ja posiadam takowySlyszalam ze sa takie na usb
Komputery
Napisano 18 grudnia 2009 - 19:00
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 18 grudnia 2009 - 23:04
Ale slyszalam ze miedzy takim wbudowanym a tym jest jakas stowka roznicy w cenie.
Coraz bardziej odczuwam brak CD-roma.
amoramor, a ty masz taki bo? Popsul Ci sie stary?
Napisano 19 grudnia 2009 - 10:38
nie, stary działa do tej pory ale jest na starym komputerzea ty masz taki bo? Popsul Ci sie stary?
a ten z usb jest do netbooka
różni się on od laptopa wielkością i właśnie brakiem napędu cd, bo po prostu by się tu nie zmieścił
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 19 stycznia 2010 - 22:46
ściągnęłam sobie film ale jak go odtwarzam to obraz jest "do góry nogami"
da się to jakoś odwrócić, czy o co kaman że tak jest bo nie czaje
Napisano 19 stycznia 2010 - 23:45
Napisano 20 stycznia 2010 - 19:49
ja tak czesto robie , kiedys tez mi sie tak film otwierał ale tylko w jednym programie w pozostałych było ok.Spróbuj otworzyć w innym programie, albo ściągnij jakiś kodek, a najlepiej wpisz w google "film odtwarza się do góry nogami" i masz mnóstwo porad
natomiastt ostatnio nagle mi ani jednego filmu nie chciało otworzyc i własnie wpisałam komunikat w google i cos mi tam pomogło.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 stycznia 2010 - 19:57
wpisałam komunikat w google
no zrobiłam tak, ale tam coś pisalo żeby wejść w jakies ustawienia codeków
Napisano 20 stycznia 2010 - 20:02
Napisano 20 stycznia 2010 - 20:07
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 stycznia 2010 - 20:08
Napisano 20 stycznia 2010 - 20:16
Ostatnio zainstalowałam aktualizacje do Mozilli. Się znaczy, samo sie zapytalo czy aktualizowac, więc nacinełam "tak".
I od tamtego momentu mam problem. Jak już wyłącze Mozille, to potem nie chce sie ona ponownie uruchomić. Pisze że Mozilla jest już uruchomiona
Napisano 20 stycznia 2010 - 20:26
oki dzięki, mam xp na szczęścieO bardzo dobrą paczkę kodeków magdaaaaa poleciła, jak masz viste to vista codek pack też jest ok
Olenka, nie mam pojęcia, ja również aktualizowałam i u mnie poszło gladko, czasem jak uruchamiałam mozille to nie chciała się włączyć, po czym okazywało się że znów jakieś aktualizacje trzeba dołączyć ale wszystko mi się wyświetlało
Napisano 20 stycznia 2010 - 20:29
A menadżera właczysz tak, na pasku zadan koło zegarka kliknij prawym i wybierz menadżer zadań, tam szukaj zakładki procesy i kliknij na tego firefoxa, bo on ponoć się źle uruchamia. Aha możesz mieć też kilka tych firefoxsów to masz wyłączyć wszystko. Pytałam kolegi już nie raz mi pomógł więc mam nadzieję, że to pomoże
Napisano 20 stycznia 2010 - 22:01
nie szybciej ctrl+ALT+DelSpróbuj włączyć Menadżer zadań,
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 stycznia 2010 - 22:27
Szybciej w sumie, ale ja mam tą vistę głupią i w przypadku visty szybciej jest kliknąć w pasekmalgonka napisał/a:
Spróbuj włączyć Menadżer zadań,
nie szybciej ctrl+ALT+Del
Spytam go przy najbliższej okazji, ale możliwe, że port ci się popsuł, ale tak jak mówię jak go złapię na gg to spytammalgonka, a moze by pomugl i mi z usb
[ Dodano: 2010-01-20, 22:59 ]
Tak więc MonikaK napisał mi tak:
Albo się zepsuło, albo trzeba przemyć czymś na alkoholu, odkurzyć.
Napisano 21 stycznia 2010 - 19:24
U mnie też tak jest,ale wystarczy,że chwilę odczekamJak już wyłącze Mozille, to potem nie chce sie ona ponownie uruchomić. Pisze że Mozilla jest już uruchomiona
I musze się albo wylogować, albo zresetować kompa, że poprawnie działała.
Napisano 22 stycznia 2010 - 00:09
A u mnie właśnie nie.U mnie też tak jest,ale wystarczy,że chwilę odczekam
Tzn. Kiedys tak mi się zdarzało, czasami. Odczekałam tak jak Ty piszesz i wszytsko działało, ale od ostatniej aktualizacji dupeczka, bo nawet po 20 minutach dalej to samo i ... reset