Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
144 odpowiedzi w tym temacie

#41 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 20:08

Torii1988, powiem Ci, że było to w tv więc to chyba raczej nie plotka :-P
no ale przpatrz się że ma z tych gwiazdek 3 ułożoną :mrgreen:

#42 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 21:19

widziałam ję w telewizji, ale dla mnie to sa jakieś kompletne bzdury, jak można zasnąć przy tatuażu?! :roll:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#43 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 21:30

tuptunio, nie tylko Ty zadajesz sobie takie pytanie... Brat mi opowiadał, że Jego kolega też zasnął jak robili Mu tatuaż :-P wiesz są ludzie, którym nawet ból w śnie nie przeszkadza :-P

#44 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 22:29

jakoś nie chce mi sie wieżyc ze można zasnąć przy tatuowaniu twarzy...

mi tez sie nie chce wierzyc bo na twarzy to raczej boli na tyle ze zasnac ciezko by bylo :/ <bezradny></span>
A wyglada to tragicznie:/ <bezradny></span>

[ Dodano: 19 Cze 2009 11:30 ]
karolina_1986, moja znajoma zasnela ale przy dziaraniu na plecach nie na twarzy :shock: i to byla jeszcze na fazie (co jest glupoto ale ok)

#45 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 22:56

i to byla jeszcze na fazie (co jest glupoto ale ok)

i pewnie tutaj było podobnie :-/ mi się wydaje że ona zrobiła sobie to po pijaku czy na jakiejś fazie i teraz boi się do tego przyznać, więc sobie wymyśliła historyjke o zaśnięciu i tatuażyście psycholu :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#46 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 23:00

ale w ogóle jak patrze na jakość tego tatuażu to wątpię czy robił to jakiś specjalista <bezradny></span> pewnie kumpel amator

#47 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 23:27

ale w ogóle jak patrze na jakość tego tatuażu to wątpię czy robił to jakiś specjalista <bezradny></span> pewnie kumpel amator

nie kochana
zauważ, że to jest wszystko świeże i jeszcze jest mega opuchnięte

dziewczyna najprawdopodobniej coś sobie łyknęła i poszalała z zamówieniem :!:

ŻADEN tatuażysta nie zrobiłby czegoś takiego, gdyby klient chciał 3 gwiazdki
Tatuażysta to człowiek z pasją a nie z dokładną ręką
Oni wiedzą, że tatuaż musi być przemyślany, że nigdy się go nie usunie
I jestem pewna, że nigdy żaden dziaracz by tego nie zrobił bez polecenia klienta

Tak jak od wielu osób już słyszałam, tak samo uważam >> wymyśliła sobie taki wzór, mamusia okrzyczała to wymyśliła taką historię
brawo
jesteś sławna
nie ma mnie tu i nie będzie.

#48 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 23:31

Nie zmienia to jedak faktu, że laska wygąda teraz tragicznie :mrgreen: chciała 3 to ma,a pretensje może mieć teraz jedynie sama to siebie za głupie pomysły :mrgreen:

#49 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 04:40

Facet który robił jej tatuaż..

18-letnia Belgijka poprosiła tatuażystę w miejscowości Kortrijk w zachodniej części kraju o wytatuowanie trzech małych gwiazdek koło lewego oka. Jednak w trakcie zabiegu - jak twierdzi - zasnęła, a gdy się obudziła na połowie jej twarzy widniało już 56 czarnych gwiazd. Od czasu wypadku nie wychodzi z domu i chce mieć tatuaż usunięty laserem, co kosztuje kilka tysięcy euro. Przeciwko tatuażyście złożyła już pozew. On sam zaprzecza, jakoby jego klientka zasnęła, i twierdzi, że wyraziła zgodę na zmianę rysunku. Problemy zaczęły się, gdy jej ojciec i przyjaciel zobaczyli tatuaż - wyjaśnił.

źródło: interia.pl

Załączone miniatury

• Chciala_tylko_gwiazdki_3386295.jpg

#50 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 08:37

Hmmm, no więc bardziej myślę, że było tak jak cerrata napisała, ale...ja przy moim tatoo też ze dwa razy odjeżdżałam i raz na kilka minut nawet zasnęłam...ale na litość boską - nie jak facet po twarzy mi igłami jeździ... :roll:

Co do usunięcia, to też nie taka tragedia.
Ja zanim zrobiłam tatuaż to byłam w klinice i pytałam sie dokładnie o koszt usunięcia laserem...
Potrzeba kilka zabiegów - minimum 3, średnio koło 5, czasem więcej...
Taki zabieg robiony jest raz na kilka miesięcy, więc można uzbierać kasę. Koszt 1 - około 3-4 stówy (wielkość jak mój, czyli nie taki mały).
Czyli usunięcie całości - około rok czasu i ze 2 tysiące.
Moim zdaniem to nie tak źle...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#51 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 09:32

Ja uważam, że ona kręci, przestraszyła się tatusia i zwaliła winę na tatuażystę. Po co niby miałby jej zagwiazdkować twarz?? Żeby potem robiła mu takie cyrki w telewizji?? Z złośliwości?? Żeby zrobić sobie specjalnie pseudo reklamę??Dziewczynka uważała że jest na tyle dorosła na tatuaż a jak sie okazało, nie jest na tyle dorosła by przejąć odpowiedzialność :roll: Oczywiście moge się mylić ale jak dla mnie jej historia jest bardzo bardzo bardzo mało prawdpodobna :roll:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#52 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 10:41

balabym sie isc do niego <bezradny></span>

#53 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 11:35

Jakos trudno mi wyobrazic sobie, ze w ogole da sie zasnac przy robieniu dziary, chyba, ze to juz jakis stary wyjadacz tatuazowy :P Wracajac do tematu - jakos watpie, zeby koles zrobil cos, czego klient nie chce. Wiec dla mnie to sciema. Dziecię sie przestraszylo rodzicow i prosze. jaki efekt.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 13:55

tatuażysta jak widać dobrze wie czym są tatuaże i mimo tego że wygląda paskudnie, jak mówiłam widać, że jest to jego pasja i świadomy skutków

NIE WIERZĘ w żadne słowo tej laski
żałosne
nie ma mnie tu i nie będzie.

#55 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 15:16

nie wiem czy wierzyc czy nie , ale wyglada to strasznie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#56 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 22 czerwca 2009 - 11:18

ech, no mnie tez nie chce się wierzyc, ze dziewczyna zasnęła jak facet jej dziarał twarz :-| tylko szkoda, ze narobila takiego zamieszania, bo nawet jezeli koles niewinny to i tak na pewno straci klientow... zalosne to i infantylne :-?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#57 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 18:45

Nastolatka z 56 tatuażami na twarzy przyznaje: kłamałam

Belgijska nastolatka Kimberley Vlaminck, która oskarżyła tatuażystę o wytatuowanie na twarzy - bez jej zgody - 56 czarnych gwiazdek, przyznała w końcu, że kłamała - informuje "Daily Mail".

Dziewczyna twierdziła, że zasnęła, a tatuażysta wykorzystał to i zamiast trzech gwiazdek, o które prosiła, zrobił jej na twarzy aż 56 tatuaży. Przekonywała, że mężczyzna mówił w języku flamandzkim i nie zrozumiał jej francusko-angielskich instrukcji.

Nastolatka mówiła, że jest przerażona swoim wyglądem. - Nie mogę wyjść na ulicę. Wyglądam jak dziwadło - płakała. Chciała usunąć tatuaż laserem i dlatego złożyła pozew do sądu przeciwko właścicielowi salonu tatuażu.
Teraz wyznała, jak było naprawdę. - Poprosiłam o 56 gwiazd. Tatuaże bardzo mi się podobały. Ale kiedy mój ojciec je zobaczył, wściekł się. Dlatego powiedziałam, że zasnęłam i tatuażysta pomylił się - tłumaczyła dziewczyna.

Taką wersję od początku przedstawiał tatuażysta Rouslan Toumaniantz. Mimo wszystko, gotów był pokryć połowę kosztów usunięcia tatuaży z twarzy Kimberley. - Dziewczyna jest nieszczęśliwa, a nie chcę mieć niezadowolonego klienta - mówił. Jednak teraz wycofał swoją ofertę. Zapowiada, że teraz przed każdym zabiegiem będzie prosił klientów o pisemną zgodę na wykonanie tatuażu.

źródło: wiadomosci.wp.pl
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#58 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 18:51

no i sie wyjasniło :-) maja dzieciaki fantazje , nie ma co <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#59 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 19:48

ech no tak ale to nie trzeba było być specjalnym geniuszem, żeby się domyślić prawdy <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#60 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 20:28

Ha! i Wszystko jasne, wiedziałam od początku, że ona kłamie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych