Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prawo jazdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2775 odpowiedzi w tym temacie

#2241 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 00:11

halynka, ogromne gratulacje Kobietko <flow1></span>

truskaweczko Tobie również serdecznie gratuluję <ookk></span>

Jak to się mówi: szerokiej drogi i gumowych drzew dziewczynki ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2242 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 14:30

halynka gratuluje.! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#2243 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 10:56

Halynko chyba jeszcze nie gratulowałam :oops: No więc nadrabiam zaległość ;-) Wielkie gratulacje <flow1></span> no i własnego czterokołowca jak najszybciej ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2244 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 15:58

Dzięki. Prawko już opite, opłacone teraz tylko czekać :mrgreen:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#2245 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 11:57

Znowu sie nie udalo :evil: :evil: :evil:
Zaczynam miec dosc, ale nie poddaje sie :!:
7 marca podejscie numer 5 (masakra :roll: ) juz dawno powinnam jezdzic z ta plakietka :evil:

#2246 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 12:04

Madzik :), uda się ! Nie trać wiary :D

er3mjw4zst9mivdb.png

#2247 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 12:08

uda się !

wiem ;-)
ale wkurzajace jest to, ze znowu sie nie udalo <bezradny></span> a bylo tak blisko..... :cry:

#2248 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 12:09

ale wkurzajace jest to, ze znowu sie nie udalo <bezradny></span> a bylo tak blisko..... :cry:

No domyślam się, a co poszło nie tak jeśli mogę wiedzieć ? :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#2249 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 12:15

a co poszło nie tak jeśli mogę wiedzieć ?

Zaparkowalam krzywo, mialam poprawic - obejrzalam sie w lusterko, pusto, chce wyjechac, ale wsteczny cos nie wszedl, wiec poprawiam wyjezdzam - i tu juz sie nie popatrzylam w lusterko i jechal samochod :-/ egzaminator po hamulcu i po egzaminie <bezradny></span> glupek ze mnie <bezradny></span>

Generalnie balam sie parkowania dzisiaj, bo ewidentnie na wczorajszych jazdach nie szlo mi to :-/ Za malo cwicze przed egzaminem. Teraz bede wyrywac M na parking w kazdej wolnej chwili :-P

#2250 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 13:12

[quote name="Madzik <bezradny></span> glupek ze mnie <bezradny></span>[/quote]

No niestety, trzeba być mega uważnym, ale będziesz dużo ćwiczyć to się uda :)

No ja pamiętam, że najbardziej się bałam parkowania zwłaszcza równoległego normalnie byłam przerażona :shock: Na szczeście dostałam skośne, także jak dla mnie najłatwiejsze i się udało :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#2251 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 13:15

Głowa do góry, wiem ,że wkurzające jest to ,że się nie udało , ja miałam podobnie ;)
[quote name="Madzik

i tu juz sie nie popatrzylam w lusterko i jechal samochod :-/ egzaminator po hamulcu i po egzaminie

Wydaje mi sie,że nie raz troszkę przesadzają, ale nic na to nie poradzimy:/

#2252 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 15:08

i tu juz sie nie popatrzylam w lusterko i jechal samochod :-/ egzaminator po hamulcu i po egzaminie

Wydaje mi sie,że nie raz troszkę przesadzają, ale nic na to nie poradzimy:/

Nie no wiesz, jakby nie było kierowca mógłby nie zahamować i by dopiero były jaja :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#2253 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 15:17

Nie no wiesz, jakby nie było kierowca mógłby nie zahamować i by dopiero były jaja :-P

No tak, masz rację w tym przypadku...
Ale pamiętam jak nie raz znajome opowiadały,że nie zdały , bo za wolno jechały, albo stały na przejeździe kolejowym, bo jechał pociąg i szlabany sie podniosły to i tak trzeba było stanąć i rozejrzeć się...albo mierzenie linijką od krawężnika :mrgreen:

#2254 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 16:38

albo mierzenie linijką od krawężnika :mrgreen:

tja, typowo Katowicka praktyka egzaminatorów :roll:
Zaparkowanie w moim mieście w godzinach szczytu graniczy z cudem, ale mój egzaminator znalazł miejsca, żebym mogła zaparkować na wszystkie sposoby z karteczki :lol:

Madzik :), nie martw się. Na egzaminie najlepiej rozglądać się cały czas. Egzaminator wtedy wie, że wiesz, że tak trzeba. Mnie na pierwszym egzaminie się uczepił, że za mało w lusterka patrzyłam, a ja patrzyłam, tylko nie obracałam całej głowy w stronę lusterka, tylko zerkałam sobie spod grzywki.
Powodzenia następnym razem! ;-)

A czy za 5 podejściem trzeba przynieść im zaświadczenie o wyjeżdżeniu kolejnych 5 godzin> Jak tak to tylko lepiej dla Ciebie, bo sobie parkowanie poćwiczysz na spokojnie :-)

#2255 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 16:50

Madzik najważniejsze to się nie poddawać! trzymam kciuki, w końcu się uda :*

#2256 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 18:32

Zaparkowanie w moim mieście w godzinach szczytu graniczy z cudem, ale mój egzaminator znalazł miejsca, żebym mogła zaparkować na wszystkie sposoby z karteczki

A ja myślałam, że u nas jest koszmarnie, a jest tylko jedno parkowanie. Ja jak jechałam na placu to zapomniałam pasów zapiąć i sobie ruszam, a on do mnie stop ! <H></span> Ale pozwolił mi jechać i potem jakoś poszło i się udało, ale stres był :mrgreen:

er3mjw4zst9mivdb.png

#2257 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 19:23

Madzik :), <pocieszacz></span>
w końcu Ci się uda! <superwoman></span>

A ja mam pytanie :->
Jak długo są ważne papiery ukończenia kursu?
Bo chcę się w końcu zapisać na egzamin ( :lol: ), i nie wiem czy mi nie wyskoczą już, że mam sobie dodatkowe godziny wyjeździć :->
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#2258 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 20:38

Jak długo są ważne papiery ukończenia kursu?
Bo chcę się w końcu zapisać na egzamin ( :lol: ), i nie wiem czy mi nie wyskoczą już, że mam sobie dodatkowe godziny wyjeździć :->

w Katowicach chyba 6 miesięcy, później trzeba te 5 godzin wyjeździć. A Ty zdajesz w Kato czy gzieś indziej? ;-)

#2259 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 20:44

Natalka, nie w Katoooo nie :-P ja po Bytomiu jeździłam :mrgreen:
skończyłam kurs w październiku albo listopadzie <hmm></span> Jasminka, kiedy my na tej kawie byłyśmy? Bo mi się nie chce szukać tych papierzysk (ja pierdziele, ale leń jestem :oops: ). Ale chyba w październiku <hmm></span> czyli się wyrobię i tak 8-)

EDIT: Jasminaaaaa, kiedy ty masz kolejne podejście? ;>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#2260 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 21:04

nie w Katoooo nie :-P

i bardzo dobrze :-D

ja po Bytomiu jeździłam :mrgreen:

a jakie tam samochody mają?

u nas są te beznadziejne Yarisy, z prędkościomierzem na środku samochodu, niewyraźnym blatem i w ogóle są okropne :evil: