organizować pikniki. Nie wiem czy to nie było gdzieś w okolicach Kazimierza. Kojarzycie?

#233 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2013 - 20:48

ktos jeszcze oglada ???
wlasnie ogladam odcinek , gdzie wlascicielka chce robic kariere w telewizji w warszawie i to jej cel zyciowy a nie restauracja :roll:

#234 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 września 2013 - 06:51

magdaaaaa, ja ogladam nadal;)

, gdzie wlascicielka chce robic kariere w telewizji w warszawie i to jej cel zyciowy a nie restauracja

ale wiesz jak jest....moze mama zrobila najstrasza corke wlascicielka nawet nie pytajac czy ta chce ? czy to jej marzenie ?
najgorsze co moze byc to dlugi i kredyty. ;/
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#235 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 września 2013 - 07:17

ktos jeszcze oglada

i ja!! :->
Jak dla mnie strasznie skupili się na ich prywatnych sprawach. Wiem, to tez pod publiczkę ale kurczę oglądam programy kulinarne po to aby zobaczyć jakieś przepisy a nie dramaty ludzkie.

#236 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 20 września 2013 - 07:57

strasznie skupili się na ich prywatnych sprawach.

dokładnie !
Już od jakiegoś czasu mnie to denerwuje, coraz mniej gotowania i kulinarnych spraw, a coraz więcej prywaty.
Tak do końca nie wiem o co chodziło, bo nie słuchałam na początku. W każdym razie efekt końcowy wyglądał nawet strasznie. Jednak nie widzę tam zbytniej przyszłości, bo ta córka to chyba jakiś zalążek tyrana :lol:

er3mjw4zst9mivdb.png

#237 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 20 września 2013 - 14:07

ktos jeszcze oglada

i ja ;-)

oglądam programy kulinarne po to aby zobaczyć jakieś przepisy a nie dramaty ludzkie

Kuchenne rewolucje ciężko nazwać programem kulinarnym, bardziej to program rozrywkowy :-> ale zgodzę się - mogliby więcej czasu poświęcić na materiale, kiedy Magda gotuje z kucharzami <hmm></span> a tak to jest tylko lekko liźnięte, bo na głównym planie problemy, dramaty, zycie prywatne właścicieli i pracowników itp. - choc to też ma wpływ na prowadzenie biznesu, pracę zawodową i na to jak się to wszystko kręci <bezradny></span>

#238 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 20 września 2013 - 14:37

Ja już nie oglądam... jakoś brak mi czasu na kolejny taki program w TV :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#239 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 września 2013 - 18:24

zajrzałam na strone tego KURNIKA , i maja jakiegos menagera , co do menu to oprocz kurcakowych dan sa tez schabowe, zeberka i pizze :roll:

#240 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 września 2013 - 19:20

Kuchenne rewolucje ciężko nazwać programem kulinarnym, bardziej to program rozrywkowy

i to chyba od samego poczatku. Juz chyba predzej w Ugotowani pokazuja fajne potrawki
to nie porgram Maklowicz w podrozy ( czy jak to tam sie zwie gdzie tylko gotowanie )

magdaaaaa, no bo na pizzy najlepiej zarobia ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim