Nietypowe suknie slubne
Napisano 20 sierpień 2009 - 09:11
choc nie poszlabym w takiej do slubu
Napisano 20 sierpień 2009 - 09:17
Ale pozostałe to moje marzenie tak naprawdę
Napisano 20 sierpień 2009 - 09:39
Dół wygląda ja z pożółkłej firanki, a góra bardziej kojarzy mi sie z nocą poslubna niz z samym ślubemostatnia akurat mi sie podoba
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 20 sierpień 2009 - 13:25
no raczej bo do slubu to czerwone sari zapewne by ubrała i to ubrana tak ze tylko nos albo kawałek brody widać biel tam nosza wdowyjak nic hinduska jakaś może na jakiąś imprezę tak wyskoczyła
nie jest taka najgorsza moim zdaniem , na drugi dzien mogła by uisc ale do koscioła bym w tym nie weszłaSukienka numer trzy- czułabym się jak w przedszkolu...
kolor taki pozółkły i te róze mi nie pasuja ale jest fajna , choc do koscioła nie pasuje bo moim zdaniem za duzo widąc.ta ostatnia akurat mi sie podoba i mam ja na kompie u siebie
choc nie poszlabym w takiej do slubu
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 sierpień 2009 - 14:44
Napisano 20 sierpień 2009 - 14:45
Napisano 20 sierpień 2009 - 16:36
Napisano 20 sierpień 2009 - 16:39
otóż to mi sie też tak wydajenie wiem czemu się z pierwszej smiejecie. pani jest delikatnie mówiąc przy kości i też pewnie chciała iść w białej sukni, głupio by wyglądała gdyby ubrała jakąś normalną suknię z gorsetem czy coś. wydaje mi się że do swojej wagi dobrze wygląda
Napisano 20 sierpień 2009 - 16:44
no włąsnie ja nie widze w niej nic dziwnego , ciemna fotka jet zrobiona i tyle gdyby była w plenerze z łądnym bukietem i frzuzurka to wygladałaby slicznie na pewno.nie wiem czemu się z pierwszej smiejecie
Napisano 20 sierpień 2009 - 16:46
Cytat:
nie wiem czemu się z pierwszej smiejecie. pani jest delikatnie mówiąc przy kości i też pewnie chciała iść w białej sukni, głupio by wyglądała gdyby ubrała jakąś normalną suknię z gorsetem czy coś. wydaje mi się że do swojej wagi dobrze wygląda
i taki typ sukienki może być np tez ładny dla osób już w wieku zawaksowanym
Napisano 21 sierpień 2009 - 21:39
Napisano 21 sierpień 2009 - 23:57
Nie mam zamiaru się śmiac, ale sukienka jest brzydka. A Pani dużo korzystniej wyglądała by w sukni z dekoltem (nawet niewielkim) niż w czyms takim, co dodatkowo ja powiększaczemu się z pierwszej smiejecie.
Czytałam gdzieś, że jedną z tych sukni jakaś panna młoda wykorzystała. Ślub odbył się w toalecienie trzeba od razu iść w nich na ślub
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 22 sierpień 2009 - 00:03
Napisano 22 sierpień 2009 - 12:34
Czyli wszystko do siebie pasowało nie ma to jak śluby tematyczneCzytałam gdzieś, że jedną z tych sukni jakaś panna młoda wykorzystała. Ślub odbył się w toalecie
Napisano 24 sierpień 2009 - 15:43
Napisano 25 sierpień 2009 - 21:26