Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prezenty na różne okazje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#241 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 26 września 2012 - 12:29

ciekawym preznetem są zawsze wspólne wyjazdy. chłpoak czy mama, tata -to zawsze zbliża i da się wymyśleć cos na pradwę fajnego. weekend poza miastem to coś o co sama chciałbabym dostać. a ceny pobytu w polsce nie sa jaikeś kosmiczne. . no a jeśli kogos nie stac na wyjadzy to stolik w restauracji i dobra kolcja to tez mily prezent

#242 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 września 2012 - 08:30

Lady, świetny, pomysłowy i oryginalny prezent. Strasznie mi się podoba :) Postarał się, oj postarał :mrgreen:

#243 maego

maego
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 08 października 2012 - 07:23

Hej dziewczyny i chlopcy ;)

Potrzebuje porady. Moj Misiek ma za jakis czas urodziny, okragle 30lat. Troche go to doluje... (jestem od niego 'troche' mlodsza). Ale rzecz w tym ze chce mu sprawic bardzo wyjatkowy prezent. Zastanawialam sie nad wykupieniem dla niego skoku na bungee albo ze spadochronem ale slyszalam ze taki skok moze kosztowac ok 700zl.. :(

Zastanawiam sie czy macie jakies pomysly na cos na prawde wyjatkowego, cos co moze spotkac go tylko raz w zyciu...

A moze same organizowalyscie taka niespodzianke swoim ukochanym? Mozecie cos doradzic? Bardzo mi na tyn zalezy i bardzo kocham mojego Miska, chce zeby zqpamietal te urodziny jako cos niezwyklego i nie przejmowal sie swoim wiekiem ;)

#244 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 08 października 2012 - 10:46

maego,

Zastanawialam sie nad wykupieniem dla niego skoku na bungee albo ze spadochronem ale slyszalam ze taki skok moze kosztowac ok 700zl.. :cry:

Fajny pomysł, ale faktycznie to drogi prezent.... Ukochany wspominał Ci kiedyś o takich wyczynach :?: Bo co jeśli spanikuje i w końcu się nie odważy, a Ty np. już zapłacisz :?:
Mój Misiek teraz w wakacje kończył 30 lat, ale nie robiłam takich super prezentów. Zrobiłam pyszniutką kolację, kupiłam mu bransoletkę (starą zgubił, a był do niej przyzwyczajony) z której bardzooo się ucieszył i cały wieczór spędzilismy razem :mrgreen:

#245 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 października 2012 - 11:21

Zastanawialam sie nad wykupieniem dla niego skoku na bungee albo ze spadochronem ale slyszalam ze taki skok moze kosztowac ok 700zl.. :(

Mnie sie ten pomysł nie podoba.No chyba ,że jest pasjonatem takich skoków.
Ja osobiście przygotowałabym fajną kolację we dwoje,lub zorganizowała wypad do spa.

#246 byyourside

byyourside
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 09 października 2012 - 15:38

Jak dla mnie skok na bungee, a tym bardziej ze spadochronem to bardzo fajny pomysł. Ale musisz się upewnić, że obdarowywana osoba nie przestraszy się i nie wycofa w ostatnim momencie, bo trochę szkoda tych siedmiu stów. Skok ze spadochronem rzeczywiście jest taki drogi, na bungee dużo tańszy - ja za bon na skok (też kupowałam w prezencie) płaciłam chyba 120 zł (to było kilka lat temu).
A ja się zastanawiam czy dobrym pomysłem jest zapłacenie komuś za kurs językowy. Wiem, że bliska mi osoba chciałaby się uczyć francuskiego, ale jej po prostu nie stać. Myślałam, żeby podarować jej taki prezent - roczny kurs w jakiejś szkole. Co o tym myślicie?

#247 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 października 2012 - 09:39

maego, nie wiem ile kosztuje skok ze spadochronem, ale skok na bungee u mnie w mieście kosztuje 150 zł, więc nie jakoś tak strasznie dużo. Jeśli kiedyś o tym myślał, to moim zdaniem świetny i niezapomniany prezent <ookk></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#248 maego

maego
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 12 października 2012 - 14:10

A jesli uszczegolnie informacje i dodam ze chodzi o Poznań, ewentualnie okolice, gdziec gdzie mozna latwo dojechac? No i to bedzie zima... To dodatkowy minus tego wszystkiego...
(wiem ze do lutego sporo czasu ale po prostu szukam pomyslow zeby bylo w czym wybierac...)

Ostatnio wpadlam na jakis pomysł z gokartami albo paintball. Tak sobie pomyslalam ze skoro jest zapracowany i pracuje na powaznym stanowisko to cos zeby sie wyszalał? Poczul jak duze dziecko ;)
Potem moze jakas kolacyjka...

Rzucajcie pomysłami, co byscie robily dla swojej drugiej Połówki? Albo co juz robiłyscie lub co macie w planach?

Chętnie podyskutuje i poszukam inspiracji :)

#249 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 13 października 2012 - 11:25

Ostatnio wpadlam na jakis pomysł z gokartami albo paintball.

Facecie uwielbiają takie zabawy.
Jeśli to ma być luty to nie wiem czy paintball jest czynny, ale fajną alternatywą jest laser arena. Jest to zabawa w labiryncie, biegając z karabinami na laser. Zabawa w stylu gry quake.

A skok na bungee jest świetnym pomysłem, ale musisz mieć pewność, że Twój facet lubi takie ekstremalna sporty.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#250 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 października 2012 - 10:54

ale fajną alternatywą jest laser arena. Jest to zabawa w labiryncie, biegając z karabinami na laser.

tak, rzeczywiście jest to świetna zabawa, ale potrzebna jest do tego raczej wieksza grupa , więc dodatkowo trzeba by było znajomych zaangażować ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#251 maego

maego
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 15 października 2012 - 09:29

to jest myśl, chyba zainteresuje sie tym tematem. Myśle że uda mi sie zebrac kilku znajomych ;) ale temat nadal aktywny. Może jeszcze jakies pomysly? ;)

#252 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 października 2012 - 14:54

Dziewczyny mam problem jak co roku zresztą co na prezent... Jakie macie pomysły na prezenty na święta dla waszych facetów ? Ja nie wspomnę że mój D. ma 9tego grudnia urodziny więc wypadało by mu kupić coś... Tylko nie wiem co <bezradny></span>

#253 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:06

Krowka17,może coś co jest związane z jego zainteresowaniami? <bezradny></span>
Albo jakąś książkę. ;-) podróżniczą lub powieść.

#254 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:18

on książek nie czyta... a jego jedynym zainteresowaniem jest piłka nożna... więc nie wiem po prostu :/

#255 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:25

Może jakieś piłkarskie getry,albo nową piłkę(rozumiem,że gra).Może jakiś album piłkarski <bezradny></span>

#256 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:31

viola, nie nie gra :D on kibicuje :D nie no serio nie chciałabym iść w tym kierunku ... bo on się interesuje ale nie że gra tylko ogląda , interesuje się wynikami itp :)
Więc nic z tym związanego mu nie kupie...

#257 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:39

krowka17, moja młoda (w tamtym roku bodajże) swojemu ówczesnemu facetowi kupowała gadżety jego ulubionej drużyny. Zerknij na ich stronę, może znajdziesz coś fajnego, czego jeszcze nie ma ;-) A jak nie - to może w kierunku motoryzacji? Ma samochód? jakiś gadżet do niego. A jak nie, to można dalej szukać podobnych rzeczy, np. coś do telefonu, jeśli gra w gierki, to jakąś nowość itp. itd ;-)

EDIT: zawsze może być też bilet albo i karnet na mecz ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#258 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:50

nie(d)oceniona, no karnet to on już ma...Kurde może mu do auta coś kupię bo chciał ostatnio takiego dużego gryfka sobie kupić do auta...popatrzę bo myślę że by się z tego ucieszył :)

#259 jadwinia

jadwinia
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 30 października 2012 - 10:36

Z facetem co roku jest problem :/ co prawda w innym temacie pisałam o akcesoriach fotograficznych, ale nie w momencie, gdy jest mikołaj, święta i tydzień później jego urodziny. Wszystko zgrywa się niemal w jednym czasie :/ na jedną z tych okazji mogę mu coś kupić do aparatu, ale nie na każdą ;P

#260 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 31 października 2012 - 12:57

Jakie macie pomysły na prezenty na święta dla waszych facetów

to jest dobre pytanie, odwieczny problem ludzkości :roll:

Myślałam o pokrowcach do samochodu ale ostatnio się podpytałam, to mu niepotrzebne <bezradny></span>
No i tak szczerze to nie wiem, coś do ubrania? chyba za bardzo oklepane...
Naprawdę nie mam pojęcia co można kupić na Święta :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>