Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sprzedam dziewictwo!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

#61 ninagarcia

ninagarcia
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 23 kwietnia 2010 - 19:08

ja ogladałam kawalek rozmów w toku na ten temat i pomiajac ze nie rozumiem jak mozna sprzedawać dziewictwo , to smutne było to jake traumy miłay te dziewczyny -jedna została zgwałcona. Pierwszy seks w duzej mierze rzutuje na całe zycie seksualne , jedna z dziewczyn mówiła ze nie potrafi byc w normalnym związku , gdy jest ze swoim facetem , nie za pieniadze to po akcie ma ochote zeby on sobie poszedł , jak kazdy klient.

To było tak. Najpierw były 3 panie które mają zamiar sprzedać dziewictwo (w tym jedna chyba 40-paro-letnia). Potem była dziewczyna która w wieku 15 lat sprzedała dziewictwo za 400 zł, po to by zdobyć pierwsze doświadczenie seksualne z dojrzałym mężczyzną (nie do końca zrozumiałam o co chodzi, ale coś było o jej chłopaku, któremu przeszkadzało to, że jest dziewicą i nie ma doświadczenia). Dziewczyna ta nie miała traumy po swoim pierwszym razie, bo facet okazał się miły, ale miała traumę później z powodu swojego chłopaka, który nadal ją źle traktował, a później, o ile dobrze usłyszałam, zaczął podsyłać jej również facetów. I ona od tej pory ma problemy z sytuacjami intymnymi.
Potem była jakaś naiwna laska, która zapożyczyła się u gangsterów na kosmetyczkę (sic!) i nie miała jak spłacić długu. Wystawiła swoje dziewictwo za 10 tys. Facet podjechał w umówione miejsce bmw, wsiadła i okazało się, że w środku jest drugi, który ją unieruchomił. Pojechali w zaciszne miejsce i jeden ją gwałcił a drugi filmował. Zagrozili, że jeżeli powiadomi policję to wpuszczą filmik do internetu. Tak to mniej więcej wyglądało.

#62 silver

silver
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 19:10

Strasznie to smutne,nie wiem dlaczego młode dziewczyny oddają się za kasę,jeszcze dziewictwo...
PRzecież to ważne,żeby było udane,bo inaczej to im całkiem porypie psychikę.
Ale przyznam,ze to nic się na to nie poradzi.

#63 gwiazda

gwiazda
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 06 maja 2010 - 09:23

Gdyby ktos dobrze zaplacil,to nie mialabym oporów,ale problem w tym,ze dziewictwa juz dawno nie mam.No co wy dziewczny!Przeciez to nic zlego oddac sie za spora kase.

#64 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 maja 2010 - 14:26

.No co wy dziewczny!Przeciez to nic zlego oddac sie za spora kase.

mysle ze jestes w mniejszosci z takim podejsciem <bezradny></span>
Nie każda kobieta marzy, aby poczuc sie jak prostytutka :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#65 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 06 maja 2010 - 14:31

Gdyby ktos dobrze zaplacil,to nie mialabym oporów,ale problem w tym,ze dziewictwa juz dawno nie mam.

rozbawiło mnie to...

Mimo też iż żałuję że zrobiłam to kiedyś ten pierwszy raz z pewnym nieodpowiednim facetem. Myślę że o wiele bardziej żałowałabym że się sprzedałam, pewnie jakiemuś staremu oblechowi zboczonemu. Nigdy bym tego nie zrobiła, nie umiałabym się kochać z kimś do kogo nic nie czuję, szczególnie ten pierwszy raz. Miałabym tysiąc wątpliwości, bałabym się, że coś mi zrobi, nie zapewniałby mnie pewnie o swoim uczuciu, więc nie czułabym się bezpiecznie...

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#66 gwiazda

gwiazda
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 maja 2010 - 11:34

Miałabym tysiąc wątpliwości, bałabym się, że coś mi zrobi, nie zapewniałby mnie pewnie o swoim uczuciu, więc nie czułabym się bezpiecznie...

No,tu sie zgadzam,ale wybaczcie,ja mam take podejscie do sexu.Jednak w burdelu nie moglabym pracowac,a gdybym miala sprzedac dziewictwo,to tez nie byle komu.Facet musialby byc czysty,zadbany i zdrowy.No nie wiem,moze tylko mi sie wydaje,ze bym potrafila :?:

#67 ninagarcia

ninagarcia
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 20:19

Witam ponownie.
Tak mi się przypomniało to forum i że kiedyś tu pisałam... niestety straszne bzdury, jak teraz to wszystko czytam. :oops:

Dziewicą wciąż jestem i oczywiście już tak nie myślę. Chciałam wszystkich przeprosić za ostry języka i że takie głupoty kiedyś wypisywałam - były podyktowane trudnym okresem w moim życiu, i szczerze powiedziawszy nigdy tak na poważnie o tym nie myślałam.
Jeśli mod chce może pokasować te moje komentarze, bo aż mi wstyd, jeśli nie to trudno :(

#68 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 15 marca 2011 - 16:49

Nie jestem starą osobą , podobno jeszcze jestem w najlepszym wieku. Przeraża mnie jednak przepaść jaka jest między mną a dzisiejszymi nastolatkami.
Sprzedawanie dziwictwa , galerianki .... kiedyś tego nie było...
A.

#69 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 marca 2011 - 19:09

.No co wy dziewczny!Przeciez to nic zlego oddac sie za spora kase.

jak ktoś sie szanuje to jest problem.

Nigdy bym tego nie zrobiła, nie umiałabym się kochać z kimś do kogo nic nie czuję,

a co dopiero za kase...

Tak swoja strona, NinaGarcia ...czy po wszystkim gdybyś juz sprzedala sie, miała kase i to autko... nie przyszłoby by Ci przez myśl " co ja zrobiłam, sprzedałam własne ciało " ??
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#70 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 25 marca 2011 - 22:49

Tak swoja strona, NinaGarcia ...czy po wszystkim gdybyś juz sprzedala sie, miała kase i to autko... nie przyszłoby by Ci przez myśl " co ja zrobiłam, sprzedałam własne ciało " ??

Wyżej nina napisała posta, że zmienia całkowicie swój tok myślenia i przeprasza za to, co wcześniej pisała ;)

#71 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 marca 2011 - 11:15

zmienia całkowicie swój tok myślenia

aha, to dobrze, co za ulga. :-P

sprzedawania dziewidzctwa ? nie wiemy czy było czy nie. Moze było. Tylko sie nie mówiło o tym.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#72 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 26 marca 2011 - 12:49

Oczywiście że było tylko tak jak piszę Sajuri media nie były aż tak powszechne a być może tok myślenia, który był niegdyś bardziej konserwatywny nie pozwalał nawet o tym mówić i był to temat tabu. Prostytucja to najstarszy zawód świata przeca opisywany nawet w bibli ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#73 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 marca 2011 - 19:10

wczoraj ogladalam film dokumentalny o dzieciecej prostytucji w azji czy afryce , dla tych dziewczynek dziewictwo nie ma wartosci , jest na sprzedaz . nie zalezy od rozwiniecia kraju, tylko od mentalnosci czlowieka i ludzi wokól niego.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#74 Agnessa

Agnessa
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 12 kwietnia 2011 - 15:03

sprzedawania dziewidzctwa ? nie wiemy czy było czy nie. Moze było.

Kto jak kto, ale Sajuri powinna wiedzieć najlepiej ;). Praktyka stara jak świat, opisana właśnie w "Wyznaniach gejszy", których bohaterka - Sayuri - w wieku 15 lat oddała swoją mizuage (dziewictwo) zwycięzcy licytacji. Tak że sprzedawanie dziewictwa to nic nowego. Inna sprawa, że na portalach typu Allegro, obok zegarków, sprzętu AGD i pompek do rowerów taka oferta wygląda bardzo... tanio? nędznie? mega k******o? (sorry za brzydkie słowo).