Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
100 odpowiedzi w tym temacie

#61 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:26

Mnie przeraża, że dziewczyna mogła uprawiać anal albo jak jej facet palce do tyłka wsadzał :-?

#62 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:29

Mnie przeraża, że dziewczyna mogła uprawiać anal albo jak jej facet palce do tyłka wsadzał :-?

Aha a Ty od razu zakładasz,że taką dziewczynę poznasz? :roll: co zna całą kamasutrę na pamięć i wypróbowała już wszystkie rodzaje seksu i zabawek z seks shopu a na dodatek ma 20lat? :roll:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#63 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:32

Mnie przeraża, że dziewczyna mogła

a mnie przeraża Twój tok myślenia i dojrzałość emocjonalna :lol: :-/

przecież jest mnóstwo ludzi, których nie pociąga seks analny, czy jakiekolwiek inne zabawy łóżkowe, które również Tobie nie odpowiadają... na tym polega bycie z kimś w związku, żeby się pod wieloma względami dopasować do siebie.. czy też pójść na kompromis.

zmień człowieku trochę podejście do życia, bo masz bardzo zły sposób rozumowania..

a tak na marginesie:

mogła uprawiać anal albo jak jej facet palce do tyłka wsadzał

przecież to jej tyłek a nie Twój <umieraam></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#64 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:33

Niektóre dziewczyny to już "niezłe" rzeczy robią jako nastolatki. Zresztą często jako właśnie nastolatki dziewczyny zaliczają najgorsze rzeczy: seks z obcym na wakacjach, lód w toalecie, a ciąże nastolatek czasem się kończą aborcją. Znam dziewczyny, które jako nastolatki przeżyły rzeczy bardzo burzliwe, wręcz haniebne, a teraz wyglądają i zachowują się jak spokojne, ustatkowane niewiniątka

#65 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:33

Eh sory ale dla mnie prawiczek_sam jest niepojete co piszesz. <bezradny></span> To, ze jakas dziewczyna wczesniej uprawiala seks, to trzeba ja od razu skreslac? Ja mysle, ze zabardzo sie nad tym rozczulasz... bez sensu takie zachowanie, wybrzydzasz, wybrzydzasz i hnaprawde mozesz przegapic szanse na wspaniala kobiete. To, ze dziewczyna uprawiala juz seks, nie musi od razu oznaczac, ze jest puszczalska itd <bezradny></span> Mi sie wydaje, ze sam nie wiesz, czego chcesz. Poza tym sprawa seksu nie jest najwazniejsza rzacza w zyciu. Uzalasz sie sam nad soba, wez sie lepiej w garsc, przede wszystkim przestan szukac na sile, bo tak to nic nie zdzialasz
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#66 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:37

prawiczek sam, o ile Twoje posty to nie prowokacja a troche mi juz to tak wygląda to przykro mi ale nie znajdziesz dziewczyny jesli nie zmienisz podejścia
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#67 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:40

Na siłę nie szukam, obecnie w ogóle nie szukam, bo nawet nie wiem jak się za to zabrać, dziewczynami umiem raczej tylko tworzyć relację koleżeńskie. Jej tyłek, nie mój, owszem, ale przerażałoby mnie, że dziewczyna wyprawiała rzeczy, które dla mnie są obrzydliwe, wyuzdane i wulgarne

#68 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:43

znam kogoś takiego jak ty i wiesz co??
on niszcz życie mojej kumpeli taką chorą wyobraźnia :!:
on był prawiczkiem jak zaczeli byc razem a ona już była po 2 związkach i ma za sobą seks z 2 facetami.
on o tym od początku wiedział a teraz jej wyrzyguje że oddała im to co najcenniejsze że on nigdy cały nie będzie jej i że jak myśli co ona z nimi robiła to ma odrazu zły humor :!:
chore :!: :!: :!: :!: :!:
ona go kocha a on tak traktuje to co było dawno zanim sie nie znali??
lepiej szukaj sobie dziewicy bo jak ciągle o tym myślisz w tych
kryteriach to po co masz komuś robic przykrośc bo masz taki kaprys że dziewczyna nie powinna miec żadnych doświadczeń seksualnych przed tobą :?:
ja przed moim facetem też miałam 2 chłopaków.
on był prawiczkiem a wogóle do tego nie wraca i sie nie interesuje czymś co go nie dotyczyło.
zmien zastawienie albo pozostaje ci nieskazitelna dziewica <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#69 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:46

Skoro w wieku 18 lat już masz trzeciego partnera, to pewnie wcześnie musiałaś cnotę utracić. Sorry, ale mnóstwo dziewczyn mówi, że uprawiało seks z miłości, a tak naprawdę to oddało się z samego pożądania jakiemuś chłopakowi, z którym tydzień się znali. Wielka mi miłość. Raczej chuć i chcica oraz świąd krocza

#70 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:48

Niektóre dziewczyny to już "niezłe" rzeczy robią jako nastolatki

Dobrze,że wszyscy faceci są święci :lol:

prawiczek sam, moim zdaniem powinieneś wybrać się do jakiegoś seksuologa,bo to nie jest normalne,że myśląc o dziewczynie boisz się jakie miała doświadczenie seksualne przed związkiem z Tobą tym bardziej,że jeszcze żadnej nie poznałeś.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#71 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:49

Ja myślę że panu prawiczkowi się nudzi albo chce się poużalać i wypisuje tu swoje "o matko jaki ja jestem do niczego" a tak na prawdę tak nie sądzi o sobie :roll:

#72 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:52

Poznawałem już jakieś dziewczyny, czasem dowiedziałem się o ich przeszłości i jakoś to przebolałem, ale zawsze się sypało

#73 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:53

Ja myślę że panu prawiczkowi się nudzi albo chce się poużalać

albo jest to prowokacja ze strony kogoś kto nie ma kompletnie nic innego do roboty..

dobrze Tilia napisała:

Dobrze,że wszyscy faceci są święci

:mrgreen: tak samo wyprawiają niesłychane rzeczy w młodym wieku :P
w końcu od czego jest młodość, trzeba w życiu wszystkiego (no albo prawie wszystkiego) spróbować i nie należy się tego wstydzić

mądrze powiedział Terencjusz, że ludźmi jesteśmy i nic co ludzkie nie jest nam obce :)
a seks nie jest sprawą wstydliwą, na której tylko myśl powinniśmy dostawać awersji i boleści... to jest tak samo naturalna sprawa jak wspólne jedzenie śniadania przez kochająca się parę :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#74 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:59

Jednak nie każdy ma ochotę na kobietę, która już zdążyła zasmakować przygodnego seksu. Może niektórzy uważają, że do pewnych rzeczy można dojść metodą prób i błędów, ale ja cenie sobie osoby z wysokiej jakości kręgosłupem moralnym, które nie mają burzliwych przejść i nie spróbowały w życiu rzeczy niemal z rynsztoka. Rozumiem naprawdę u dziewczyn nawet eksperymenty z narkotykami, alkoholowe ekscesy, ale mroczna przeszłość seksualna, zdrady, lody w toalecie, przygodny seks, wielu partnerów, szybkie pójście do łóżka z kimś, szybka utrata cnoty, aborcja na sumieniu, seks koleżeński to rzeczy, sypanie się koksiarzami za drinka na dyskotekach to które mnie przerażają. Nie zniósłbym myśli, że np. dziewczyna była wcześniej z jakimś tępym dresem i wzdychała do niego jak do księcia z bajki, a niestety na takich chłopaków wiele dziewczyn leci w wieku licealny, a później się tego wstydzi

#75 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:59

Skoro w wieku 18 lat już masz trzeciego partnera, to pewnie wcześnie musiałaś cnotę utracić

to jej sprawai nie oceniaj jej :!:
ja mam nadzieje ze jak spotkasz dziewczyne to ona ci nie powie co robiła wczesniej z facetem , jesli bedzie miła doswiadczenie bo ja zameczysz wyrzutami.
jestem ciekaw czy za kilka lat jak uda ci sie spotkac jakąs dziewczyne i ona zaproponuje jakaś nowosc , ekstrawagancje w łozku to odmówisz bo powiesz ze to złe , albo gorzej wyrzucisz jej ze ce zdradza bo skąd ona ma take pomysły. <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#76 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:08

nie no przegiołeś!!
akurat dziewictwo straciłam mając 17 lat jak cie to tak interesuje i będąc w związku :!:
i byłam wtedy bardziej dojrzała niż ty teraz bo kogo 'krocze swędzi' tego swędzi i kto chce za wszelką cenę na chama pozbyc sie piętna PRAWICZKA to chce.
Albo piszesz to z zazdrości albo jestes na tyle żenujący??
może zanim prześpisz sie z dziewczyną zaciągnij opinii lekarza czy faktycznie cie nie kłamie i jest dziewicą?? tragedia.
Co to jest miłość ?

#77 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:09

prawiczek sam powtarzasz sie

temat brzmi Co sądzicie o prawiczkach po 20stce? kto chcial to udzielił swoją wypowiedz, a teraz to zaczynają sie pogaduszki z tego.

jezeli chcesz podyskutowac i pozadawac pytania zapraszam do innych tematów:

seks-bez-zobowiazan-vt419.htm
przeszlosc-seksualna-kobiet-vt4105.htm
seks-oralny-vt107.htm
seks-analny-vt275.htm

i inne
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#78 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:17

może zanim prześpisz sie z dziewczyną zaciągnij opinii lekarza

przed użyciem niech skonsultuje się z lekarzem bądź farmaceutą <umieraam></span>
ten facet zaczyna mnie już śmieszyć..

prawiczek sam napisał/a:
Skoro w wieku 18 lat już masz trzeciego partnera, to pewnie wcześnie musiałaś cnotę utracić

to jej sprawai nie oceniaj jej

dokładnie, nie wolno nikogo oceniać biorąc pod uwagę fakt z iloma osobami uprawiał ten człowiek seks.
Bo Ty jakoś dziwnie traktujesz sam 'seks' masz złe podejście do niego.. to jest coś czym należy się cieszyć, z czego trzeba czerpać jak najwięcej korzyści i będąc z kimś w związku uprawiać go jak najczęściej bo korzystnie wpływa on na nasz organizm..

i ja też już nie rozumiem nic z Twoich wypowiedzi, bo wynika z nich że chciałbyś stracić dziewictwo, ale nie chciałbyś, chciałbyś mieć dziewczynę która nie będzie zielona w 'te klocki' ale nie chciałbyś żeby miała zbyt bujną przeszłość seksualną, jesteś otwarty na nowe znajomości ale w zasadzie zamknięty na poznanie jakiejś dziewczyny, przejmujesz się swoim trądzikiem ale w zasadzie napisałeś że wyglądasz teraz świetnie.. weź ty się człowieku zdecyduj, porozmyślaj trochę nad swoim życiem i je uporządkuj...

ostatnio gdzieś wyczytałam, że ideał kobiety wg mężczyzn to powinna być 'młoda, piękna nimfomanka, która jest dziewicą' <umieraam></span> i jak czytam Twoje posty to idealnie mi pasujesz do tego idiotycznego zdania :lol:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#79 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:18

Widzę po tym i także tamtych tematach, że wiele z Was wcale nie miało wielu partnerów i wcale nie macie jakiegoś strasznie liberalnego podejścia do seksu bez zobowiązań, a seks analny jest dla sporej części kobiet z tego forum obrzydliwy i nawet nie zamierzacie go próbować. To całkiem pocieszające dla mnie :-)

#80 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:25

że wiele z Was wcale nie miało wielu partnerów

a te co miały cie przygnebiają??

'młoda, piękna nimfomanka, która jest dziewicą'

nie moge <umieraam></span> <hoho2></span>

trzeba dziewczyną dziurki zaszyc-wniosek na przyszłośc <umieraam></span>
Co to jest miłość ?