ja ogladałam kawalek rozmów w toku na ten temat i pomiajac ze nie rozumiem jak mozna sprzedawać dziewictwo , to smutne było to jake traumy miłay te dziewczyny -jedna została zgwałcona. Pierwszy seks w duzej mierze rzutuje na całe zycie seksualne , jedna z dziewczyn mówiła ze nie potrafi byc w normalnym związku , gdy jest ze swoim facetem , nie za pieniadze to po akcie ma ochote zeby on sobie poszedł , jak kazdy klient.
To było tak. Najpierw były 3 panie które mają zamiar sprzedać dziewictwo (w tym jedna chyba 40-paro-letnia). Potem była dziewczyna która w wieku 15 lat sprzedała dziewictwo za 400 zł, po to by zdobyć pierwsze doświadczenie seksualne z dojrzałym mężczyzną (nie do końca zrozumiałam o co chodzi, ale coś było o jej chłopaku, któremu przeszkadzało to, że jest dziewicą i nie ma doświadczenia). Dziewczyna ta nie miała traumy po swoim pierwszym razie, bo facet okazał się miły, ale miała traumę później z powodu swojego chłopaka, który nadal ją źle traktował, a później, o ile dobrze usłyszałam, zaczął podsyłać jej również facetów. I ona od tej pory ma problemy z sytuacjami intymnymi.
Potem była jakaś naiwna laska, która zapożyczyła się u gangsterów na kosmetyczkę (sic!) i nie miała jak spłacić długu. Wystawiła swoje dziewictwo za 10 tys. Facet podjechał w umówione miejsce bmw, wsiadła i okazało się, że w środku jest drugi, który ją unieruchomił. Pojechali w zaciszne miejsce i jeden ją gwałcił a drugi filmował. Zagrozili, że jeżeli powiadomi policję to wpuszczą filmik do internetu. Tak to mniej więcej wyglądało.