Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#421 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 11:09

Wagowe czy mięśniowe?

Mięśniowe, a więc i wagowe ;-) 2 kg do przodu :mrgreen: :mrgreen:

ciekawe ile potrwa u nas mel-b mania? :lol:

Ja się wciągnęłam mam nadzieję na dobre. Szczerze to nie rozumiałam tego endorfinowania po ćwiczeniach o których mówiła Chodakowska <bezradny></span> Ale jak zaczęłam z Mel B to chyba załapałam o co chodzi :lol: :lol:

robić sobie zdjęcie z bieliźnie. Wtedy widać efekty.

Zdecydowanie ! <ookk></span> A jakie mobilizujące jest takie przewijanie zdjęć :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#422 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 11:53

Zdecydowanie ! <ookk></span> A jakie mobilizujące jest takie przewijanie zdjęć :mrgreen:

Oj tak, ja widzę efekty wszędzie, ale głównie brzuch mi wraca do wyglądu sprzed lat :) Nie jest to jeszcze wygląd którym bym się mogła pochwalić, ale widać, że ciało robi się bardziej wysportowane.

I chociaż ja lubię się ruszać, to czasem łapię lenia. Wtedy patrzę na zdjęcia np ze stycznia i lenistwo mi przechodzi :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#423 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 18:14

Ja się wciągnęłam mam nadzieję na dobre. Szczerze to nie rozumiałam tego endorfinowania po ćwiczeniach o których mówiła Chodakowska Ale jak zaczęłam z Mel B to chyba załapałam o co chodzi

cos w tym jest. Po Ewce bylam znudzona. Po Mel - szczesliwa ;-)

Mam nadzieje ze wytrwam z nia dlugo.... bo z Ewa tylko 2 miesiace
Mimo to nadal pewne cwiczenia robie z Ewy.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#424 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 18:30

Po Ewce bylam znudzona

Ja nie po, ale w trakcie. Po ćwiczeniach byłam pozytywnie naładowana, ale strasznie nie chciało mi się ich robić, aż w końcu zupełnie przestałam. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie tak samo :P

Tak, jak przypuszczałam najtrudniej robi mi się ćwiczenia na ramiona, bo zawsze podczas ruchu o nich zapominałam, dlatego są w najgorszej formie. Te na nogi też dają w kość, za to na pośladki to czysta przyjemność. Ćwicząc byłam nawet trochę zawiedziona, że tak szybko zleciało i że to już koniec :lol:

#425 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 19:22

Tak, jak przypuszczałam najtrudniej robi mi się ćwiczenia na ramiona, bo zawsze podczas ruchu o nich zapominałam, dlatego są w najgorszej formie.

szczegolnie to machanie do gory;) a masz butelki z woda ?

Te na nogi też dają w kość

a to wogole, pelen luz, zas na posladki te pierwsze to jednak ciezko, bo bola te miesnie. Ale najgorzej jednak brzuch....tu juz jest wycisk.
Ale daje rade, przerw nie robie, cale 60 minut ciagiem :-P
tylko zapominam o rozciagajacych na koniec

i fakt te 60 minut raz dwa zleci. A chodakowska sie wlekła. Moze dlatego ze wlaczam cwiczenie, mowie sobie ee, tylko 10 minut :lol: odpalam kolejne, znowu 10 minut :-P
wydaje sie malo.A pozniej blogi ciepły prysznic :mrgreen: :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#426 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 19:23

ja również uwielbiam ćwiczenia z Mel B. Jakoś regularnie cwicze od 3 tyg i już widziałam po tyg efekty - zwłaszcza na brzuszku :mrgreen: Nie powiem bo na początku to się upociłam i to fest, a teraz mogę ćwiczyć i ćwiczyć :mrgreen:
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#427 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 05 czerwca 2013 - 21:19

masz butelki z woda ?

Wczoraj miałam z wodą, dzisiaj w prawej ocet, w lewej olej :lol:

na posladki te pierwsze to jednak ciezko, bo bola te miesnie. Ale najgorzej jednak brzuch

Ja i pośladki i brzuch ćwiczę prawie codziennie, więc dla mnie to nie było tak straszne, jak te ramiona. Ale i z nimi dałam radę ;-)

#428 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 19:52

Wczoraj miałam z wodą, dzisiaj w prawej ocet, w lewej olej

<umieraam></span>

A co Wy dziewuszki ćwiczycie, pochwalić mi się tu szybciutko :mrgreen: Nabiorę jeszcze trochę formy przed ślubem :-D Jakieś filmiki są dostępne na yt z Mel B ???

#429 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 20:50

Jakieś filmiki są dostępne na yt z Mel B ???

Tak, musisz wpisać Mel B i wyskoczą, z tego co wiem to są 10 minutowe sety na : nogi, brzuch, pośladki, ramiona a do tego trening 15 minutowy cardio ;-) I jakiś też trening całego ciała widziałam <hmm></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#430 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 21:02

zauwazyłam ze film na tylek jest nAJPOPULARNIEJSZY :mrgreen:

masz butelki z woda

ja mam gryfy hantli brata 2 kg jeden.wygodniejsze niz butle.

mnie tak ramiona nie rwaly , ale miesnie na plecach mam zerowe i te to mialy wycisk.

Ale najgorzej jednak brzuch....tu juz jest wycisk.

to juz dawno odpuscilam , nie mam miesni zeby sie podniesc do dobrego "brzuszka" wiec nie mam jak ich cwiczyc :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#431 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 13:00

Wczoraj ćwiczyłam ponad godzinę z Mel i dziś czuję dosłownie wszystkie mięśnie. Te na brzuchu i na pośladkach rwą jeszcze bardziej, niż wczoraj, ale nie powiem, fajne to jest :mrgreen:

#432 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 16:15

Ja byłam wczoraj na treningu i ledwo żyję... Czuję każdy mięsień na swoim ciele... Kondycje mam co prawda dobrą bo nie męczę się, ale mięśnie to dupa blada :roll: Za Mel B się wezmę od przyszłego tygodnia bo teraz nie mam za bardzo czasu.

#433 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 czerwca 2013 - 19:26

Ja narazie wytrwale cwicze
Zeszczuplaly biodra, ramiona, brzuch, lydki, talia. Juz dzis kupilam ubranko o romiar mniejsze
Tylko uda jakos nie chca....
nie mierze sie ale widze po ciuchach
Jem raczej to co lubie ale nie przejadam sie nie podjadam slodkiego malo, jakiego malutkiego loda...troche slonecznika luskanego lub 2 kostki czekolady...

Cwicze z Mel , po 40 minut. Ramiona, posladki, nogi, brzuch. Do tego dolacze jeszcze na piersi i plecy.
a co do drugi dzien - cardio. plus te 40 minut.

#434 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 czerwca 2013 - 19:54

Wytrwale biegam.Dołaczyłam naprzemiennie do joggingu chód sportowy.

#435 majq

majq
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 25 czerwca 2013 - 15:33

Dziewczyny, a wiecie jak się pozbyć cellulitu ? walczę z nim już tyle czasu że już mi ręce opadają;/ a sezon już się rozpoczął!

#436 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 25 czerwca 2013 - 16:49

Ćwicz i bierz CLA on pomaga i to bardzo, ale trzeba ćwiczyć. Tylko to CLS to nie takie kupione w aptece z jakąś zieloną herbatą itp tylko w sklepie z odżywkami dla sportowców.

#437 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 19:36

je teraz tylko spacerki, cwiczyc mi sie nie chce <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#438 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 19:37

je teraz tylko spacerki, cwiczyc mi sie nie chce <bezradny></span>

mam podobnie :-P
tylko rower, rolki, basen ;-)

#439 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 19:41

Mi też się nic nie chce. Dzisiaj już się spakowałam na siłownię i okresu dostałam, więc dupa siedzę nafaszerowana prochami.

Trochę mnie to lenistwo wkurza, ale nie mogę się zmobilizować. Wcześniej czekałam na wieczór aby wyjść pobiegać, teraz płakać mi się chce jak o tym pomyślę. Chyba mam okres buntu.

#440 majq

majq
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 28 czerwca 2013 - 10:01

Dzięki Riia, mam nadzieję że pomoże, weźcie ja też już amm dosyć tego lenistwa. Ale co zrobić gdy wracam do domu i padam na twarz;/ kiedyś się śmiałam że to latanie po mieście starcza mi za ćwiczenia, ale teraz już widzę, że nie. Tylko skąd czerpać energię do ćwiczeń?