Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czytanie czyjejś korespondencji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#101 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 15 marca 2013 - 14:58

inqaa, powiedziałam mu... Ale on uważa, że to że dałam mu telefon i nie usunęłam smsów to zgoda na kontrolowanie <bezradny></span>
Ale w sumie to łudzę, że się, zrozumiał co mu powiedziałam.

#102 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 marca 2013 - 17:44

To mu nie dawaj telefonu, może wtedy zrozumie. Nie chodzi o to, żeby usuwać wszystko co mógłby widzieć, tylko, żeby on tego robić nie chciał. Dla mnie to jest dziwne <bezradny></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#103 kobietka1234

kobietka1234
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 28 marca 2013 - 19:51

moim zdaniem to jest zle, nie ufasz mu? straszne.. chociaz nie ukrywam ze sama czasem lubie szpeknac sms ktorego dostal moj parner wydaje mi sie podejzliwe jak czyta go i wychodzi z domu..

#104 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 września 2013 - 13:18

Sami z siebie tego nie robimy. Chociaż znam hasła do FB, do poczty i telefon jego też czasami mam w rękach to nawet mnie do tego nie ciągnie.
Zdarzają się sytuację, że Połówek jest zajęty, a przychodzi jakiś sms czy gdzieś indziej wiadomość to po prostu prosi mnie o odczytanie. I to działa w dwie strony.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#105 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 13 września 2013 - 08:42

Powodem czytania cudzej korespondencji jest wynik braku zaufania. Przecież każdy wie, raz stracone nie da się zbyt łatwo odbudować i czasem aby udowodnić ewidentną winę niektórzy posuwają sią aż do przeglądania ukochanej/ego korespondencji.A po drugie niektórzy z czystej ciekawości to robią, chociaż nieraz mogą niespodziewane znaleźć coś co może go/ją zranić. Nie na darmo jest powiedzenie... ciekawość to pierwszy stopień do piekła... ;-)

#106 smakoszka

smakoszka
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 13 września 2013 - 14:21

ale nie tylko brak zaufania,ale i troska ...czy nic złego się nie dzieje

#107 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 17 września 2013 - 08:31

My calkowicie z K sobie ufamy.

Nigdy nie przyszło mi go sprawdzać, czytać smsow pod jego nieobecność, czy wchodzić na fb :->
to nie to co było kiedyś z innymi :->
Ciesze się ze tak jest ...bardzo :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#108 Sarna

Sarna
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 17 września 2013 - 11:44

Mi się wydaje, że z takiego zachowania się wyrasta. Będąc nastką dość skutecznie infiltrowałam mojego ówczesnego chłopaka. Teraz mi się to w głowie nie mieści. Mam nadzieję, że mojemu lubemu również :)
A gdy znów zapragniesz tam być, na starym strychu odrodzą się marzenia...

#109 paulinawelc

paulinawelc
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17 września 2013 - 13:35

Wchodzenie na fb, czytanie smsów (a kiedyś listów) wszystko to jest dowodem na brak zaufania w związku. Szkoda, bo właśnie dość często przez takie sytuacje relacje się rozpadają. Ale trzeba też zauważyć, że czasem coś przy takiej okazji 'wychodzi'... Więc może osoba sprawdzająca miała powody by być nieufna? w końcu pewne rzeczy można wyczuć a i kobieca intuicja ma nie jednokrotnie nosa ;) Wg mnie najlepsza jest szczerość od poczatku do końca - jeśli jakiś chłopak mnie podrywał opowiadam o tym mojemu facetowi, on też dzieli się ze mną takimi rzeczami. I tak samo jest z smsami itp. Czujemy się dzięki temu pewnie i nie potrzebujemy sprawdzać sobie wiadomości, bo wiemy, że jeśli to będzie coś ważnego lub z półki podejrzanej na pewno się tym ze sobą podzielimy. A jeśli nie to najwidoczniej są to bzdury.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych