Po prostu nie wierzę w ich "cudowne właściwości". Jako urozmaicenie i uzupełnienie jadłospisu - jak najbardziej.
Jak to jest naprawde?
Napisano 08 września 2010 - 21:13
Po prostu nie wierzę w ich "cudowne właściwości". Jako urozmaicenie i uzupełnienie jadłospisu - jak najbardziej.
Napisano 18 października 2010 - 09:41
Bo one nie sa takie cudowne jak jest napisane.Czytajac opis herbaty mam wrazenie,ze wystarczy tylko ja pic i waga spdnie bez problemu.Tak naprawde np. herbata czerwona,pomaga szybciej schudnac,ale sama w sobie nie odchudza.Po prostu nie wierzę w ich "cudowne właściwości
Ja pije regularnie Pu-erh i ciezko mi powiedziec,czy dzieki niej szybciej schudlam,czy to w wyniku cwiczen,ale wierze,ze nie pije jej na darmo.
Napisano 18 października 2010 - 13:13
Ale że sama odchudza ?? nigdy
Napisano 26 lutego 2011 - 19:52
Napisano 26 lutego 2011 - 23:00
Moczopędna,częsciej się gania do toalety i szybciej się traci wodę z organizmu.Tak mi sie wydaje.Ale że sama odchudza ?? nigdy
Napisano 03 maja 2011 - 13:06
Napisano 04 maja 2011 - 14:52
Czy odchudza nie wiem ale wycisza ( tylko jak sie parzy dłuzej niż 10 min. ) .
Napisano 04 maja 2011 - 17:52
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 05 maja 2011 - 10:04
Napisano 24 czerwca 2011 - 20:15
ja kidsy tez ograniczyłam sobie co nieco i wlasnie tylek spadl i spdonie sie juz fajnie ne ukladałyTyłek płaski, cycki rozmiar mniejsze, twarz szczuplejsza, a brzuch ani drgnął
Cycki trzeba byla szukac w staniku
twarz nie zeszczuplała , a fajnie by bylo bo mnie to zawsze draznilo.
i brzuch jak piszesz nic a nic.
w tali spadlo, w biodrach , a brzuch jaki byl taki był
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 lipca 2011 - 09:25
myślę, że nie należy się zniechęcać , a ile robiłaś te brzuszki ? ja swój brzuch chyba 3 lata ''katowałam' w tym czasie czasami miałam chwile zwątpienia i przewy ale po tygdoniu przerwy swporotem wracałamRobiłam brzuszki, ale szybko sie zniechęciłam, bo jak ja nie widzę efektów to to... (piiiip).
i bardzo dobrzei zaczęłam znowu jeść normalnie. Cycki wróciły, tyłek też
Ahh,
brzuch najgorsza częśc ciała to zrobioenia wg. mniebrzuchem chyba zacznę się przejmować jak przestanę widzieć własne stopy
Napisano 11 lipca 2011 - 11:58
Napisano 12 lipca 2011 - 15:05
a jak czesto ??tylko nie odrzuciłam całkowicie pieczywa i ziemniaków
ja kofffam pieczywo i nie wyborazam sobie dnia bez niego.
Napisano 12 lipca 2011 - 15:08
Pieczywo prawie codziennieMadź napisał/a:
tylko nie odrzuciłam całkowicie pieczywa i ziemniaków
a jak czesto ??
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:32
Napisano 02 sierpnia 2011 - 10:57
boję się jej stosować, żeby nie doświadczyć takich efektów ubocznych o jakich piszesz