Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czytanie czyjejś korespondencji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#1 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 08 maja 2009 - 13:40

Czytaliscie kiedys maile/archiwum na gg/ sms'y partnera bez jego wiedzy? Czy uwazacie, to wynika z braku zaufania, czy niekoniecznie?
Pytam , bo naszło mnie po wczorajszym odcinku "monentu prawdy" . Jesli temat byl to przepraszam.

#2 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:17

Asiulek, nigdy tego nie robiłam, bo miałam do niego pełne zaufanie.

#3 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:21

Czytaliscie kiedys maile/archiwum na gg/ sms'y partnera bez jego wiedzy?

Nie, dlatego że mam powody by darzyć go pełnym zaufaniem.

Czy uwazacie, to wynika z braku zaufania, czy niekoniecznie?

W niektórych przypadkach może i to brak zaufania, jednak ja myślę, że to może wynikać po prostu z czystej ciekawości, co nie wiąże się dla mnie z brakiem zaufania, nie zmienia to faktu, że i tak uważam to za przesadę.

#4 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:25

Czytam, bo mam jego przyzwolenie, on nie ma dostępu do internetu, więc sprawdzam czy coś do niego nie przyszło itp. On też zna moje hasła na pocztę, nk, gg. To nie jest dla nas problem.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:42

Czytam, bo mam jego przyzwolenie, on nie ma dostępu do internetu, więc sprawdzam czy coś do niego nie przyszło itp. On też zna moje hasła na pocztę, nk, gg. To nie jest dla nas problem.

u nas jest podobnie,ja znam wszystkie jego hasla on zna moje i jesli trzeba to ja sprawdze jego poczte,czy on moja,ale nie zagladam tam po to zeby go sprawdzac,czy cos w tym stylu
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#6 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:44

kjujiczek, z obecnum partnerem mam tak samo: tez czasem mu sprawdzam czy cos nie przyszlo i nznamy swoje hasla:) jednak nie wchodze na jego poczte itp jesli mnie nie poprosi o to :)
jesli chodiz o bylego partnera...
sprzawdzalam wszystko systematycznie.. oczywiscie od pewnego czasu kiedy poczulam ze trzeba sprawdzic
potem sprawdzalam non stop i ciagle cos znajdywalam
przez to mozna popasc w paranoje

wynika z braku zaufania,

jesli chodzi o mojego ex to tak wynikalo to z braku zaufania

obecnemu partnerowi ufam i nie przychodzi mi nawet do glowy zeby go sprawdzic :)

#7 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:44

my tez znamy swoje hasla do wszystkiego ale nie po to zeby czytac tylko poprostu wiemy jak sie wpisuje albo pprosi o sprawdzenie bo mu sie nie chce.... to nic zlego moim zdaniem ;-)

#8 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 08 maja 2009 - 14:54

Ja zrobilam to - weszlam na pocztę eksa , bo wahalam sie czy moge mu ufać , chcialam sie upewnic, czy naprawde jest wobec mnie fair. Dzieki Bogu, ze to zrobilam , bo dowiedzialam sie, ze jest najbardziej zaklamanym facetem na swiecie i predzej umre niz do niego wrocę.

Nigdy nie zrobilam tego komuś , z kim bylam. Nie potrafilam, choc znalam hasla.
W obecnym zwiazku J. czasem prosi mnie bym sprawdzila mu poczte, bo czeka na waznego maila, a jest w pracy i nie ma dostepu do neta. Czesto jego telefon lezy obok mojego i nigdy nie wpadlam na pomysl, by go sprawdzic , upewnic sie, czy naprawde jest tak szczery, uczciwy i zakochany jak twierdzi, ale nie chce , nie umiem. Mam do niego zaufanie i bez tego.

Nie chciabym aby dziewczyna mojego przyjaciela czytala sms/maile, nasze rozmowy w których np zwierzam mu sie z czegos dla mnie wsydliwego i intymnego . Jesli pisze do przyjaciela, to tylko on ma to wiedzieć. Z tych samych powodów do mojej korespondencji dostep mam tylko ja.
Nie mam nic do ukrycia, ale jesli dowiedzialabym sie, ze moj facet mnie szpieguje to nie wiem czy kontynuowalabym zwiazek.

#9 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 08 maja 2009 - 15:21

ja też czytam meila bo mam przyzwolenie, znam wszystkie hasła, czasem jego komórka leży obok mnie ale jej nie sprawdzam, powiem szczerze nawet mi to do łba nie przychodzi. Asiulek, a czego sie dowiedziałaś wtedy kiedy weszłaś na pocztę swojego byłego?

<ookk>

#10 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 08 maja 2009 - 16:32

hmm szczerze mowiać ja przeglądam sobie komorke T... czasami przy nim a czasem jak go nie ma przy mnie...
czytam smsy chce zobaczyc kto do niego pisal... nie wiem dlaczego <bezradny></span> <bezradny></span> moze sie czegos boje? <bezradny></span>

iv09i09kftvt0mdm.png

#11 Anais

Anais
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 08 maja 2009 - 16:37

ani razu nie przeglądałam komórki R. ani nie sprawdzałam jego poczty, nawet nie myślałam o tym by to zrobić. darze R. pełnym zaufaniem
...professions of love...

#12 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 08 maja 2009 - 16:41

ani razu nie przeglądałam komórki R. ani nie sprawdzałam jego poczty, nawet nie myślałam o tym by to zrobić. darze R. pełnym zaufaniem

fajnie, ja bym chyba nie wytrzymala... cos ze mną nie tak i musze to zmienic <bezradny></span>

iv09i09kftvt0mdm.png

#13 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 maja 2009 - 17:39

Ja zawsze powtarzam,że nie dotyka się bez mojej zgody 3 rzeczy:
:arrow: mnie
:arrow: laptopa
:arrow: komórki
:-P

Ja tylko raz zajrzałam do archiwum Misiaka na samym początku i do dziś jest mi głupio :oops: mimo,że minęło tyle czasu....po prostu byłam zbyt zazdrosna o 1 dziewczynę :-/
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#14 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 08 maja 2009 - 18:50

czasami przy nim a czasem jak go nie ma przy mnie...

Ja miałam ostatnio taką sytuację, cały dzień nosiłam w torebce jego telefon, ale na myśl, że mogłabym przeczytać jego wiadomości zrobiło mi się głupio przed samą sobą.

#15 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 maja 2009 - 18:55

My czytamy czasem swoje smsy.. Choc wlasciwie zostawiamy w nich tylko to co do siebie piszemy. Poza tym nie czytam jego maili itd.. chyba ze mi sam cos pokaze.

#16 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 09 maja 2009 - 11:01

ja niby mam możliwości żeby czytać maile, czy sms-y, ale nie robię tego. Znam hasła do maili, ale ich nie czytam. Nie korci mnie nawet.

#17 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 09 maja 2009 - 15:46

Nigdy n ie czytałam.
Nigdy bym nie chciała by czytał moje rzeczy.
Gdybym się dowiedziała, to była b y ostra awantura. Bo to moja prywatność której naruszać nie wolno

#18 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 11 maja 2009 - 09:35

Czytanie korespondecji wynika wg mnie z braku zaufania. Jeśli ma się podejrzenia wobec partnera i coś jest nie tak to ja wolę sprawdzić. Nie mam ochoty być okłamywaną i trwać w udawanym związku. Wolę za wczasu wypisać się z takiego układu.
Jeśli żadnych wątpliwości co do partnera nie mam, to nawet by mi do głowy nie przyszło czytanie rozmow, bo po co. Co mnie to obchodzi?
lilian

#19 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 maja 2009 - 10:03

braku zaufania

mi się wydaję, że też z czystej ciekawości o czym np gada ze swoimi kumplami, czy mówi coś o nas itp. Co nie zmienia faktu że jest to złe, nieetycznei wbrew prawu :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#20 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 11 maja 2009 - 22:18

ja czytam ,bo jak juz dziewczyny mówiły znamy swoje hasła i każdy czasem zagląda do drugiego czy cos nie przyszło,ale nie czytamy naszych listów.Owszem zdarza nam sie przeczytac smsy w swoich telefonach ale kazdy wtedy sie pyta czy moze... przyznam szczerze ,ze jedna laska od roku dzwoni do mojego D. a ja nic z tym nie robie...mam zaufanie choć czasem mi przez to jest smutno i mnie strasznie korci by cos do niej napisać.na szczescie prawie zawsze uzywamy mojego dziuba komórki jako wspólnej (bo na abonament;P) i widze kto i kiedy dzwonił i czy on oddzwaniał(na szczescie nie odzwania:))
i nie jest mi z tym źle ,ze to sprawdzam.
You float in my veins...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych