Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:26
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:29
Aha a Ty od razu zakładasz,że taką dziewczynę poznasz?Mnie przeraża, że dziewczyna mogła uprawiać anal albo jak jej facet palce do tyłka wsadzał
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:32
a mnie przeraża Twój tok myślenia i dojrzałość emocjonalnaMnie przeraża, że dziewczyna mogła
przecież jest mnóstwo ludzi, których nie pociąga seks analny, czy jakiekolwiek inne zabawy łóżkowe, które również Tobie nie odpowiadają... na tym polega bycie z kimś w związku, żeby się pod wieloma względami dopasować do siebie.. czy też pójść na kompromis.
zmień człowieku trochę podejście do życia, bo masz bardzo zły sposób rozumowania..
a tak na marginesie:
przecież to jej tyłek a nie Twójmogła uprawiać anal albo jak jej facet palce do tyłka wsadzał
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:33
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:33
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:40
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:43
on niszcz życie mojej kumpeli taką chorą wyobraźnia
on był prawiczkiem jak zaczeli byc razem a ona już była po 2 związkach i ma za sobą seks z 2 facetami.
on o tym od początku wiedział a teraz jej wyrzyguje że oddała im to co najcenniejsze że on nigdy cały nie będzie jej i że jak myśli co ona z nimi robiła to ma odrazu zły humor
chore
ona go kocha a on tak traktuje to co było dawno zanim sie nie znali??
lepiej szukaj sobie dziewicy bo jak ciągle o tym myślisz w tych
kryteriach to po co masz komuś robic przykrośc bo masz taki kaprys że dziewczyna nie powinna miec żadnych doświadczeń seksualnych przed tobą
ja przed moim facetem też miałam 2 chłopaków.
on był prawiczkiem a wogóle do tego nie wraca i sie nie interesuje czymś co go nie dotyczyło.
zmien zastawienie albo pozostaje ci nieskazitelna dziewica
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:46
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:48
Dobrze,że wszyscy faceci są święciNiektóre dziewczyny to już "niezłe" rzeczy robią jako nastolatki
prawiczek sam, moim zdaniem powinieneś wybrać się do jakiegoś seksuologa,bo to nie jest normalne,że myśląc o dziewczynie boisz się jakie miała doświadczenie seksualne przed związkiem z Tobą tym bardziej,że jeszcze żadnej nie poznałeś.
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:49
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:52
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:53
albo jest to prowokacja ze strony kogoś kto nie ma kompletnie nic innego do roboty..Ja myślę że panu prawiczkowi się nudzi albo chce się poużalać
dobrze Tilia napisała:
Dobrze,że wszyscy faceci są święci
w końcu od czego jest młodość, trzeba w życiu wszystkiego (no albo prawie wszystkiego) spróbować i nie należy się tego wstydzić
mądrze powiedział Terencjusz, że ludźmi jesteśmy i nic co ludzkie nie jest nam obce
a seks nie jest sprawą wstydliwą, na której tylko myśl powinniśmy dostawać awersji i boleści... to jest tak samo naturalna sprawa jak wspólne jedzenie śniadania przez kochająca się parę
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:59
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:59
to jej sprawai nie oceniaj jejSkoro w wieku 18 lat już masz trzeciego partnera, to pewnie wcześnie musiałaś cnotę utracić
ja mam nadzieje ze jak spotkasz dziewczyne to ona ci nie powie co robiła wczesniej z facetem , jesli bedzie miła doswiadczenie bo ja zameczysz wyrzutami.
jestem ciekaw czy za kilka lat jak uda ci sie spotkac jakąs dziewczyne i ona zaproponuje jakaś nowosc , ekstrawagancje w łozku to odmówisz bo powiesz ze to złe , albo gorzej wyrzucisz jej ze ce zdradza bo skąd ona ma take pomysły.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:08
akurat dziewictwo straciłam mając 17 lat jak cie to tak interesuje i będąc w związku
i byłam wtedy bardziej dojrzała niż ty teraz bo kogo 'krocze swędzi' tego swędzi i kto chce za wszelką cenę na chama pozbyc sie piętna PRAWICZKA to chce.
Albo piszesz to z zazdrości albo jestes na tyle żenujący??
może zanim prześpisz sie z dziewczyną zaciągnij opinii lekarza czy faktycznie cie nie kłamie i jest dziewicą?? tragedia.
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:09
temat brzmi Co sądzicie o prawiczkach po 20stce? kto chcial to udzielił swoją wypowiedz, a teraz to zaczynają sie pogaduszki z tego.
jezeli chcesz podyskutowac i pozadawac pytania zapraszam do innych tematów:
seks-bez-zobowiazan-vt419.htm
przeszlosc-seksualna-kobiet-vt4105.htm
seks-oralny-vt107.htm
seks-analny-vt275.htm
i inne
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:17
przed użyciem niech skonsultuje się z lekarzem bądź farmaceutąmoże zanim prześpisz sie z dziewczyną zaciągnij opinii lekarza
ten facet zaczyna mnie już śmieszyć..
dokładnie, nie wolno nikogo oceniać biorąc pod uwagę fakt z iloma osobami uprawiał ten człowiek seks.prawiczek sam napisał/a:
Skoro w wieku 18 lat już masz trzeciego partnera, to pewnie wcześnie musiałaś cnotę utracić
to jej sprawai nie oceniaj jej
Bo Ty jakoś dziwnie traktujesz sam 'seks' masz złe podejście do niego.. to jest coś czym należy się cieszyć, z czego trzeba czerpać jak najwięcej korzyści i będąc z kimś w związku uprawiać go jak najczęściej bo korzystnie wpływa on na nasz organizm..
i ja też już nie rozumiem nic z Twoich wypowiedzi, bo wynika z nich że chciałbyś stracić dziewictwo, ale nie chciałbyś, chciałbyś mieć dziewczynę która nie będzie zielona w 'te klocki' ale nie chciałbyś żeby miała zbyt bujną przeszłość seksualną, jesteś otwarty na nowe znajomości ale w zasadzie zamknięty na poznanie jakiejś dziewczyny, przejmujesz się swoim trądzikiem ale w zasadzie napisałeś że wyglądasz teraz świetnie.. weź ty się człowieku zdecyduj, porozmyślaj trochę nad swoim życiem i je uporządkuj...
ostatnio gdzieś wyczytałam, że ideał kobiety wg mężczyzn to powinna być 'młoda, piękna nimfomanka, która jest dziewicą'
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:18
Napisano 06 grudnia 2009 - 15:25
a te co miały cie przygnebiają??że wiele z Was wcale nie miało wielu partnerów
nie moge'młoda, piękna nimfomanka, która jest dziewicą'
trzeba dziewczyną dziurki zaszyc-wniosek na przyszłośc