Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak to jest naprawde?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#41 delatyn

delatyn
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 08 września 2010 - 21:13

Nie neguję właściwości herbat. Sam pijam zieloną, bo potrzebuję odmiany od czarnej :-).
Po prostu nie wierzę w ich "cudowne właściwości". Jako urozmaicenie i uzupełnienie jadłospisu - jak najbardziej.
Samiec Twój wróg!

#42 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 października 2010 - 09:41

Po prostu nie wierzę w ich "cudowne właściwości

Bo one nie sa takie cudowne jak jest napisane.Czytajac opis herbaty mam wrazenie,ze wystarczy tylko ja pic i waga spdnie bez problemu.Tak naprawde np. herbata czerwona,pomaga szybciej schudnac,ale sama w sobie nie odchudza.
Ja pije regularnie Pu-erh i ciezko mi powiedziec,czy dzieki niej szybciej schudlam,czy to w wyniku cwiczen,ale wierze,ze nie pije jej na darmo.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#43 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 października 2010 - 13:13

xara, ot taka herbata poprawia co najwyzej trawienie to tak
Ale że sama odchudza ?? nigdy
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#44 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 20:29

zielona herbata pita 3 x szklanki niby wydłuża nasz żywot :D

ja piję zieloną od X czasu i moja waga ma się znakomicie 52 kg

jest bardzo dobra dla skóry, na trawienie, przemianę
Dołączona grafika

#45 Sylwia205

Sylwia205
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 26 lutego 2011 - 19:52

Ja tak mam przed okresem, ale wydaje mi się, że to chwianie wody w organiźmie.

#46 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 lutego 2011 - 23:00

Ale że sama odchudza ?? nigdy

Moczopędna,częsciej się gania do toalety i szybciej się traci wodę z organizmu.Tak mi sie wydaje. <bezradny></span>

#47 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 12 kwietnia 2011 - 09:53

jakoś chinole i japończycy piją ją od X wieku i co żyją bardzo długo i całkiem dobrze się trzymaja ..coś w tym musi być
Dołączona grafika

#48 bella10

bella10
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 03 maja 2011 - 13:06

Z tymi dietami herbatkami to faktycznie różnie jest, zależy od trybu życia i organizmu, a dobra jest też dieta wcześnie wstawać... od stołu... Ja staram się trochę kombinować w ten sposób że np zastępuję chleb czy bułeczki pieczywem chrupkim razowym i do tego jakaś wędlinka warzywko czy gotowy twarożek np hochlanda z papryką i jest pysznie, a do tego na obiad np ryba czy pierś kurczaka surówka i kasza lub max łyżka ziemniaków. I to działa! Aaa i koniecznie ma małym talerzyku !

#49 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 03 maja 2011 - 16:58

Aaa i koniecznie ma małym talerzyku !

ten 'mały talerzyk' też wymyśł ludzi, znam ludzi którzy jedli na małych i jedli 2x więcej bo za mało było - kolejne dokładki, ja jadam na mega wielkim, kwadratowym i jem tyle ile trzeba i w zależności czy jestem mocno głodna czy nie
Dołączona grafika

#50 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 maja 2011 - 14:52

Ale mysle ze to ta lepsza jakosciowo herbatka zielona ( a nie za 3 zł z hakiem )i najlepiej fusiasta nie w torebce.Ja lubie zwykła bez dodatków np. cytryny czy opuncji.
Czy odchudza nie wiem ale wycisza ( tylko jak sie parzy dłuzej niż 10 min. ) .

#51 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 maja 2011 - 17:52

Ja byłam na diecie Dukana i to jak dla mnie nie mało czasu, bo 5 mcy, tylko nie odrzuciłam całkowicie pieczywa i ziemniaków (nie wyobrażam sobie bez nich życia ;P), ale jadłam je w naprawdę małych ilościach. Schudłam. Ale jak. Tyłek płaski, cycki rozmiar mniejsze, twarz szczuplejsza, a brzuch ani drgnął! A to na nim mi właśnie zależało, bo po ciąży ciągle mi dynda :( i to na szwach po CC :( Robiłam brzuszki, ale szybko sie zniechęciłam, bo jak ja nie widzę efektów to to... (piiiip). Facet wrócił po 5 miesiącach z pracy (Holandia), i zaczęłam znowu jeść normalnie. Cycki wróciły, tyłek też :-D Ahh, brzuchem chyba zacznę się przejmować jak przestanę widzieć własne stopy :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#52 madame

madame
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 05 maja 2011 - 10:04

ooo a ja byłam na diecie SB i to właśnie brzuch mi spadł najwięcej. Też mam trochę luźnej skóry po ciąży, ale oprócz ćwiczeń super efekty dają masaże (ja niestety nie mam kasy) - raz widziałam w tv jak dziewczyna się pozbyła właśnie takiej luźnej skóry, a dwa, to koleżanka mamy już od jakiegoś roku chodzi regularnie na masaże i nigdy nie miała lepszej sylwetki niż teraz! oj zazdroszę!

#53 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 20:15

Tyłek płaski, cycki rozmiar mniejsze, twarz szczuplejsza, a brzuch ani drgnął

ja kidsy tez ograniczyłam sobie co nieco i wlasnie tylek spadl i spdonie sie juz fajnie ne ukladały <bezradny></span> .
Cycki trzeba byla szukac w staniku <umieraam></span> - ale to mi nie przeszkadzał akurat .
twarz nie zeszczuplała , a fajnie by bylo bo mnie to zawsze draznilo.
i brzuch jak piszesz nic a nic.
w tali spadlo, w biodrach , a brzuch jaki byl taki był <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#54 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 09:25

Robiłam brzuszki, ale szybko sie zniechęciłam, bo jak ja nie widzę efektów to to... (piiiip).

myślę, że nie należy się zniechęcać , a ile robiłaś te brzuszki ? ja swój brzuch chyba 3 lata ''katowałam' w tym czasie czasami miałam chwile zwątpienia i przewy ale po tygdoniu przerwy swporotem wracałam

i zaczęłam znowu jeść normalnie. Cycki wróciły, tyłek też :-D Ahh,

i bardzo dobrze

brzuchem chyba zacznę się przejmować jak przestanę widzieć własne stopy :lol:

brzuch najgorsza częśc ciała to zrobioenia wg. mnie
Dołączona grafika

#55 Kleofas

Kleofas
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 11:58

Moim zdaniem dużę znaczernie mają uwarunkowania genetyczne i czasamidieta jest tylko walką z wiatrakami.

#56 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 17:04

Moim zdaniem dużę znaczernie mają uwarunkowania genetyczne i

a ja tam w to nie wierzę, jeżeli ktoś ma wielką motywację, silną wolę to nic w tym nie pomoże
Dołączona grafika

#57 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 15:05

tylko nie odrzuciłam całkowicie pieczywa i ziemniaków

a jak czesto ??
ja kofffam pieczywo i nie wyborazam sobie dnia bez niego.

#58 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 15:08

Madź napisał/a:
tylko nie odrzuciłam całkowicie pieczywa i ziemniaków
a jak czesto ??

Pieczywo prawie codziennie :P Z tym, że na śniadanie zamiast 3 kanapek jadłam jedną i poprawiałam to jogurtem naturalnym jak byłam głodna :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#59 annagrodzka

annagrodzka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:32

mnie dieta dukana mocna obciazala ;< miałam problemy z nerkami i ciągle chodziłam zmęczona, więc to nie dla mnie :( a szkoda, bo efekty naprawdę były no i szybko sie chudlo

#60 adrianna876

adrianna876
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 10:57

no właśnie, podobno dieta Dukana jest szkodliwa dla zdrowia :(
boję się jej stosować, żeby nie doświadczyć takich efektów ubocznych o jakich piszesz