Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nie mogę schudnąć

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#101 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 09 września 2015 - 19:40

A jaką dietę radzicie, kiedy nie wolno ćwiczyć? Niestety, lekarz mi nie pozwala póki co, a kilogramów jest jednak za dużo..

#102 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 23 września 2015 - 09:30

Warto się chociaz trochę ruszać, nawet jeśli odpadają ćwiczenia to warto chociaż chodzić na spacery, zamiast windy korzystać ze schodów itp. A powiedz ile masz do zgubienia, co lubisz jeść, sama gotujesz czy raczej nie?

#103 itomka

itomka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 24 września 2015 - 12:23

Też tak miałam przez dłuższy czas. Nie dość, że sama źle się z tym czułam, to jeszcze cały internet aż huczy od zdjęć i aplikacji "motywacyjnych", profili na insta itd.  Na początku mnie to denerwowało, a potem sama zaczęłam się w to zagłębiać i szukałam coraz to nowych aplikacji. Stwierdziłam, że skoro z telefonem się nie rozstaje, to może zacznę korzystać z niego pożytecznie ;P

Zalajkowane profile dodały mi motywacji i teraz jestem na dobrej drodze :) Może poszukaj coś w sieci?

/link/

#104 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 15 października 2015 - 16:51

Od patrzenia w telefon to chyba raczej nie schudnę @itomka. :-)

@MychA staram się spacerować i ruszać się w domu też więcej, gotować lubię i nie gotuję tłusto, jem sporo warzyw, a jednak.... Myślałam już nawet o jakiejś gotowej diecie, ale zupełnie się na tym nie znam...

Użytkownik Tilla edytował ten post 15 października 2015 - 16:59

#105 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 30 października 2015 - 16:04

No to możesz spróbować np. Cambridge, tam jesz częściowo gotowe produkty, a częściowo takie przygotowywane w domu, mają fajne lekkie przepisy na stronie. W zależności od tego ile i w jakim czasie musisz schudnąć jesz 3-2 produkty gotowe i 2-3 dania, które przygotujesz sama, czyli łącznie jest 5 lekkich posiłków dziennie.

#106 EpicMimi

EpicMimi
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 04 lutego 2016 - 21:04

Zgadzam się z Mychą :) na tej diecie jest już parę znanych mi osób włączając to moją mamę :D udało jej się zrzucić już około 9kg oczywiście bez ćwiczeń bo niestety nie pozwala jej na to stan zdrowia. Także wydaje mi się że i tobie Tilla  uda się spokojnie dojść do wymarzonej wagi.

#107 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 14 lutego 2016 - 21:06

W końcu to dieta ostatniej szansy, nie takie "przypadki" na niej tracą wagę ;)

#108 GrusiaPatusia

GrusiaPatusia
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • LokalizacjaMalbork
  • Wzrost:178cm
  • Włosy:Rude
  • Stan:Mężatka
  • Partner:Bartek
  • Nastrój:Zadowolona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 29 lutego 2016 - 16:42

Warto wziąć pod uwagę,ze nie każda dieta każdemu spasuje.Ja dobierając dietę nie pomyślałam nawet o tym aby wzorować się na jakiejś zgapionej z internetu czy też książki.Wybrałam się do dietetyka,zrobiłam badanie genetic lab i dopiero na jego podstawie ułożyłam pod okiem specjalisty dietę.

#109 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 10 czerwca 2016 - 07:55

Ja jakoś nie mogę wytrwać przy żadnej diecie, próbowałam kiedyś south beach, dukana ale to nie dla mnie i mam problem z podjadaniem, to chyba mój największy grzeszek, staram się dużo ćwiczyć ale wciąz nie mogę wrócić do sylwetki sprzed ciązy :( pomocy, jak na razie tylko wczoraj sobie herbatę odchudzającą kupiłam i mam nadzieję, że chocąż na podjadanie pomoże, tak mi ją zachwalała koleżanka