Jadac ostatnio pociagiem do domu czytalam gazete i bardzo poruszyl mnie jeden artykul
ktory mowil o tym jak mlode dziewczyny ktore potrzebuja pieniedzy oglaszaja sie w internecie po to aby sprzedac swoje dziewictwo.
wyglada to mniej wiecej jak licytacja kto da wiecej ma szanse przespac sie z wlascicielka aukcji
jedna dziewczyna dostala 20 tysiecy zl i jej problemy finansowe sie skonczyly ale czy warto stracic "to" co dla nas kobiet tak cenne i upokozyc sie nawet za cene 20 tysiecy zl ?
Mezczyzna ktory wygral jedna z takich licytacji opowiedzial jak to mniej wiecej wygladalo
mowil ze umowil sie z nia w pokoju hotelowym przyszla (19 letnia piekna dziewczyna)chcial najpierw zaprosic ja na kolacje i porozmawiac ale ona odmowila i nawet nic nie chciala mowic po prostu wolala miec to juz za soba a po wszystkim wstala ubrala sie i wyszla zabierajac gruba koperte
dla mnie jest to po prostu przykre bo takie zdarzenie zostawia za soba ogromny uraz psychiczny
nigdy nie pomyslalabym ze ktos moglby wpasc na taki pomysl
jak mozna oddac najwiekszy swoj skarb obcemu facetowi za nedzna sumke - nigdy tego nie zrozumiem
zrodlo cosmo
P.S.czytajac temat o jednorazowym dawcy spermy przypomnialo mi sie wlosnie o czym ostatnio czytalam i postanowilam sie tym z wami podzielic