Prezenty na różne okazje!
Napisano 26 września 2012 - 12:29
Napisano 29 września 2012 - 08:30
Napisano 08 października 2012 - 07:23
Potrzebuje porady. Moj Misiek ma za jakis czas urodziny, okragle 30lat. Troche go to doluje... (jestem od niego 'troche' mlodsza). Ale rzecz w tym ze chce mu sprawic bardzo wyjatkowy prezent. Zastanawialam sie nad wykupieniem dla niego skoku na bungee albo ze spadochronem ale slyszalam ze taki skok moze kosztowac ok 700zl..
Zastanawiam sie czy macie jakies pomysly na cos na prawde wyjatkowego, cos co moze spotkac go tylko raz w zyciu...
A moze same organizowalyscie taka niespodzianke swoim ukochanym? Mozecie cos doradzic? Bardzo mi na tyn zalezy i bardzo kocham mojego Miska, chce zeby zqpamietal te urodziny jako cos niezwyklego i nie przejmowal sie swoim wiekiem
Napisano 08 października 2012 - 10:46
Fajny pomysł, ale faktycznie to drogi prezent.... Ukochany wspominał Ci kiedyś o takich wyczynachZastanawialam sie nad wykupieniem dla niego skoku na bungee albo ze spadochronem ale slyszalam ze taki skok moze kosztowac ok 700zl..
Mój Misiek teraz w wakacje kończył 30 lat, ale nie robiłam takich super prezentów. Zrobiłam pyszniutką kolację, kupiłam mu bransoletkę (starą zgubił, a był do niej przyzwyczajony) z której bardzooo się ucieszył i cały wieczór spędzilismy razem
Napisano 08 października 2012 - 11:21
Mnie sie ten pomysł nie podoba.No chyba ,że jest pasjonatem takich skoków.Zastanawialam sie nad wykupieniem dla niego skoku na bungee albo ze spadochronem ale slyszalam ze taki skok moze kosztowac ok 700zl..
Ja osobiście przygotowałabym fajną kolację we dwoje,lub zorganizowała wypad do spa.
Napisano 09 października 2012 - 15:38
A ja się zastanawiam czy dobrym pomysłem jest zapłacenie komuś za kurs językowy. Wiem, że bliska mi osoba chciałaby się uczyć francuskiego, ale jej po prostu nie stać. Myślałam, żeby podarować jej taki prezent - roczny kurs w jakiejś szkole. Co o tym myślicie?
Napisano 10 października 2012 - 09:39
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 12 października 2012 - 14:10
(wiem ze do lutego sporo czasu ale po prostu szukam pomyslow zeby bylo w czym wybierac...)
Ostatnio wpadlam na jakis pomysł z gokartami albo paintball. Tak sobie pomyslalam ze skoro jest zapracowany i pracuje na powaznym stanowisko to cos zeby sie wyszalał? Poczul jak duze dziecko
Potem moze jakas kolacyjka...
Rzucajcie pomysłami, co byscie robily dla swojej drugiej Połówki? Albo co juz robiłyscie lub co macie w planach?
Chętnie podyskutuje i poszukam inspiracji
Napisano 13 października 2012 - 11:25
Facecie uwielbiają takie zabawy.Ostatnio wpadlam na jakis pomysł z gokartami albo paintball.
Jeśli to ma być luty to nie wiem czy paintball jest czynny, ale fajną alternatywą jest laser arena. Jest to zabawa w labiryncie, biegając z karabinami na laser. Zabawa w stylu gry quake.
A skok na bungee jest świetnym pomysłem, ale musisz mieć pewność, że Twój facet lubi takie ekstremalna sporty.
Napisano 14 października 2012 - 10:54
tak, rzeczywiście jest to świetna zabawa, ale potrzebna jest do tego raczej wieksza grupa , więc dodatkowo trzeba by było znajomych zaangażowaćale fajną alternatywą jest laser arena. Jest to zabawa w labiryncie, biegając z karabinami na laser.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 15 października 2012 - 09:29
Napisano 27 października 2012 - 14:54
Napisano 27 października 2012 - 15:06
Albo jakąś książkę.
Napisano 27 października 2012 - 15:18
Napisano 27 października 2012 - 15:25
Napisano 27 października 2012 - 15:31
Więc nic z tym związanego mu nie kupie...
Napisano 27 października 2012 - 15:39
EDIT: zawsze może być też bilet albo i karnet na mecz
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 października 2012 - 15:50
Napisano 30 października 2012 - 10:36
Napisano 31 października 2012 - 12:57
to jest dobre pytanie, odwieczny problem ludzkościJakie macie pomysły na prezenty na święta dla waszych facetów
Myślałam o pokrowcach do samochodu ale ostatnio się podpytałam, to mu niepotrzebne
No i tak szczerze to nie wiem, coś do ubrania? chyba za bardzo oklepane...
Naprawdę nie mam pojęcia co można kupić na Święta :->
Keep calm and become a doctor
// Mission completed