Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Komputery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
423 odpowiedzi w tym temacie

#121 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 03 października 2009 - 12:39

no własnie też teraz tak myśle... ale niby wszystko było dobrze wczesniej <bezradny></span>
a drazni mnie ta stara bo wszystko mam czarno-szare a ta biała przedwojenna klawiatura jest wstrętna i szpeci wszystko :evil: :evil: :evil:

#122 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 października 2009 - 13:42

Majorka^^, a kiedy przestala ci dzialac?
Moze cofnij sobie system do dnia przed tym, kiedy ci zaszwankowalo. To z tych prostszych rozwiazan. Znajdziesz ta opcje w 'starcie'

No a moj laptopik, chodzi cicho jak myszka ;-) a tak wygladal, az wstyd :oops: raz na jakis czas trzeba wiec odkurzyc.

Załączone miniatury

• DSC04105 - Kopia.JPG

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#123 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 października 2009 - 17:10

madzia, to i tak niewiele kurzu :P ja jak rozkręciłam swojego to kurz był wielkości baterii paluszka(tego większego) ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#124 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:25

mam pytanko do dziewczyn k tóe ogldaja filmy w róznych formatach :-) mam film w formacie RMVB , który otwieram przez real playera , tylko nie czyta liter tzn albo ten program ich nie czyta albo ja tego nie potrafie uruchomić , ma któraś na to jakąs rade ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#125 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:30

magdaaaaa, media player classic :P Przynajmniej u mnie sie sprawdzil ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#126 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:34

madzia, nie pamiętam własnie :evil: jak przestała działac brat stwierdził że baterie pewnie padły a że nikomu sie nie chciało isc po nowe to podłączylismy tą starą. coż bedzie trzeba jeszcze raz sprawdzic co sie stało <bezradny></span>

#127 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:53

media player classic

ten dziwny format tez odtwarza ??? no to spróbuje cos pokombinować z tym

#128 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 07 października 2009 - 10:54

sciągnęłam sobie taki program mierzący temperaturę w laptopie(temp.procesora) i u mnie wynosi ok 67 stopni to chyba dużo prawda?

#129 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 października 2009 - 17:57

mloda, zależy jaki masz procesor ;-) Intel jeśli dobrze pamiętam ma niższą temperaturę podczas pracy niż np.AMD.
I wydaje mi się,że 67 to już powód do zmartwień. Lepiej nie skracać żywotności procesora i wyczyścić wiatrak....
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#130 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 października 2009 - 10:12

Tilia tak mam Intel Celeron, no w sobote się weźmiemy już za czyszczenie bo Łukasz nie ma czasu ostatnio, troche się boję że nie bedziemy umieli złożyc <bezradny></span>
a czytałam tez że można go odkurzyć odkurzaczem przez otwory wlotowe i wylotowe układu chłodzenia, może to by wystraczyło?

#131 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 października 2009 - 10:16

Ja nigdy nie próbowałam odkurzaczem ;-) zresztą pewnie jak kratka jest już zapchana to niewiele to da....

troche się boję że nie bedziemy umieli złożyc <bezradny></span>

Poszukaj filmików albo zdjęć jak rozłożyć konkretny model :-) ja leciałam na czuja i wszystko działa :-P

JkIEp1.png

#132 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 października 2009 - 10:39

Poszukaj filmików albo zdjęć jak rozłożyć konkretny model

znalazłam ale do Acera bo ja mam Fujitsu siemens i nie ma nigdzie, ni nic damy rade jakoś :-P

[ Dodano: 2009-10-08, 11:40 ]

zresztą pewnie jak kratka jest już zapchana to niewiele to da....

pewnie masz racje jak łukasz tam dmuchnąl to tyle kurzu się wziosło że szok :shock:

#133 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 października 2009 - 06:10

mloda, ale Acera otwiera się od spodu,a Fujitsu od góry wyjmując klawiaturę. Przynajmniej ja miałam z takim modelem do czynienia :-P co to za model to poszukam czegoś ;-)

JkIEp1.png

#134 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 października 2009 - 07:19

Tilia kochana wydaje mi sie ze ten się od spodu otwiera a model to esprimo mobile v 5515....

#135 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 października 2009 - 19:40

mloda, szukałam chwilę czegoś ale nie znalalazłam :-) jeszcze poszukam :-)

wydaje mi sie ze ten się od spodu otwiera

mi też się tak wydawało jak odkręciłam cały spód a tu dalej wiatraka ani widu ani słychu :-P za dużo nie powinno być do wykręcania,żeby dotrzeć do wiatraka ;-)

I pamiętaj: koniecznie wyjęta bateria!

JkIEp1.png

#136 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2009 - 08:16

Olenka miłaś racje MPC otwiera tez te pliki , nie wiedziałam ze jest on taki wszechstronny. Dzieki :-)

#137 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 października 2009 - 11:36

Tilia tak wiem że wyjęta musi być, dzięki za fatyge ze próbujesz coś zanleżć :-)

#138 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 października 2009 - 19:12

magdaaaaa, nie ma sprawy :D Tez miałam kiedys z tym problem. Wtedy moj kochany informatyk D. mi podsunął ten programik ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#139 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 października 2009 - 22:35

dziewczyny nie wiem gdzie zadac to pytanie

Wiecie moze czy jesli ktos odbierze e-mail to moze sprawdzic IP nadawcy?

#140 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 października 2009 - 22:43

Olciiia, można sprawdzić IP. Nie wiem czy na każdej poczcie i w każdym liście,ale jest to możliwe.

JkIEp1.png