Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#81 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 20:48

A widziałam, że jej płytki na allegro chodzą za grubą kase

A ja myślałam, że wszyscy za darmo ściągają z internetu :-P

Dzisiaj odpaliłam killera, żeby sprawdzić jak w ogóle wyglądają te ćwiczenia i przeraziłam się. Skoro po Ewie widać, że jest zmęczona ja wysiądę pewnie po max 10 minutach, dlatego póki co zostaję przy pierwszej płycie. Ostatnio miałam 6 dni przerwy, ale zaczynam nadrabiać zaległości ;-)

#82 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 sierpnia 2012 - 12:12

ja wysiądę pewnie po max 10 minutach,

Ja dokładnie po tylu podziękowałam :mrgreen: Myślałam, że wyzionę ducha. Co prawda miałam ponad miesięczną przerwę z pierwszą płytą, więc kondycja spadła do zera ;-)
Teraz zaczęłam biegać co drugi dzień. Pierwszy raz było 35 minut, drugi raz 40, a przedwczoraj już godzinka <ookk></span>
Dziś kolejny dzień biegania i już się nie mogę doczekać aż wskoczę w dresik. Stwierdzenie, że bieganie uzależnia ma chyba wiele wspólnego z prawdą ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#83 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 sierpnia 2012 - 12:36

Ja dokładnie po tylu podziękowałam :mrgreen: Myślałam, że wyzionę ducha. Co prawda miałam ponad miesięczną przerwę z pierwszą płytą, więc kondycja spadła do zera ;-)

Ja zasiadłam do płytki też po dosyć dłuższej przerwie :D

To weź wskocz teraz i daj znać ile wytrzymałaś :lol:
Ja chyba muszę sie zdobyć na odwagę, bo pamiętam, że po tamtych 20 minutach za pierwszym razem ledwo chodziłam przez 2-3 dni :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#84 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:38

ooo to taka część to coś dla mnie ja walcze z celulitem ... :/

#85 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 19:52

I jak ? Ma któras w posiadaniu Chodakowską 3? :P

Ja przed chwilą przetestowała i musze przyznać, że jest o 100% łatwiejsza i przyjemniejsza niż dwójka :D
Płytkę zrobiłam cała, no może z kilkoma przerwami ;-) I niestety, ale runda 8 i utrzymywanie całego ciężaru ciała na nadgarstku jest nie dla mnie :/ Cholernie mnie boli nadgarstek :) Nawet podtrzymywanie na łokciu nie należy do zbyt łatwych...

Ale bardzo pozytywna płytka :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#86 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 20:04

I jak ? Ma któras w posiadaniu Chodakowską 3?

Choliwcia, zupełnie zapomniałam <wow></span>
Myślicie, że jutro dostanę jeszcze gdzieś gazetkę z płytą?

Jakieś wyjątkowo ciężkie początkowe 20 minut biegania dzisiaj miałam <bezradny></span> W trakcie biegu mnie totalne zakwasy na łydkach i udach złapały. Już prawie nogi odmawiały mi posłuszeństwa ale przetrzymałam i po 20 minutach luzik. Wszystko ustąpiło i godzinę 10 minut wybiegałam <ookk></span>
Dziś 7 raz biegałam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#87 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 20:21

amoramor, zapraszam tutaj --> bieganie-vt8238.htm ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#88 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 20:25

Myślicie, że jutro dostanę jeszcze gdzieś gazetkę z płytą?

Myślę, że jak obskoczysz kilka sklepów w tym większych marketów to nie będzie najmniejszego problemu :)
Płytka wyszła wczoraj, ja dziś dostałam bez problemu :)

#89 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 21:57

Olenka toś mnie zdziwiła, bo znajoma wczoraj przeglądała i była nieco przerażona, a z 2 trochę ćwiczyła (nie to co ja 2 czy 3 razy :lol: ) ;-) może jutro wejdę w posiadanie tej płytki to się przekonam na własnej skórze :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#90 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 22:28

Majorka^^, ja z pierwszą wytrzymałam jakieś 20 minut i więcej do niej nie wróciłam.
Do tej nowej nie byłam nastawiona inaczej, ale jak wczoraj poczytałam na necie komentarze dziewczyn, które płytkę wypróbowały musiałam ją od razu przetestować :D
Niektóre ćwiczenia są wyjątkowo przyjemne :D

#91 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 30 sierpnia 2012 - 08:39

Czytałam, że z tą 3 płytą można jedynie 3 razy w tygodniu ćwiczyć, więc myślałam że jest to totalny hardcore, a tu proszę Olenka piszesz że niektóre ćwiczenia są przyjemne.
Na pewno muszę mieć tą płytę i jeśli dzisiaj ją znajdę to kupie.
Ja drugiej jeszcze nie odpaliłam.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#92 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 listopada 2012 - 14:19

Widziałam wczoraj reklamę kolejnej płyty Chodakowskiej i chciałam Wam wrzucić, ale widzę, że Ewka usunęła :roll: trochę osób skrytykowało jej pomysł (czy tam niby Shape) na FB więc może dlatego.
Na płycie z nią ćwiczy Karolina Malinowska, Ola Szwed i Beata Sadowska.

Mnie osobiście ten pomysł z "gwiazdami" nie przypadł do gustu <bezradny></span> poza tym nie lubię tłumów :lol:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#93 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 listopada 2012 - 19:28

reklamę kolejnej płyty Chodakowskiej i

tak będzie dostępna za tydzień z Shapem
ciekawe co tam nowego wymyśliła ;-)

#94 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 20:46

A ja nie kupiłam żadnej i trochę żałuję...ale z drugiej strony wiem, że i tak bym się nie zmobilizowała do ćwiczeń. Teraz szukam siły, żeby w końcu wybrać się na siłownię i ponownie zakochać się w regularnych treningach.

#95 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 14:13

Od nowego roku jestem zdeterminowana znowu zacząć ćwiczyć z Chodakowską. Nie jest to postanowienie noworoczne w żadnym wypadku. Zamierzam raczej do tego podejść na zasadzie, że mija czas świąteczny i noworoczny i zabieram się za siebie :-) poza tym muszę odebrać płyty, które dopiero jutro do mnie wrócą.

Czas końcowy zamierzam wyznaczyć na 31 marca - tak jak na profilu Chodakowskiej został wyznaczony konkurs na efekty po 3 miesiącach :-) więc niedługo zawitają moje nowe suwaczki. Na szczęście nie będzie tam widać mojej wagi :lol: bo waga startowa jest wyznaczona jako 0 ;-)

Ktoś jeszcze zaczyna? :-)

ps. mam nadzieję, że wytrwam w tym postanowieniu :oops:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#96 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 14:45

Ktoś jeszcze zaczyna? :-)

Ja już dawno powiedziałam, że po świetach, Nowym roku wracam do ćwiczeń :D Więc biore się za siebie razem z Tobą :D
Widziałam efekty jakie Chodakowska wrzuca na swój profil, i znowu chcę zobaczyc u siebie też jakieś efekty :D

Na szczęście nie będzie tam widać mojej wagi

Jak to ona mówi: nie waga jest najważniejsza, ale trzeba się mierzyć. Brzuszek, pupa, uda itd. I ja z takim nastawieniem chcę do tego podchodzić. Bo jak ćwiczyłam wtedy z Chodakowską, to waga stała w miejscu, ale efekty były :)

#97 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 14:59

Jak to ona mówi: nie waga jest najważniejsza

Wiem, na swoim profilu SLIM zrobię sobie też suwaczki z cm. Ale waga pewnie też spadnie, bo zamierzam inaczej się odżywiać ;-)

JkIEp1.png

#98 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 15:10

Ktoś jeszcze zaczyna?

Challenge accepted.

JA mam płyty u siebie, więc jak tylko wrócę do domu, pewnie jutro lub najpóźniej 3 stycznia. Mam nadzieję, że sesja nie będzie wymówką, przynajmniej w moim wypadku. suwaka nie zakładam, ale zaczną pamiętnik pisać :lol:

zamierzam inaczej się odżywiać

no ja dziś znów dieta, dzień pierwszy, a potem chyba GO VEGAN ;-) Bo pamiętam, że mi wtedy dobrze było ;-)

Damy radę ;-)

Załączone miniatury

• daily-motivation-205.jpg

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#99 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 15:28

Od nowego roku jestem zdeterminowana znowu zacząć ćwiczyć z Chodakowską.

ja też ja też!!!! :-D :-D :-D plus przejście na rozsądniejszy sposób odżywiania :-) determinacja u mnie ogromna, będziemy się więc wzajemnie wspierać :-)

ile razy w tygodniu zamierzacie ćwiczyć?

#100 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 15:37

ile razy w tygodniu zamierzacie ćwiczyć?

u mnie najrozsądniej by było codziennie, bo... każdy dzień przerwy oznacza lenistwo :lol: Skoro jednego nie musiałam, to i drugiego się nic nie stanie - znam się :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."