Swietna
Suknie wieczorowe, na bal itd.
Napisano 17 czerwca 2007 - 20:39
Swietna
Guest_Kociak_*
Napisano 17 czerwca 2007 - 21:52
mi też bardziej podoba się pierwszata pierwsza ładniejsza..
Napisano 17 czerwca 2007 - 23:18
i muszę się tutaj we wszystkim zgodzić z siostrzyczkąa sukienka ładniutka, chociaż mi się obecnie bardziej podobają takie sukienusie "lekkie" do kolan, takie bardziej koktajlówki
Z siostrzyczką ? Czy ja o czymś nie wiem
Napisano 18 czerwca 2007 - 09:28
a czy uważacie ze sukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele czy nie bo ostatnio spodobała mi się taka kiecka w fajnym fasonie ale nie wiem co ludzie powiedzieliby
Napisano 18 czerwca 2007 - 09:49
chyba taksukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele czy nie
Ta czerwona jest elegancka i w sam raz na wesele.
Ladna ale ja bym i tak zle sie w takiej czula. Nie lubie kiecek do kolan wiec podoba mi sie tylko jak sie patrze
Guest_Kociak_*
Napisano 18 czerwca 2007 - 11:30
no może jeszcze nie doczytalasZ siostrzyczką ? Czy ja o czymś nie wiem
czemu ? ja uważam, że to nie jest wcale zły pomysł, chociaż w przypadku groszków radziłabym jednak albo czarna w białe groszki, albo jakiś inny kolorek, coby nie była zbyt białasukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele czy nie
chyba tak![]()
Napisano 18 czerwca 2007 - 11:46
czemu ?
No mi sie wlasnie groszki kojarza z taka typowo letnia sukieneczka na jakies inne wypady niz wesele
no ale nie widzialysmy tej o ktorej mowi vermilla
Napisano 18 czerwca 2007 - 12:24
dlaczego? te sukienusie w groszki teraz potrafią mieć b. ciekawe eleganckie fasonya czy uważacie ze sukienka w groszki (czarno białe) to kicz na wesele
ale ta czerwona też jest extra
my też idziemy na ślub i ubieram taką raczej wakacyjną koktajlową sukienkę, tylko potem nie ma wesela, a przyjęcie weselne. ale wydaje mi się, że taka fajna koktajlowa w groszki i na największe wesele się nada
Napisano 18 czerwca 2007 - 16:21
Guest_Kociak_*
Napisano 18 czerwca 2007 - 22:31
no i moim zdaniem jest bardzo nadająca się na czyjeś weselechodziło mi o tą sukienkę
Napisano 01 lipca 2007 - 11:35
Ladna i praktyczna załozysz ja jeszcze napewno nie tylko na weselechodziło mi o tą sukienkę
[ Dodano: 2007-07-02, 11:22 ]
ja miałam taka, ale nie byłam zadowolona bo tylko nadaje sie na wesele, nawet nie na wieczór bo jest za jasna, lepiej szukac cos praktyczniejszego
Napisano 02 lipca 2007 - 14:13
sukienka satynowa w kolorze kawy z mlekiem, na cienkich ramiączkach, z wzorkiem ornamentowym - Cubus;
perłowe pantofelki - Street;
perełki na szyję - C&A
torebeczka perłowa - Zara.
Sądzę, ze ładnie wyglądałam - szykownie i seksownie.
Guest_Kociak_*
Napisano 13 lipca 2007 - 22:15
fotkę prosimySądzę, ze ładnie wyglądałam - szykownie i seksownie.
Napisano 14 lipca 2007 - 21:16
pięknytaki gorset
jak dla mnie czerwony na wesele nie bardzo...widziałam właśnie niedawno koleżankę, która była świadkową na weselu kuzynki i była w całej czerwonie kiecy....oj, tak wyzywająco wyglądała, nie podobała mi siętylko ze czerwony
Napisano 17 lipca 2007 - 08:57