Jak sie poznaliscie ?
Napisano 02 lipca 2007 - 13:04
Napisano 02 lipca 2007 - 18:10
Było dziwnie bo byl u mnie moj chlopak i stwierdzilismy, ze pojezdzimy po cmentarzach zobaczyc jakie sa klimaty. Byla tez moja siostra i kolega strasznie chcieli jeszcze gdzies jechac. Ja nie chcialam, ale namawiali mnie wiec pojechalismy. Byl tam moj terazniejszy szwagier, jego brat(teraz moj maz)i paru innych no i tak jakos sie zgadalismy-spodobalismy sie sobie. Zwiazek z tamtym sie jakos zakonczyl-nie pasowalismy do siebie(krotko sie spotykalismy)no i mialam wolna droge. Nie bylo łatwo bo moj maz preferował bladynki, ale udalo sie...no, dość oryginalnieJa z moim meżem poznalismy sie na cmentarzu 1 listopada.
![]()
ale jak to było? napisz coś więcej!
Guest_niki_*
Napisano 02 lipca 2007 - 19:55
Napisano 02 lipca 2007 - 20:43
zle mnie zrozumialas, jak narazie nie zapowiada sie slub mojej siostry z bratem mojego meza, ale roznie w zyciu bywato jesli sie dobrze wczytałam to dwie siostry powychodziły za mąż za dwóch braci ? fajnie tak, musicie miec swietne swieta, wspolni tesciowie
Napisano 03 lipca 2007 - 11:05
Pół roku się nie widzieliśmy, aż do pewnego momentu kiedy on nie znalazł mojego zdiecia na popularnym portalu i... tak się zaczęło. Najpierw GG potem nr kom...
I umówiliśmy się w centrum na spotkanie... Bałam się okropnie
Zaistkrzyło. Jesteśmy parą dokładnie od 5 lutego 2005 roku.
PS: Wyznał mi na spotkaniu, że widział te moje "ukradkowe" spojrzenia
Napisano 03 lipca 2007 - 12:32
Napisano 03 lipca 2007 - 14:42
jak czuła sie gotowa na to to czemu nie?
gratulejszynZ
Napisano 03 lipca 2007 - 18:47
Gotowa, niegotowa... ja mowie o mlodym wiekujak czuła sie gotowa na to to czemu nie?
No ale juz wrocmy do tematu prosze
Napisano 03 lipca 2007 - 20:04
Potem było klika spotkań bez kino kawa ale ja nie byłam przekonana ( byłam dośc długo sama) w końcu przestał sie oddzywać a mnie zaczęło brakować .........
No i zadzwoniłam spotkalismy się i stwierdziłam , że chće byc z nim i jesteśmy aż do dzisiaj
Napisano 12 lipca 2007 - 12:22
Napisano 12 lipca 2007 - 12:37
Napisano 12 lipca 2007 - 15:10
Tak, Piotrek dał ogłoszenie do pewnego miesięcznika(szkoda,żę nie mogę podać tytułu, bo to bardzo fajny miesięcznik). Wcześniej przeżył dwie zdrady, więc teraz postanowił precyzyjnie określić, czego szuka, i czekał na odpowiedzi. Ja przeczytałam jego anons i jeszcze tego samego dnia odpisałam-wiedziałam, że muszę. To było przeznaczenie
Pisaliśmy do siebie przez 3 miesiące, dwa razy rozmawialiśmy przez telefon. Potem pojechałam do niego na Sylwestra, ponieważ mnie zaprosił- i klamka zapadła.
Napisano 12 lipca 2007 - 15:16
Napisano 12 lipca 2007 - 15:26
W mojej rodzinie po prostu nie rozmawiało się o seksie, był to temat tabu( niestety!), stąd miałam utrudniony start.
Napisano 12 lipca 2007 - 19:19
Ten przypadek jest wyjątkowy, bo i miesięcznik, w którym dał ogłoszenie, jest wyjątkowy. Nie była to byle jaka gazeta. Ten miesięcznik skupia dość wyjątkowych czytelników, nie da się tego porównać do internetu.
Napisano 12 lipca 2007 - 19:51