niby ma ale nie na wszystkich dziala ja np piłam jej dużo bo mi smakuje i nic, ale zawsze pije cytrynową lub własnie greifrutową i jest pysznaa czy ona przypadkiem nie ma właściwości odchudzających czy coś w tym stylu? ;>
Czerwona i zielona herbata
Napisano 06 stycznia 2010 - 11:39
Napisano 06 stycznia 2010 - 13:17
ja nawet liściastą parzę bardzo długo, bo tą goryczkę lubię
cały urok tej herbatki właśnie w tym smaku
też tak sądzę
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 06 stycznia 2010 - 13:24
a trzeba ją słodzić czy ma wystarczająco dobry sma? bo ja lubię dość słodkie herbatki ;>ale zawsze pije cytrynową lub własnie greifrutową i jest pyszna
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 stycznia 2010 - 13:49
Jesli chodzi o mnie to ja zadnych herbat nie slodze,czuje wowczas naturalny smak napoju.Jesli ktos lubi slodzona to wydaje mi sie ,ze mozna dosladzac,wedle uznania.a trzeba ją słodzić czy ma wystarczająco dobry sma? bo ja lubię dość słodkie herbatki ;>ale zawsze pije cytrynową lub własnie greifrutową i jest pyszna
Napisano 06 stycznia 2010 - 21:03
z tego co wiem to nie wolno jej słodzic, chyba miód jest dopuszczalny , ale nie wiem na pewno.mloda napisał/a:
ale zawsze pije cytrynową lub własnie greifrutową i jest pyszna
a trzeba ją słodzić czy ma wystarczająco dobry sma? bo ja lubię dość słodkie herbatki
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 stycznia 2010 - 14:31
ale ponieważ w ogóle pijam dużo herbaty to się zastanawiam czy można dużo pić tej czerwonej, bo mi już kończy się opakowanie czyli piję gdzieś 8 herbat dziennie, czy mi to nie zaszkodzi?
Napisano 17 lutego 2010 - 17:31
8 dziennie to chyba troszkę za dużo... lepiej żebyś ją czasem zamieniała na zieloną lub wodę.ale ponieważ w ogóle pijam dużo herbaty to się zastanawiam czy można dużo pić tej czerwonej, bo mi już kończy się opakowanie czyli piję gdzieś 8 herbat dziennie, czy mi to nie zaszkodzi?
Ja dziś kupiłam czerwoną malinową
Bo po kilku dniach nie mogę patrzeć na czerwoną herbatę.
Ta cytrynowa już dla mnie nie do tknięcia. Mam nadzieję że ta bardziej przypadnie mi do gustu
Grejfrutową też widziałam. Tzn.mówię o granulowanej, bo w torebkach miałam już wcześniej.
A jednak sypana jest lepsza.
Napisano 17 lutego 2010 - 18:30
w torebkach
Syf
sypana jest lepsza.
Najlepsza
Zarowno czerwonej jak i zielonej herbaty nie powinno sie zalewac wrzaca woda, trzeba odczekac chwile po tym jak woda sie zagotuje i dopiero zalać.
Przykryc na jakies 3 minutki, zeby sie zaparzyla.
czerwoną malinową
Grejfrutową
Ja wole poprostu czerwona herbate i zielona bez zadnych dodatkow smakowych.
Czasem wypije jakas inna (bo trzeba urozmaicac)
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 17 lutego 2010 - 18:46
Syf
Dla mnie to poświęcenie że ich nie słodzę więc muszę mieć chociaż jakiś smak...Ja wole poprostu czerwona herbate i zielona bez zadnych dodatkow smakowych.
Choć wiadomo że te bez dodatków są zdrowsze.
Odczuwasz że działają one jakoś na Twój organizm?
Napisano 17 lutego 2010 - 18:55
że ich nie słodzę
Ja wogole od paru lat nie slodze, wiec problem mam z glowy
Odczuwasz że działają one jakoś na Twój organizm?
Regularne picie duzo daje. Ja tez oprocz zielonej herbaty pije tylko wode, jakis sok.
Rzadko strasznie pije czarna herbate.Jak juz naprawde mnie "wezmie" na taka z cytrynka to sobie zrobie, ale bardzo rzadko.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 19 lutego 2010 - 21:42
akurat to zależy od tego jak długo sie pije.Regularne picie duzo daje.
To jest tak jak ze wszystkim. Jeżeli np przyjmujesz często antybiotyk X to organizm się do niego przyzwyczaja. Jak często używasz szamponu X to już nie działa na Twoje włosy tak jak na początku.
Ja herbatę zieloną piję... odkąd pamiętam
I najlepiej podchodzi mi z opuncją figową, ale nie pogardzę cytrynową czy brzoskwiniową
Napisano 19 lutego 2010 - 22:05
musze przyznać, że długo żyłam w nieświadomości a to naprawde coś wspaniałego
lubie też taka na zimno z kartonu
Napisano 20 marca 2010 - 17:28
malin ja tam nie czułam , ale nie smakowała jak typowy wywar z trawy wiec nie jest zle.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 marca 2010 - 17:32
Napisano 20 marca 2010 - 17:40
czerwoną też kiedyś popijałam, smakowała mi i właśnie stwierdziłam że będę musiała poszparać gdzieś w sklepie znów za nią
ja pamiętam ze miałam z ananasem, poza tym ja w ogóle jestem nauczona na takie herbaty więc nie będę miała problemu.
nie pamiętam kiedy piłam czarną ??
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 27 lipca 2010 - 22:01
Napisano 27 lipca 2010 - 22:10
Napisano 28 lipca 2010 - 07:49
Napisano 28 lipca 2010 - 09:46
ee ... Nie słyszałam nigdy o czymś takim ... zresztą nigdy się po niej źle nie cułam :->ale mozna pic ja tylko 2x dziennie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.