Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czytanie czyjejś korespondencji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#61 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 22 września 2009 - 16:55

u mnie jest tak. ogólnie nie znam żadnych haseł na nk,gg nie czytam esek po kryjomu, czasem pytam kto napisał lub wsadze łeb w tel jak pisze :-P

chociaz ostatnio przejrzałam jego kompa ze zdjęc czy nie ma ze swoją była. niby nic złego, nie każe mu zapominac o dawnych fajnych wyjazdach czy coś ale sama jak poprosiłam żeby mi foty pokazał to powiedział:nie mam nic specjalnego.
to sie upewniałam :mrgreen:

on też nie zna dostepu do mojej korespondencji ;-) chociaż nie mam nic do ukrycia uważam ze jakiś ułamek prywatności każdemu sie nalezy :-P :-P :-P :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#62 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 września 2009 - 10:39

Mi czasem się zdarzy w napadzie zazdrości poprosić o pokazanie kilku smsów (tylko pod nadzorem) i raczej znamy swoje hasła ale z nich nie korzystamy. nie wchodzę mu na nk czy gg ale jakby zmienił hasło to uważałabym że ma cos do ukrycia.

uważam ze jakiś ułamek prywatności każdemu sie nalezy :-P :-P :-P :-P

zgadzam się w 100%

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#63 Mya

Mya
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 24 września 2009 - 10:42

Ja znam hasła M. ale tylko dlatego bo mamy takie same , a mamy takie same bo ja mam sklerozę i zapominam kiedyś miałam jedno i wszędzie nim działałam i mój ex mi się włamał na pocztę nawet gdy nie byliśmy już ze sobą , chciał mieć kontrole i zmieniłam hasło.M nie czyta moich sms , gg a ni ja jego :) Zaufanie.

#64 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 września 2009 - 12:23

chociaż nie mam nic do ukrycia uważam ze jakiś ułamek prywatności każdemu sie nalezy :-P :-P :-P :-P

i o to chodzi, najważniejsze to utrzymać złoty środek i nie popadać w skrajności ;-)

#65 natia

natia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 25 września 2009 - 19:31

kochamy sie, nie mamy przed soba tajemnic i wzajemnie czytamy swoja korenspondencje (czy smsu, czy na NK...) i żadne nie ma o to pretensji ani żalu. :-P

#66 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 27 września 2009 - 19:04

ja nie znam zadnych hasel ani do Chlopowego maila, ani gg, on moje niektore zna, bo kiedy bylam bez internetu to obslugiwal mi mail, ale teraz ich nie uzywa :-D
nie mam najmniejszej potrzeby lustrowania jego smsow, a jak uslysze, że dostanie, to mowie o tym i nawet nie lubie czytac, bo w koncu nie sa do mnie :-D
wydaje mi sie bardzo normalne i posiadanie malych tajemnic, i prywatnosci, nawet w bliskich zwiazkach, jest to zdrowe i bardzo potrzebne ;-)

#67 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 28 września 2009 - 09:20

ja z Miskiem znamy wszystkie swoje hasla, ale z nich nie korzystamy. Co prawda raz Misiek wszedl na moja poczte, przyznal mi sie i strasznie sie wscieklam, mimo ze nie mialam nic do ukrycia. Powiedzialam, ze kazdy z nas ma prawo do prywatnosci, i teraz zarowno on, jak i ja, nie kontrolujemy swoich smsow, e-maili itd
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#68 swiatowa85

swiatowa85
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 16:12

osobiście - nigdy tego nie robiłam. mam jednak kumpelę, która ma cos takiego na sumieniu - ku przestrodze:-) zaczęło się "niewinnie" - od sprawdzania kieszeni, później przyszła kolej na smsy i maile, następnie - oskarżenia. nie muszą chyba dodawać, że koleżanka już ztym chłopakiem nie jest?:-)

#69 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 17:16

Nigdy ani maz,ani ja nie szperamy sobie po telefonach,nie czytamy cudzych e maili i nie czytamy korespondencji ktora nas nie dotyczy.Jesli jakas wiadomosc przychodzi nie do mnie,to poprostu nie obchodzi mnie to. :-D

#70 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 lipca 2012 - 22:07

Wczoraj mój Misiak powiedział mi,że koleżanki z pracy nie wierzą mu,że ja nie czytam jego smsów i na dodatek to one nie znają dziewczyny,która by tego nie robiła :shock: potem Misiek opowiadał,że pytał o to inne dziewczyny,których nie było przy tej dyskusji i one też stwierdziły,że czytają :shock: większość oczywiście wtedy gdy facet nie widzi....

Ja sobie tego nie wyobrażam <bezradny></span>

a najbardziej wkurza mnie gdy para czyta nawzajem swoje smsy nawet jeśli to pisała np.koleżanka do koleżanki :roll: pamiętam jak kiedyś siedziałam ze znajomą parą i kumpela dostała smsa od swojej przyjaciółki. Jej facet zapytał od kogo to,a ona odp,że od Magdy więc ten złapał za telefon,przeczytał,a potem przy mnie zaczął dyskutować na temat tego sms i jego zawartości :-/ a ta Magda żaliła się z jakiś spraw w związku...

Ja też czasami mówię Miśkowi co u moich koleżanek,ale uważam,że są sprawy o których wypadałoby milczeć,bo są zbyt prywatne i jedynie do wiadomości wąskiego grona. Więc nie wyobrażam sobie tego,że on bierze mój telefon i czyta co napisała mi kumpela <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#71 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 lipca 2012 - 23:28

Więc nie wyobrażam sobie tego,że on bierze mój telefon i czyta co napisała mi kumpela <bezradny></span>

Ja czasem mówię, żeby D. mi przeczytal smsa. Jeśli najpierw mi powie od kogo sms jest. Wiem, że smsów od siostry czy przyjaciółki nie daje mu do czytania. Ale od koleżanek z roku owszem. Wiadomo, że czasem z przyjaciółkami i siostrą pisze o ich prywatnych sprawach i wtedy nie chcę, żeby D. je czytał. I on to rozumie. Ale D. też mi czasem każe przeczytac smsy. Jakoś nie mamy z tym problemu jakoś :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#72 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 06:12

My nie czytam ani smsów ani listów. Dopiero jak druga osoba pozwoli to czytamy, znaczy się jak sama pokaże. Nigdy nie zdarzyło się, że ja albo T przeglądaliśmy wiadomości. Nawet na fb, kiedy wchodzę zaakceptować coś sobie na jego konto to widząc wiadomość nie zaglądam.
Dla mnie czytanie cudzych wiadomości jest chamskie i wścibskie.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#73 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 09:51

Jakoś nie mamy z tym problemu jakoś :)

Olenka, ale mi nie chodzi o sytuacje gdy druga strona się zgadza i pozwala czytać ;-) tylko o taką samowolkę,że leży telefon to bierze i czyta...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#74 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 10:52

My również nie czytamy swoich korespondencji. Jak nie mogę a dostanę smsa w danej chwili to mówię aby mąż mi przeczytał itp ale tak to nie, chociaż znam przypadki, że kobieta jest totalnie kontrolowana przez faceta (męża). Ona nie zdąży dobiec do telelfonu bo on już odbiera a na wieczór on siada i robi przegląd jej komórki. Paranoja!!!

#75 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 12:00

Nigdy nie czytaliśmy swojej korespondencji bez zgody drugiej osoby. Czasem zdarza się, ze przyjdzie sms od kogoś a ja karmię małego to wtedy każę mężowi przeczytać. Zwykle jednak kończy się na haśle "Kochanie sms przyszedł"

Nie wyobrażam sobie aby czytać cudzą korespondencję.

Mam jednak koleżankę, która regularnier czyta smsy i sprawdza telefon swojej mamy. Gdyby nie to o wieku sprawachby nie wiedziała, kredytach, pożyczkach itpp. Czytając może odpowiednio wcześnie reagować i tym sposobem jeszcze mają swoje mieszkanie bo inaczej byłyby na bruku
Dołączona grafika

#76 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 lipca 2012 - 12:05

Aneczka Dużo prawdy , kochana piszesz ;-) .

My zaś tak samo nie czytamy czyjejś korespondencji , wiadomo jak tam do mnie esemes przyjdzie to ja sama odczytuję , a nawet jak mój D to przeczyta to nic się nie stanie , ja też czytam jego esemesy , mamy duże do siebie zaufanie nawet czytamy własne listy , i o wszystkim sobie rozmawiamy :-) .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#77 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 12:37

My zaś tak samo nie czytamy czyjejś korespondencji

nawet jak mój D to przeczyta to nic się nie stanie , ja też czytam jego esemesy

nawet czytamy własne listy

sama sobie przeczysz :roll: to w końcu jak <co></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#78 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 12:49

My z Połówkiem czytamy swoje smsy i nie przeszkadza nam to. Przed Nim nie mam nic do ukrycia. Nawet smsy od byłego czyta.

A już np. z mamą nie, bo każda ma mnóstwo tajemnic. Więcej mama przede mną ;)

#79 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 12:56

Przed Nim nie mam nic do ukrycia

a nie myślisz, że to co Ci piszą koleżanki/przyjaciółki chciałyby żeby pozostało0 tylko między Wami i żeby Twój facet o tym nie wiedział?

My aktualnie nie czytamy swoich sms-ów - jak przyjdzie sms, a jestem w innym pomieszczeniu, to czasami proszę, żeby przeczytał, ale najpierw mówię, żeby powiedział od kogo.

Raz była taka sytuacja, że faktycznie czytałam jego smsy, bo widziałam od kogo są i czego dotyczą - nie mówił mi wszystkiego, więc to zrobiłam - to było raz i nie jestem z tego dumna, ale gdyby nie to, to nie mogłabym chyba zapobiec pewnej sytuacji.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#80 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 lipca 2012 - 12:59

Przed Nim nie mam nic do ukrycia

a nie myślisz, że to co Ci piszą koleżanki/przyjaciółki chciałyby żeby pozostało0 tylko między Wami i żeby Twój facet o tym nie wiedział?

Przyjaciółki i koleżanki nie piszą mi w smsach o jakichś prywatnych sprawach.
Takie rzeczy to tylko w 4 oczy. Podobnie mam ja, wolę rozmawiać (choćby przez telefon) niż pisać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych