Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 685 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-23, 23:58
monikade napisał/a:
zdarzyło wam się o tym myslec?
a owszem, myslalam o tym
monikade napisał/a:
zrobić?
jeszcze niet
monikade napisał/a:
romawiac na ten temat z partnerem?
rozmawialam i w zasadzie to On nie koniecznie chce... Ale pewnie kiedys sprobujemy, bo ja jestem ciekawa, ale podejrzewam ze to bedzie jednorazowa proba, zeby zobaczyc jak to jest, ale nie wejdzie na stale do naszego "repertuaru"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-24, 07:14
Cytat:
zdarzyło wam się o tym myslec?
Jak mojego Misia nie znalam to nie wiedzialam wogole co to sex...wiec nie myslalam.
Nie myslalam nawet jak juz bylismy razem. On to wprowadzil...fakt nie zawsze jest na to ochota i odpowiednie "przygotowanie"
monikade napisał/a:
zrobić?
Tak. Naprawde super doznania...nie da sie opisac, trzeba przezyc
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-02, 16:58
czasami probujemy, ale w wiekszosci na probach sie konczy. boli i chyba psychicznie sie nie moge nastawic na seks analny. tak mi sie to kojarzy z parami homoseksualnymi i nie kreci mnie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Na początku było jak u większości niezbyt przyjemne doznania. Po dopracowaniu techniki odpowiedniemu nawilżeniu ( bez tego kiepsko widzę taki seks)oraz rozluźnieniu się. Analek jest teraz rewelacyjny i tak jak Renia sama sie o niego upominam.
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-03, 14:40
Nie lubie sexu analnego, nie daje mi takiej przyjemnosci jak penetracja pochwy.Nie wiem.. uwazam ze tyłek jest (za przeproszeniem) do srania a nie do rychania
Owszem , probowałam .. ale niestety nie mogę sie przekonac do analu.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Tak. Mi sie zdarzyło to robić.. I całkiem było fajnie ale po ciąży zdecydowanie nie podoba mi się. Już jestem po porodzie 9 miesięcy...i z analu dalej nici
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 471 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 12:28
próbowałam, bolało i nie było przyjemne, zawsze jak o tym mysle to widze dwoch homo, jakos moge zaakceptowac seks oralny, ale to dla mnie za dużo...............
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-14, 21:40
.::Moniczka::. napisał/a:
A ja mam ochotę na kolejne podejście
Ale za to mój nie chce bo.. będzie mnie to bolało...
hmmm nie bedzie bolalo jesli sie dobrze nawilzysz polecam zele ktore mozna qpic w kazdym sex shopie lub zamowic wysylkowo tylko upewnij sie ze mozna stosowac je na latex bo inaczej moga uszkodzic prezerwatywe, a jesli kochacie sie bez gumki to moliwka dla niemowlat wystarczy(ale jej tez nie mozna stosowac razem z prezerwatywa-tluszcze rozpuszczaja latex)
Ja tam nie powiem, żebym wrzała przy analu jak wulkan ani nie powiedziałabym, ze doprowadza mnie do częściowej ekstazy, jako wrażenie "dotykowe". Raczej podnieca mnie sama myśl co wtedy czuje facet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum