Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Komputery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
423 odpowiedzi w tym temacie

#81 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 19:15

Dziewczyny, ja mam lapa. Chcę przenośny, ale wiem, że jest możliwość złożenia - dysk + kieszeń przenośna (też USB) albo zwyczajnie kupić dysk zewnętrzny. Wolałabym złożyć bo pewnie taniej mnie wyniesie ale boje się, że coś źle dopasuję i będzie lipa.
A używać chcę go do wszystkiego, tak jak zwykłego..

a ja sie moge zapytac braciszka bo siedzi w tym temacie :-D

#82 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 19:56

To się zapytaj jak możesz, będę zobowiązana :lol:

#83 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 09:09

Shamatu, dysk funkcjonalnosci calego laptopa Ci nie da :-D dysk przenosny to jest taki dysk zabudowany w obudowe specjalnie wyciszony,ktorego podlaza sie pod wejscie usb i nie wymaga zadnych dviwerow wydaje mi sie ze chesz miec jako przenoisny komputer PC a co do tego abys go mogla preznosic kup sobie zasilacz UPS ktory starcza na stabilna prace komputera 3H cena takiego zasilacza to od 400 do nawet 4.000zl :-D

#84 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 kwietnia 2008 - 19:26

mam pytanko do kogos kto ma antywirusa Kaspersky :)
ja ma wygladac ikonka na dole (kolo godziniy) kiedy wszystko jest ok. ?
Czerwono czarna??
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#85 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 12 kwietnia 2008 - 19:27

Madzia a wcześniej jaka miala kolor?
Generalnie jak coś jest nie tak, to wyskakuje komunikat na ekranie, albo jak wirus to straszny dźwięk <littledevil></span> <aaa11></span>

#86 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 kwietnia 2008 - 06:38

chyba juz mam wszystko ok:)
na poczatku byl inny kolorek bo cos sie uaktualnialo chyba, teraz mam czerwone K z jedna strzaleczka czarna wiec chyba tak ma byc :-)

#87 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 10:57

Wiecie co, znalazłam nowy przyjemny program do odtwarzania muzyki. Śmiem twierdzić, że bije Winampa na głowę, ma więcej funkcji i jest łatwiejszy w obsłudze, spolszczony. A nazywa się AIMP 2.
Jak Wam się znudził albo przestał dobrze działać Winamp (ja miałam problem po aktualizacji, i w ogóle zaczął się dziwnie wieszać) to polecam. Jestem mocno zadowolona :D

#88 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 12:02

albo przestał dobrze działać Winamp

wlasnie. u mnie cos jest nie tak bo slychac takie ciche stukanie podczas odtwarzania muzyki :roll:

A ten co mowisz wyprobuje :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#89 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 kwietnia 2008 - 17:23

hmmm u mnie tez stuka w winampie...a te same piosenki zgrane na płyte i puszczone z DVD lub wiezy juz nie stukaja :-/ tez wypróbuje tą nowość :)

#90 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 13:19

testuje ten programik :) fajny fajny, troche bym pozmieniala w nim ale ogolnie prosty w uzyciu i podobny do winampa.
fajnie pokazuje tytul w tle kiedy zaczyna sie nowa piosenka :D i fajnie jak wlacza sie kolejna to jeszcze slychc w tle poprzednia, lubie takie bajery <hepi1></span>
ale zaraz sobie poszukam jeszcze jakies inne

kurde...moj komp. nie widzi telefonu :-( nie chce go zainstalowac :(

#91 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 15:27

i fajnie jak włącza sie kolejna to jeszcze slychc w tle poprzednia

Ja też to lubię :) No i radio bez problemu też odtwarza, można robić kilka playlist i fajnie się do nic dobrać bo ma zakładki ;)
I bajery ma: konwerter audio, rejestrator dźwięku, edytor znaczników.
I jeszcze coś za czym zaleje :P Można ustawić żeby komp się wyłączył po odtworzeniu iluśtam kawałków <zakochany></span> Lubię zasypiać przy muzyce więc dla mnie bomba :D

#92 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 15:30

rejestrator dźwięku,

wlasnie u mnie jest to w jakims niezrozumialym jezyku, tzn. jakies znaczki zamiast liter...

a gdzie jest radio ? :-D bo wlasnie mialam pytac

i z wylaczeniem komp. super sprawa

#93 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 16:38

A zainstaluje i zobaczę z ciekawości co to takiego ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#94 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 23:44

a gdzie jest radio ? :-D

Na dole "+" i tam dodajesz sobie radio.
Ale uruchamiasz też ze stronek jak w Winampie :)
..na rejestratorze się nie znam, nie miałam czasu :P

#95 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 07:43

acha, dzieki :-)

#96 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 00:55

Mam problem natury komputerowej. Nie zauważyłam takich tematów, więc zakładam tu( czytałam regulamin, mam nadzieję, że wszystko robię ok). Problem jest dość banalny, dlatego że wcześniej nie miałam z tym żadnych problemów, ale technika poszła do przodu a ja się zgubiłam. Jakiś tydzień temu kupiłam drukarkę(Epson Stylus SX600FW), wrzuciłam wszystko jak trzeba, zaczęłam instalację, w drugim punkcie można chyba wybrać w jaki sposób chce się podłączyć drukarkę, ja wybrałam opcję bezprzewodową, ale nie chce wyszukać sieci, a jeśli wyszuka sieć lub wybiorę inny wariant to punkt stoi w miejscu i nic się nie dzieje. Szukałam coś na ten temat w internecie, ale żadnych informacji nie znalazłam, czy ktoś w miarę znający się mógłby wiedzieć, co mogę robić nie tak ? Lub co mogę zrobić, żeby drukarka współpracowała z laptopem ?
To pewnie jest śmieszne proste, ale ja nie mam pojęcia co z tym zrobić

#97 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 14:41

Moze cos ze sterownikami jest nie tak . Ja sie na tym nie znam kompletnie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#98 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 14:45

Jacqueline, to jest prawdopodobnie wina laptopa.
niektore laptopy maja coś w stylu "blokady".
trzeba to przedstawić a wtedy będzie wszystko ok.
my tez od niedawna mamy epsona i nie chcial współpracować.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#99 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 15:32

Czyli chyba będę musiała wezwać informatyka, bo sama sobie z tym nie poradzę. Ale masz chyba rację, bo to samo mieliśmy kiedyś z bezprzewodowym internetem.
magdaaaaa, Ismail dziękuję :*

#100 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 27 lutego 2009 - 17:36

Jacqueline, zapytam D. jak to zrobiliśmy żeby nasz drukarka działała, bo ja już nie pamiętam i dam Ci znać.
może nie bedzie potrzebny informatyk. ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika