Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#61 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 08:28

pokazywała Rogalskiej 4 minutowy plan na rano "dla rozbudzenia się" i Rogalska wymiękałą. A tu jest 40

Nie odpuszczaj :P

ja zauważyłam, że na pierwszym filmiku normalnie dawała rade mówić. A na tym juz ma trudności, sapie, dyszy, więc pewnie będę po nim totalnie wymiętoszona !! :lol: Ale spróbuje na bank :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#62 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 12:48

A czy którejś z was udało się dotrwać do końca tego poprzedniego treningu? Koleżanka pożyczyła mi dzisiaj płytę i zastanawiam się, czy efekty rzeczywiście są tak widoczne (jej się nie udało) ;-) Jeśli tak, zaczynam dziś :mrgreen:

#63 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 16:39

karatetyka, koleżanka ćwiczy już ponad miesiąc- i to codziennie niemal, ale ona ma 37 lat i boczki po ciąży. ćwiczenia sprawiły że nie ma tłuszczyku na brzuchu a mięśnie ma jak z żelaza, poza tym w jej przypadku zero innych efektów <bezradny></span> dodam że ona jest stale na diecie

#64 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 16:55

nie ma tłuszczyku na brzuchu

Ooo to by mi się przydało :mrgreen:

Widziałam dzisiaj zdjęcia dziewczyn sprzed i po treningu i efekty są świetne :D Muszę tylko znaleźć centymetr, mierzę się dziś dokładnie i zaczynam ostro ćwiczyć :mrgreen: Może przy okazji też pstryknę sobie parę fot, żeby mieć porównanie :lol:

#65 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 17:06

karatetyka, na pewno na każdego ćwiczenia działają inaczej, bo jak ja ćwiczyłam z początku to gdzie indziej chudłam niż ona :-)

Ooo to by mi się przydało :mrgreen:

czy ktoś tu ostatnio nie pisał że wymienił połowę garderoby bo ciuchy były za duże? :> :-P

#66 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 17:22

czy ktoś tu ostatnio nie pisał że wymienił połowę garderoby bo ciuchy były za duże?

Były, były, fakt ;-) Ale brzuch idealnie płaski jeszcze nie jest (choć boczki wreszcie zniknęły! :mrgreen: ) i dlatego szukam jakichś ćwiczeń, które zajmą się modelowaniem i ujędrnianiem ;-) I mam nadzieję, że za miesiąc - dwa będę już naprawdę zadowolona ;-)

#67 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 lipca 2012 - 14:21

A czy którejś z was udało się dotrwać do końca tego poprzedniego treningu?

Pierwszy owszem.

Drugi to jest jakiś szatan ! :shock: Zrezygnowałam po 25 minutach.
koszmar jak dla mnie, ale powoli może będę starała się robić coraz więcej.
Cała się pale i cieknie ze mnie strumieniami :shock:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#68 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 lipca 2012 - 18:58

Źle się wyraziłam :P Tak słyszałam, że to jest jakiś miesięczny plan i że efekty po miesiącu są gwarantowane. Dlatego chciałam się dowiedzieć, czy może któraś z was wytrwała w postanowieniu i silnej woli starczyło jej przez ten cały miesiąc ;-)

Jestem dopiero po pierwszym dniu. Zakwasy mnie męczą, choć już udało mi się je trochę rozchodzić szybkim długim spacerem. Będę twarda i nie dam się lenistwu :mrgreen:

#69 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 lipca 2012 - 19:05

Boże ja się tak rozleniwiłam :-P
2ga płyta Chodakowskiej nawet mnie nie zainteresowała :-P :oops:

Za to pobrałam sobie na telefon aplikację Samsung Hope Relay
może widziałyście reklamę w tv?
http://www.youtube.com/watch?v=2cm_T5ofzwU
http://www.youtube.com/watch?v=yfnM-sD5omM

troszkę mnie to motywuje do tego kilometrowego spaceru z psem :lol:

#70 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 08:20

Torii1988, ale to tylko na samsunga jest czy na noki też będzie działało? Bo może w końcu chodziłabym biegać, a nie tylko gadała o tym że chciałabym zaczać.

Co do płyty Chodakowskiej to ćwiczyłam przez cały miesiąc, 5-7 dni w tygodniu i był jakiś efekt. Znaczy się bardziej czułam mięśnie, nogi były o wiele bardziej umięśnione, ale z brzuchem nic nie zauważyłam.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#71 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 08:27

, nogi były o wiele bardziej umięśnione, ale z brzuchem nic nie zauważyłam.

A ja własnie chyba najbardziej brzuch zauważyłam.

Jestem dzień po Chodakowskiej 2. I niestety, ale łydki mam mega obolałe. Aż tak, że nie mogę chodzić (dosłownie). Już w nocy jak się przeciągałam to czułam, a jak rano podniosłam się z łóżka to się prawie wywróciłam :/

#72 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 11:20

Jestem dzień po Chodakowskiej 2. I niestety, ale łydki mam mega obolałe. Aż tak, że nie mogę chodzić (dosłownie).

ja również mam obolałe łydki, ale nie aż tak że nie mogę chodzić, bo po prostu od pewnego momentu dużo ćwiczeń sobie uprościłam, bo nie dawałam rady <bezradny></span> nie ćwiczyłam wcześniej, nie miałam płyty 1 więc było mi za ciężko.... ciekawe kiedy będę wstanie zrobić wszystko tak jak ona :lol: :lol: :lol:
poza tym mieszkam na 2 piętrze i nie mogę tak walić nogami w podłogę, bo jeszcze wpadnę to sąsiada, skakania też jest sporo i ciężko jest mi coś robić dobrze bez strachu, że sąsiad zaraz wleci z pretensjami. Muszę coś pokombinować <hmm></span> ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#73 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 11:25

Majorka^^, a dużo razy ćwiczyłaś już?

dużo ćwiczeń sobie uprościłam, bo nie dawałam rady

Ja odpuściłam sobie całkowicie po 25 minutach, bo nie dawałam rady.

Jak mi zejdą zakwasy mam w planach próbować dalej :P

#74 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 12:00

a dużo razy ćwiczyłaś już?

wczoraj pierwszy raz, ale z ciekawości całą płytę obejrzałam w czwartek i byłam trochę porażona tym poziomem ćwiczeń :lol:

Ogólnie zastanawiam się jak często ćwiczyć- nie wiem czy będzie mi się chciało codziennie, a wolę regularnie np co drugi dzień niż raz 3 dni pod rząd, a później 4 dni nic :->
Muszę to przemyśleć :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#75 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 12:26

ale to tylko na samsunga jest czy na noki też będzie działało?

ja mam sony ericssona i mi działa.
ale trzeba mieć internet w telefonie i włączony gps.
jeśli ktoś tego nie ma w abonamencie to będzie mu zżerało kase

#76 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 21 lipca 2012 - 13:18

Jestem po kilku dniach treningów z pierwszej płyty (w ostatnim tygodniu miałam przymusową 5-dniową przerwę) i stało się to, czego się obawiałam i co dzieje się zawsze, kiedy postanawiam ćwiczyć w domu - znudziło mi się <bezradny></span> Póki co jeszcze się nie poddaję, próbuję motywować i nie odpuszczać. No i dodatkowo motywują mnie mega zakwasy i nogi jak z waty, na których nie mogę przez jakiś czas schodzić po schodach do kuchni :lol: - znak, że to działa :-P

#77 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 12:13

We wrześniu ma być 3 płyta Chodakowskiej,którą reklamuje na FB:

"Trzecia płyta już w drodze!!!! We wrześniowym Shape znajdziecie program,który rozprawi się w zatrważającym tempie z cellulitem,zbędnymi centymetrami i zmiennoscia nastrojów.. :)
ta płyta to endorfinowa petarda !!! "

kurcze,a ja jeszcze za dwójkę się porządnie nie zabrałam :lol:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#78 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 12:21

Chyba wczoraj czytałam o tym na jej koncie na fb :-) trzeba będzie ją zakupić :-) Pewnie to dopiero będzie masakryczny trening :-)

kurcze,a ja jeszcze za dwójkę się porządnie nie zabrałam

Ja w ogóle się za nią nie zabrałam. Na razie męczę pierwszą, bo za długą miałam przerwę by zacząć od drugiej.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#79 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 17:49

a ja jeszcze za dwójkę się porządnie nie zabrałam :lol:

Ja to samo :lol: :lol: Raz tylko włączyłam :P Zresztą przez wakacje bardziej się zanidbuje :P Istna masakra mi na brzuchu wyrosła :lol: :lol:

Ale płytke kupić zawsze można. Niech lezy i się kurza, ale może a nóż wpadnie ochota późni9ej żeby ćwiczyć :P
A widziałam, że jej płytki na allegro chodzą za grubą kase :lol: :-P

#80 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 17:51

A widziałam, że jej płytki na allegro chodzą za grubą kase :lol: :-P

Jak była pierwsza edycja to widziałam te ceny. Ale potem sądziłam,że przy drugiej Shape będzie ich tyle,że sprzedaż będzie nieopłacalna,a tu znowu szok :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png