Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#61 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:23

Też się tego bałam właśnie :P Ale szczerze mówiąc, to wkręciłam się w atmosferę :D No i... chyba najlepszym dopingiem jest to... że on miał takie zachwycone oczy <serduszka></span>

#62 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:27

wątpie żeby zakochany facet sie śmiał,pewnie nawet nie zauwazy drobnych potknięc :-P będzie zachwycony...Nymphadora no te zachwycone oczy są warte wszystkiego :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#63 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:29

wątpie żeby zakochany facet sie śmiał

ale to ja sie moge zacząć smiac i wtedy <bezradny></span> :lol: :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#64 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:32

calineczka a no to chyba i tak by ci wybaczył :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#65 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:33

calineczka a no to chyba i tak by ci wybaczył :-P

na pewno :lol:
jak sie kiedys odważę to dam znac :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#66 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:34

a ja sie kiedyś chciałam zapisac na zajęcia z takiego tańca rozbierańca ale nie znalazłam u siebie

#67 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 04 kwietnia 2008 - 22:52

wiecie co jestesmy ze soba kilka lat ale też się nigdy nie przełamałam, żeby zrobić striptiz, jakoś mi tak glupio. co innego normalnie sie rozebrać, a jak mam się seksownie ruszac to czuje sie skrępowana i to Miś jest w naszym związku striptizerem i ma z tego ubaw. ja chyba musiałabym spooooro winka sie przed napić

#68 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 19:56

Ehhh... no wlasnie powiem wam szczerze ze to jest ogromne marzenie mojego T. tyle razy mnie o to prosil... ogolnie nie wstydze sie wlasnego ciala ale on jest tancerzem tanca towarzyskiego :/ i jakos tak mam obawe ze nie jestem taka dobra jak dziewczyny ktore zna ze swojego klubu tanecznego one sa takie rozciagniete no wiecie jak to jest..

tak bardzo stawialam opory ze kiedys zazartowal ze jak zrobie mu striptiz to dopiero mi sie oswiadczy... :/ hmmm.... w sumie to nie wiem czy to byl zart

moze niki ma racje i winko cos tu pomoze... jak przelamac ta bariere strachu czy wstydu...? <bezradny></span>

#69 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 20:05

moze niki ma racje i winko cos tu pomoze... jak przelamac ta bariere strachu czy wstydu...? <bezradny></span>

lampka wina dla ciebie a dla partnera dwie ;-) :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#70 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 20:08

hehe dobre !!!! :mrgreen: angik1683 mowisz ze jak on sie spije to nawet za bardzo nie bedzie wiedzial co sie dzieje i mniej stresu z mojej strony ? moze zadziala a ty zrobilas juz striptiy dal swojego?

#71 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:14

wiecie co jestesmy ze soba kilka lat ale też się nigdy nie przełamałam, żeby zrobić striptiz, jakoś mi tak glupio. co innego normalnie sie rozebrać, a jak mam się seksownie ruszac to czuje sie skrępowana i to Miś jest w naszym związku striptizerem i ma z tego ubaw. ja chyba musiałabym spooooro winka sie przed napić

nie mam oporów bo jakoś tak naturalnie sie z tym czuje,może przez zajęcia z tańca,może dlatego że uwielbiam moje ciało,nie wiem <bezradny></span> ale gdybym miała czuc sie skrępowana to bym chyba nie próbowała bo to dziwnie wtedy wygląda :-/

#72 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:34

hehe dobre !!!! angik1683 mowisz ze jak on sie spije to nawet za bardzo nie bedzie wiedzial co sie dzieje i mniej stresu z mojej strony ? moze zadziala a ty zrobilas juz striptiy dal swojego?

no wlasnie jeszcze nie, narazie pokazalam mu jak to jest z tic tacami ;-) wiec nie moge go za bardzo rozpieszczac :mrgreen: ale przyjdzie czas i na to :mrgreen:
sl-11609.png

#73 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:43

hmmm ale mnie nakrecilyscie fajny pomysl,moj K* bylby zainteresowany mysle,nie dlugo wakacje ii wolna chata.a jak lepiej w domu?czy w jakims hotelu?a jaka muzyka,tak sie zastanawiam,wolna szybka?co lepsze?myslalam tez o krzesle przy ktorym moglabym tanczyc:)masakra wlancza mi sie wyobraznia.a jeszcze....
Czy ten taniec to jakis zaplanowany uklad czy taki spontan?kurcze?ciekawe czy bym dala rade tak w seksownych ciuszkach:)
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#74 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:44

poczytaj ten temat od poczatku, znajdziesz mnostwo ciekawych pomyslow ;-)
sl-11609.png

#75 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 20:00

mysiunia89 to chyba powinien bc taki zaplanowany spontan :-P coś sobie możesz wcześniej przecwiczyc ale nie planuj nic za bardzo

#76 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 21:18

ok angik1683 niech Ci bedzie masz racje chyba zrobie tak jak Ty najpierw musze te tic-tacki wyprobowac powiem szczerze ze juz sie nie moge doczekac :P mam nadzieje ze tomkowi tez sie spodoba a potem przerwa moze w wakacje faktycznie cos z tym striptizem wymysle

.. hehe juz teraz musze sie nastawic psychicznie i chyba bede sobie te "kocie ruchy" cwiczyla ;P :mrgreen:

#77 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 09:50

Hmm... moze kiedys sprobuje 8-) :-P

Co prawda troche sie wstydze, ale lampka wina lub 2 drinki z whisky powinny mnie rozluznic :lol: :mrgreen:

#78 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 20:17

Moj P ardzo by chcial bo uwielbia na mne patrzec jak tancze, ale ja s wstydze i juz koniec;/no nie potrafie s przełamac,powiem Wam szczerze ze mnie oniesmiela nieraz jego wzrok,to chyba zle ale tak juz mam, np jak kochamy s oralnie to nie ma mowy zebym patrzyla w jego piekne oczeta,jakos nie potrafie,choc bym very chciala.
Dołączona grafika

#79 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 18:45

Czasem się zdarza,że robię striptiz przed moim babe, a kiedyś nawet związałam mu ręce, posadziłam na krześle i nie pozwalałam się dotknąć:) Myślałam,że oszaleje....puściłam muzykę i po prostu tak jak potrafię tańczyłam, przecież nie chodzi o to by dorównać profesjonalnym tancerkom, bo skoro nasi faceci nas kochają i im się podobamy, takimi jakimi jesteśmy to każdy ruch dupcią będzie ich podniecał :mrgreen:
Dołączona grafika

#80 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 20:51

Ja kiedy to robilam :-P ale teraz przy mezu bym sie nie odwazyla bo peklabym ze smiechu :mrgreen: