Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#41 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 29 marca 2012 - 10:42

To już chyba dla bardziej zaawansowanych :)

warto spróbować, to tylko wygląda tak strasznie ;-)

[ Dodano: 2012-03-29, 21:16 ]
mloda jak chcesz sobie wyrobić talię i te zewnętrzne partie mięśni brzucha to zerknij na ćwiczenie numer 1 z ABS FW. Tam brzuszki robi się 'na boki', czyli działa to jak skłony ;-)

#42 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 marca 2012 - 13:24

to najakiej wysokosci konczymy czy zaczynamy ma wplyw na rozne partie miesni , no i czasem specjelnie konczy sie w jakiejs pozycji aby miesnie pracowały .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#43 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:03

Dziewczyny :)
Jak tam ćwiczenia z Ewą Chodakowską ? :-P Jakieś efekty? Nudzą się? Coś boli? :-)

Końcem końcow znalazłam płytkę :mrgreen: i zamierzam ją wcielić dziś (ewentualnie jutro) w życie :-P :-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#44 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 17:57

Dziewczyny :)
Jak tam ćwiczenia z Ewą Chodakowską ? :-P Jakieś efekty? Nudzą się? Coś boli? :-)

Ja mam pełno zapału do tych ćwiczeń,bo według mnie płyta jest świetnie nagrana <ookk></span> a jeśli się znudzi to Chodakowska na swoim profilu na FB proponuje też inne ćwiczenia :-)

Aktualnie jednak mam świąteczny przestój,bo nie mam zbytnio gdzie ćwiczyć u rodziców <bezradny></span> a nie lubię w czyimś towarzystwie :-P
Ale jak wrócę do siebie to znowu dzień w dzień będzie wycisk :mrgreen: zaznaczam sobie w kalendarzu kiedy ćwiczyłam i potem zmierzę się w strategicznych punktach 8-) i porównam ;-)

Dzisiaj szukałam płytę dla Mamy,ale nie znalazłyśmy :-(
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#45 delifna

delifna
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 15:16

Ja staram się chodzić na zajęcia fitness 3 razy w tygodniu. Chciałabym więcej, ale niestety mam za bardzo napięty grafik. Ale niedługo będzie już ciepło, więc trzeba przygotować rowery i rolki :)

#46 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 kwietnia 2012 - 09:21

mloda jak chcesz sobie wyrobić talię i te zewnętrzne partie mięśni brzucha to zerknij na ćwiczenie numer 1 z ABS FW. Tam brzuszki robi się 'na boki', czyli działa to jak skłony ;-)

ogólnie dziś odpaliłam ten filmik, i jest ciężko :-P nie nadążam za instruktorem :lol: ale myśle że może dawać niezłe efekty, bo jednak czuć każdą partię mięśni.

Te ćwiczenia robi się codziennie? :-)

#47 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 17 kwietnia 2012 - 09:34

Jak tam ćwiczenia z Ewą Chodakowską ? Jakieś efekty? Nudzą się? Coś boli?

Jestem bardzo zadowolona z tej płyty. Ćwiczy mi się świetnie. Najbardziej bolą mnie łydki i czasem odcinek lędźwiowy.
A powiedzcie mi robicie te 5 minutowe zajęcia kardio o których piszę na swoim fb? Bo ja robię.
Efektów na razie nie ma, bo cwiczyłam tydzień i miałam długą przerwę. Od wczoraj znów zaczęłam, więc zobaczymy :-)

a nie lubię w czyimś towarzystwie

Też nie lubię, bo strasznie się krępuje.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#48 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 kwietnia 2012 - 12:53

A powiedzcie mi robicie te 5 minutowe zajęcia kardio o których piszę na swoim fb? Bo ja robię.

O to właśnie pytano ją na profilu i odpisała,że płyta sama w sobie jest kompletnym treningiem :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#49 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 kwietnia 2012 - 15:59

Jestem bardzo zadowolona z tej płyty.

ja płyty nie mam, ale znalazła mten program o którym pisze na profilu ( niby że trwa 45 min) to mniej więcej to samo ? Bo po tych tortillach i serach to mimo wielu innych aktywności mi jakieś ćwiczenia nie zaszkodzą raczej :lol: :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#50 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 18 kwietnia 2012 - 22:45

LadyNefretete, na płycie jest wiecej tych ćwiczeń, ale spokojnie na samych ćwiczeniach z fb osiągniesz to co my z płytą. Ja przed kupnem płyty przez 4 dni ćwiczyłam z tym programem z fb.

niby że trwa 45 min

Za pierwszym razem robiłam ponad półtorej godziny te ćwiczenia. Strasznie mozolnie mi szło.
Największy problem z ćwiczeniami z fb to taki, że nie zawsze widziałam czy ćwiczenie wykonuje poprawnie. Niby dobrze opisane plus dwa zdjęcia, ale jakoś miałam wrażenie, że nie tak powinno to wyglądać.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#51 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 13:23

Za pierwszym razem robiłam ponad półtorej godziny te ćwiczenia. Strasznie mozolnie mi szło.

Nooo, zawse tak jest, ja nie raz jak próbowałąm ćwiczyć zpłytą, to nie mogłam nadążyc ;-)

Niby dobrze opisane plus dwa zdjęcia, ale jakoś miałam wrażenie, że nie tak powinno to wyglądać.

To prawda. Może spróbuję w końcu :lol:

#52 Kask_a

Kask_a
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 12:18

A znacie jakieś dobre ćwiczenia na kręgosłup. Nie zależy mi na zrzucaniu kilogramów, brzuch też jest całkiem, może ewentualnie nad udami i pupą mogłabym popracować :mrgreen: Chodziłam na jogę, ale po przykrym incydencie - ukradli mi portfel i telefon (a chodziłam do grupy seniorów, nie wiem czy to któraś babcia:) - zrezygnowałam. Teraz znów się zastanawiam, czy nie zacząć tych ćwiczeń, bo siedzenie przed komputerem źle wpływa na mój kręgosłup.

#53 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 00:52

Ej, a ta druga płyta Chodakowskiej to w tym miesiącu czy już ją przegapiłam ? :->

#54 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 07:57

LadyNefretete, w tym miesiącu - jakoś już od tygodnia w kioskach

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#55 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 09:10

elizabeth, dzięki ;-) To ja sięchyba zepnę, wydam tą dychę czy ile i zacznęruszać dupą :lol: Bo po tym flamenco to ja czuję jak mi jest potrzebne takie siódme poty :lol:

#56 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 12:37

wydam tą dychę czy ile

12,60 :-P

JkIEp1.png

#57 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 16:20

No już wiem, mam od jutra śmigam 8-) Boję się że mnie te ćwiczenia zabiją <H></span>

#58 Sygin

Sygin
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 18:35

Ja tam w końcu się na siłownię zapisałam... trenerka ustaliła mi plan treningowy dostosowany do tego co chciałam osiągnąć (body shape, wytrzymałość). Ale w sumie po każdym dniu na siłce mam wrażenie ze ona chce abym zeszła z tego świata... Byłam w poniedziałek i do dziś mam zakwasy...

#59 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 18:59

Boję się że mnie te ćwiczenia zabiją

jak przejrzałam to też tak stwierdziłam. Dziś jeszcze nie, jutro też nie. Ale w czwartek mam zamiar na 100% wypróbować :lol:

Daj jutro znać jak przeżyjesz :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#60 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 22:02

Daj jutro znać jak przeżyjesz

wiesz co... ostatnio oglądałam jakieś video z telewizji śniadaniowej co pokazywała Rogalskiej 4 minutowy plan na rano "dla rozbudzenia się" i Rogalska wymiękałą. A tu jest 40 :lol: