Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czasopisma, gazety

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
240 odpowiedzi w tym temacie

#141 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 15:35

"Takie jest życie" i od czasu do czasu "Sukcesy i porażki"

właśnie to są dwa czasopisma, które czasem lubię kupić bądź pożyczyć od kogoś i dosłownie sikać ze śmiechu z moją siostrą czytając te fantastyczne historie <umieraam></span>

znaczy się bez obrazy, tigra , ale nie przemawia to do mnie :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#142 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 16:43

znaczy się bez obrazy

Ależ ja się nie mam zamiaru obrażac :-P
Ja tam lubię poczytac takie ckliwe historyjki :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#143 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 września 2009 - 16:19

Poradnik domowy
Swiat kobiety
Polityka
Nesweek

#144 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 14 września 2009 - 16:50

Mój pies
Świat kobiety
Chwila dla Ciebie

#145 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 września 2009 - 20:13

Mój pies

Widzę,że mamy podobne zainteresowania ;-) jutro kolejny numer :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#146 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 16 września 2009 - 09:04

a ja lubię "dobre rady" i "świat kobiety" ;-)
chociaż artykuły się czasami powtarzają :-/
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#147 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 września 2009 - 19:17

Mam nadzieje ze kiedys uda mi sie wyleczyc z nalogowego kupowania gazet... Ostatnio kupuje na przecenach, ale mimo wszystko...
A pozniej trzymam te stosy gazet..po kilka z kazdego miesiaca... :evil:

#148 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 września 2009 - 17:03

A pozniej trzymam te stosy gazet

chyb to znam :-) ja nigdy nie wyrzucam , bo a moze przepis sie przyda a artykuł jest fajny itp.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#149 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 13:19

Czesto siegam po ELLE i po Vive.Cosmopolitan zaczal mnie nudzic,gdyz ilez mozna czytac o jednym i tym samym,czyli o sexie.Praktycznie w kazdym numerze sa podobne artykuly zwiazane z ta tematyka.Od pewnego czasu kupuje National Geographic,redaktorem naczelnym tej gazetki jest Martyna Wojciechowska.Polecam. :-D

#150 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 14:38

Cosmopolitan zaczal mnie nudzic,gdyz ilez mozna czytac o jednym i tym samym,czyli o sexie.Praktycznie w kazdym numerze sa podobne artykuly zwiazane z ta tematyka.

Równiez mam podobne odczucia :P Dzisiaj jednak zakupiłam bo ma fajny kalendarzyk na 2010, taki torebkowy organizer :D Z bardzo fajną okładką. <cfany1></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#151 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 20:12

National Geographic,redaktorem naczelnym tej gazetki jest Martyna Wojciechowska.

a wojciechowska nie jest przez przypadek naczelną travellera? to 2 różne gazety ;-) ale i jedna i druga bardzo wartościowe i bardzo lubię :mrgren:

ja ostatnio całkowicie zrezygnowałam z głupich zapełniaczy czasu na rzecz angory, newsweeka, travellera, NG, czasem też focus mi w ręce wpadnie. czasem mi sie zdarzy zerknąć do świata seriali, ale to rzadko ;-) przerzuciłam sie na nie głównie ze względu na to że nie chce mi sie już czytać kto z kim jest i dlaczego, nudzi mnie to, zabiera czas, a pożytku z tego nie ma żadnego :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#152 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 21:05

A ja czytam głównie babskie gazety typu claudia, olivia, świat kobiety no i regularnie tele tydzień :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#153 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 21:18

Ja to zaczytuje sie w kazdych gazetach, od kurierow po cosmopolitan, glamour, vive itd. Tytulow nie sposob wymienic :lol: A ostatnio zaczelam czytac "Detektyw: - gazeta opisujaca prawdziwe zbrodnie w formie opowiadan
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#154 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 20:26

"Detektyw: - gazeta opisujaca prawdziwe zbrodnie w formie opowiadan

też czytam, ale o niebo lepsze jest "Śledztwo", niby podobne, ale historie w inny sposób są opowiadane...
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#155 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:06

"Śledztwo"

a no własnie to tez czytam ;-) czasami jak zaczne o tych zbrodniach czytac, to boje sie po ciemku sama do domu wracac :lol:

#156 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 13:24

ja ostatnio kupuję part,vive,galę, świat kobiety,show.

#157 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 21:00

ja kupuje zazwyczaj joya heh lubie go czytac :-P i czasami zdarza sie cosmopolitan jak mnie cos zainteresuje :-P :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#158 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 21:13

często kupuję 'urodę' bo lubię czytać nowinki o kosmetykach, zabiegach i sposobie pielęgnacji ciała i nie tylko ;-)
czasem zdarzy się 'cosmo' czy 'joy' lub 'glamour' ale to zazwyczaj gdy jestem w sklepie i wiem, że po wyjściu z niego mam trochę czasu wolnego i nie będę miała co ze sobą zrobić (coś w stylu czekania w kolejce do lekarza czy czekanie na wykłady :P)
bardzo rzadko zdarzy mi się kupić 'party' i to zazwyczaj ze względu na jego niską cenę i umieszczoną w niej krzyżówkę (które uwielbiam rozwiązywać) ;-)

jeszcze kilka lat temu kupowałam te wszystkie gazety, które wymieniłam wyżej notorycznie co miesiąc, nie pomijając absolutnie żadnej.. miałam po prostu lekkiego bzika na punkcie gazet.. mam ich w domu całe pudło i gdy kiedyś zaczęłam liczyć ile pieniążków na nie wydałam to doszłam do tysiąca i zaprzestałam bo pozostała mi jeszcze spora część tych gazet a tu się taka suma uzbierała :shock: stwierdziłam, że nie będę sobie psuć humoru :mrgreen: na szczęście opamiętałam się już i nie kupuję gazet jak zwariowana :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#159 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 21:16

hehe ja tez kiedys bardzo duzo gazet kupowalam i to co miesiac teraz tylko od czasu do czasu ;-) ;-)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#160 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 grudnia 2009 - 09:39

ja na szczescie duzo kasy nie wydaje na gazety, bo ide na rynek, gdzie jest sklep z tanimi gazetami. Fakt faktem, ze sa troche przeterminowane ( z poprzedniego miesiaca), ale za to oszczedzam, i tak np. Joy kosztuje 1,50 zl, "Śledztwo" chyba 50 groszy. Wiec moge kupowac i kupowac i majatku nie wydam ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych