prace domowe
Napisano 09 marca 2011 - 15:02
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:16
Nie widziałam innego tematu na forum, mam nadzieję, że ten jest odpowiedni, żeby zapytać.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:27
Prasujecie męskie bokserki?
szczerze mówiąc jestem w szoku, żeby w ogóle majtki prasować, czy skarpetki. Nigdy tego nie robiłam i robić nie będę. Uważam to za lekką przesadę... W ogóle nie mam problemów z prasowaniem, bo mam ciuchy, które się w praniu nie gniotą (dobra forma?
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:31
ja sobie to umiem wyobrazić ale dla mnie to absurdAle majtki... trudno mi sobie to wyobrazić nawet...
mój brat w wieku przedszkolnym musiał mieć wyprasowane majtki bo twierdził ze go uciskają jak są niewyprasowane
Ja mogę robić wszystko ale prasowanie mi średnio idzie
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:38
ja sobie to umiem wyobrazić
Ja mogę robić wszystko ale prasowanie mi średnio idzie
Już nawet nie chodzi o umiejętność/nieumiejętność prasowania. Ja też tego zajęcia nie lubię, więc cieszę się, że nie muszę tego robić. Ale wg mnie, jeśli ktoś prasuje już majtki, to musi mu to sprawiać przyjemność, bo ja nie wyobrażam sobie tracić czasu na prasowanie gaci... Tak w ogóle, takie zadanie dałabym swojemu facetowi. Skoro on ma głęboką potrzebę wyprasowanych majtek, to niech sobie sam prasuje...
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:46
no mój brat mniej więcej podobnie to tłumaczymój brat w wieku przedszkolnym musiał mieć wyprasowane majtki bo twierdził ze go uciskają jak są niewyprasowane
Teraz to już po prostu mój nawyk. Prasuję wszystko, to jak widzę majty, to też myk na deskę :-> Jak już pisałam P. to chyba żadnej różnicy nie robi, pewnie nawet nie zauważaTak w ogóle, takie zadanie dałabym swojemu facetowi. Skoro on ma głęboką potrzebę wyprasowanych majtek, to niech sobie sam prasuje...
Nie zawsze, ale czasami prasowanie mnie relaksuje, więc może dlatego...
Napisano 26 kwietnia 2011 - 15:14
ja tez nie mam nic do prasowania , lubie to robic .ale czasami prasowanie mnie relaksuje, więc może dlatego...
moja bratowa kiedys sznurówki prasowała < takie plaskie jak w trampkach >
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 kwietnia 2011 - 17:06
Po co? Bez sensuPrasujecie męskie bokserki?
Ja kiedyś prasowania nie cierpiałam, ale odmieniło mi się i teraz jest to jedno z moich ulubionych zajęć. Włączam muzykę, prasuję, odpoczywam, relaksuję się i jest fajnie
Napisano 26 kwietnia 2011 - 18:18
Nie widzę za bardzo sensu w prasowaniu bokserekPrasujecie męskie bokserki?
Ogólnie prasować nie lubię ale cóż... obowiązek jak każdy inny

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:57
Napisano 27 kwietnia 2011 - 10:23
ja też, bo i po cożeby w ogóle majtki prasować, czy skarpetki
podobnie jak rzeczy po domku - nie prasuje. Ważne że czyste i ładnie pachnie.
Prasuje tylko rzeczy wyjsciowe i tylko przed wyjsciem z domku
ja srednio. Choć kiedys uwielbiałamOgólnie prasować nie lubię ale cóż...
Chyba kazdy najbardziej lubi pranie, ot właczyc pralke i powiesci pranie.
Napisano 27 kwietnia 2011 - 10:29
Ja nie lubię. Po prostu nie znoszę wieszać prania. Na szczęście akurat to należy do P obowiązków, no chyba że jest w pracy, to muszę samaChyba kazdy najbardziej lubi pranie, ot właczyc pralke i powiesci pranie.
I ten fajny zapach jak sie pranko wiesza.
Napisano 27 kwietnia 2011 - 11:47
Napisano 27 kwietnia 2011 - 14:47
Po prostu nie znoszę wieszać prania
Wieszanie prania to poza myciem podłogi najgorsze, co tylko może być
spryciarai słyszę, że pralka już się wyłączyła wychodzę szybko wyrzucić śmieci, a kiedy wracam, Ada już rozwiesza
Za to nie znosze myc naczyn
Napisano 28 kwietnia 2011 - 07:45
Chyba, że ma się takie zdolności jak ja i nawet tak prostą czynność potrafi się spierdaczyćChyba kazdy najbardziej lubi pranie, ot właczyc pralke i powiesci pranie.
Hahaha ja też, mam zmywarkę ale wiadomo samemu to ją ciężko tak szybko napełnić, ale wytrwały jestem.Za to nie znosze myc naczyn
Zresztą czy ja w ogóle lubię jakąś "pracę domową"...

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 28 kwietnia 2011 - 08:39
Tata twierdzi, że mężczyzna nigdy nie nauczy się obsługiwać pralkiChyba, że ma się takie zdolności jak ja i nawet tak prostą czynność potrafi się spierdaczyć
Nie lubię ścierać kurzy, najbardziej nudna i powtarzająca się czynność a i tak zaraz efektów tak nie widać.
Ciuchów praktycznie nie prasuje, gdyż kupuje specjalnie takie by tego nie robic
Do zmywania przyzwyczaiłam się już, choć nie przepadam.
Napisano 28 kwietnia 2011 - 11:13
Napisano 29 kwietnia 2011 - 21:59
Hahaha ja też, mam zmywarkę ale wiadomo samemu to ją ciężko tak szybko napełnić, ale wytrwały jestem.Za to nie znosze myc naczyn
ja także zmywać nie nawidziałam, aż w końcu doczełam się zmywarki i to za mało
Napisano 08 maja 2011 - 17:25
ja nie lubie prasowac przed wyjsciem, ja mam wszytko w szafie wyprasowane wisi i czeka, jak mam cos przed wyjsciem prasowac to zazwyczaj ubieram cos innego. :->Prasuje tylko rzeczy wyjsciowe i tylko przed wyjsciem z domku
ja bardzo lubie latem wieszac : wieszam jedno , ide do domu szykuje nastepne do powieszenia ,ide na ogrodek , wieszam kolejne , w miedzy zcasie zdejmuje ze sznurka te które juz przeschly i tak kilka razyWieszanie prania to poza myciem podłogi najgorsze, co tylko może być.
podpisuje sie pod tymNie lubię ścierać kurzy, najbardziej nudna i powtarzająca się czynność a i tak zaraz efektów tak nie widać.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko