no ale przpatrz się że ma z tych gwiazdek 3 ułożoną
Napisano 19 czerwca 2009 - 20:08
no ale przpatrz się że ma z tych gwiazdek 3 ułożoną
Napisano 19 czerwca 2009 - 21:30
Napisano 19 czerwca 2009 - 22:29
mi tez sie nie chce wierzyc bo na twarzy to raczej boli na tyle ze zasnac ciezko by bylojakoś nie chce mi sie wieżyc ze można zasnąć przy tatuowaniu twarzy...
A wyglada to tragicznie:/
[ Dodano: 19 Cze 2009 11:30 ]
karolina_1986, moja znajoma zasnela ale przy dziaraniu na plecach nie na twarzy
Napisano 19 czerwca 2009 - 22:56
i pewnie tutaj było podobniei to byla jeszcze na fazie (co jest glupoto ale ok)
Napisano 19 czerwca 2009 - 23:00
Napisano 19 czerwca 2009 - 23:27
ale w ogóle jak patrze na jakość tego tatuażu to wątpię czy robił to jakiś specjalista
pewnie kumpel amator
nie kochana
zauważ, że to jest wszystko świeże i jeszcze jest mega opuchnięte
dziewczyna najprawdopodobniej coś sobie łyknęła i poszalała z zamówieniem
ŻADEN tatuażysta nie zrobiłby czegoś takiego, gdyby klient chciał 3 gwiazdki
Tatuażysta to człowiek z pasją a nie z dokładną ręką
Oni wiedzą, że tatuaż musi być przemyślany, że nigdy się go nie usunie
I jestem pewna, że nigdy żaden dziaracz by tego nie zrobił bez polecenia klienta
Tak jak od wielu osób już słyszałam, tak samo uważam >> wymyśliła sobie taki wzór, mamusia okrzyczała to wymyśliła taką historię
brawo
jesteś sławna
Napisano 19 czerwca 2009 - 23:31
Napisano 20 czerwca 2009 - 04:40
18-letnia Belgijka poprosiła tatuażystę w miejscowości Kortrijk w zachodniej części kraju o wytatuowanie trzech małych gwiazdek koło lewego oka. Jednak w trakcie zabiegu - jak twierdzi - zasnęła, a gdy się obudziła na połowie jej twarzy widniało już 56 czarnych gwiazd. Od czasu wypadku nie wychodzi z domu i chce mieć tatuaż usunięty laserem, co kosztuje kilka tysięcy euro. Przeciwko tatuażyście złożyła już pozew. On sam zaprzecza, jakoby jego klientka zasnęła, i twierdzi, że wyraziła zgodę na zmianę rysunku. Problemy zaczęły się, gdy jej ojciec i przyjaciel zobaczyli tatuaż - wyjaśnił.
źródło: interia.pl
Napisano 20 czerwca 2009 - 08:37
Co do usunięcia, to też nie taka tragedia.
Ja zanim zrobiłam tatuaż to byłam w klinice i pytałam sie dokładnie o koszt usunięcia laserem...
Potrzeba kilka zabiegów - minimum 3, średnio koło 5, czasem więcej...
Taki zabieg robiony jest raz na kilka miesięcy, więc można uzbierać kasę. Koszt 1 - około 3-4 stówy (wielkość jak mój, czyli nie taki mały).
Czyli usunięcie całości - około rok czasu i ze 2 tysiące.
Moim zdaniem to nie tak źle...
Napisano 20 czerwca 2009 - 09:32
Napisano 20 czerwca 2009 - 10:41
Napisano 20 czerwca 2009 - 11:35
Napisano 20 czerwca 2009 - 13:55
NIE WIERZĘ w żadne słowo tej laski
żałosne
Napisano 20 czerwca 2009 - 15:16
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 czerwca 2009 - 18:45
źródło: wiadomosci.wp.plBelgijska nastolatka Kimberley Vlaminck, która oskarżyła tatuażystę o wytatuowanie na twarzy - bez jej zgody - 56 czarnych gwiazdek, przyznała w końcu, że kłamała - informuje "Daily Mail".
Dziewczyna twierdziła, że zasnęła, a tatuażysta wykorzystał to i zamiast trzech gwiazdek, o które prosiła, zrobił jej na twarzy aż 56 tatuaży. Przekonywała, że mężczyzna mówił w języku flamandzkim i nie zrozumiał jej francusko-angielskich instrukcji.
Nastolatka mówiła, że jest przerażona swoim wyglądem. - Nie mogę wyjść na ulicę. Wyglądam jak dziwadło - płakała. Chciała usunąć tatuaż laserem i dlatego złożyła pozew do sądu przeciwko właścicielowi salonu tatuażu.
Teraz wyznała, jak było naprawdę. - Poprosiłam o 56 gwiazd. Tatuaże bardzo mi się podobały. Ale kiedy mój ojciec je zobaczył, wściekł się. Dlatego powiedziałam, że zasnęłam i tatuażysta pomylił się - tłumaczyła dziewczyna.
Taką wersję od początku przedstawiał tatuażysta Rouslan Toumaniantz. Mimo wszystko, gotów był pokryć połowę kosztów usunięcia tatuaży z twarzy Kimberley. - Dziewczyna jest nieszczęśliwa, a nie chcę mieć niezadowolonego klienta - mówił. Jednak teraz wycofał swoją ofertę. Zapowiada, że teraz przed każdym zabiegiem będzie prosił klientów o pisemną zgodę na wykonanie tatuażu.
Napisano 23 czerwca 2009 - 18:51
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 czerwca 2009 - 19:48
Napisano 23 czerwca 2009 - 20:28
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty