Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Komputery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
423 odpowiedzi w tym temacie

#341 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 19:03

Sajuri, najważniejsze na co musisz zwracać uwagę to to czy strona podczas logowania i użytkowania jest zabezpieczona. U mnie w operze jest taka kłódka zaraz przy stronie www.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#342 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 19:59

Madź, no nie wiem..moze dzieki avastowi bedzie wieksze zabezpieczenie np. transakcji

Wszelkie zabezpieczenia ma bank, ty musisz mieć na uwadze to o czym wspomniała Katarzynka i to by się wylogowywać a nie zamykać okienka krzyżykiem. I kwestia pilnowania loginu i hasła, ale o tym chyba wspominać nie muszę <jezorowaty></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#343 jolina

jolina
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 29 sierpnia 2011 - 18:17

a zna moze któras z Was jakąs stronke gdzie dokupie tusz do drukarki? Bo nie moge dostać w normalnych sklepach? ( znalazłam taka jedna /nazwa usunięta/) ale nie wiem, czy ona byłaby ok, korzystał ktoś?

#344 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2011 - 19:27

Sz. P. Specjalistki od obróbki zdjęć ( :mrgreen: :lol: ) Potrzebuję jakiegoś przystępnie napisanego podręcznika do obsługi Corela. W ciemno się bawić nim nie umiem i nie mam na to czasu. Podstaw w obsłudze podobnych programów brak, jako, że całość moich umiejętności ogranicza się do dopasowania rozmiaru obrazka :lol: Helpnijcie <amen></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#345 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 07 września 2011 - 21:01

Potrzebuję jakiegoś przystępnie napisanego podręcznika do obsługi Corela

a co konkretnie w tym Corelu będziesz działać ?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#346 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 września 2011 - 16:49

w zdjecich grzebać :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#347 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 września 2011 - 16:31

jest w google chrome mozliwosc, zeby podczas wyszukiwania otwierane strony zaznaczaly mi sie innym kolorem? wyszukuje cos w googlach, otwieram strone, wracam do wyszukiwania, chce wejsc w kolejne strony i ogladane maja praktycznie ten sam kolor. Gubie sie i nie wiem gdzie bylam a gdzie nie ;-) wydaje mi sie, ze kiedys otwierane strony zaznaczaly sie a czerwono. chyba, ze to byla mozilla.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#348 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 września 2011 - 16:34

chyba, ze to byla mozilla.

ja korzystam z niej i tak mam
Ale czy to samemu się ustawia czy tak jest po prostu "zawsze" to nie wiem :oops:

#349 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 września 2011 - 11:18

madzia, w mozilli chyba jest to automatycznie i wszystkie strony są na niebiesko, a te odwiedzane na fioletowo (przynajmniej u mnie).

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#350 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 września 2011 - 12:30

Nie chce juz wracac do mozilli. Widocznie w chrome sie nie da, przeszukalam opcje i nie widze.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#351 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 września 2011 - 15:33

gladane maja praktycznie ten sam kolor.

ja korzystam z explorera , i te co juz widziałam sa fioletowe, a nie widziane niebieskie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#352 Ratownik

Ratownik
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 25 września 2011 - 17:10

Wypowiem się krótko w temacie: gdyby któraś z Was szukała pomocy w sprawach komputera, grafiki, oprogramowania służę wiedzą. Wiem dużo ale nie wszystko, proszę pamiętajcie ;)

#353 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 września 2011 - 17:49

A ja mam pytanko
Chciałabym obejrzec dokument na vod ( mam nadzieje ze to nie reklama jesli tak to przepraszam ) ale niestety po zainstalowaniu i checi właczenia jakiegos filmu- strona sie wyłacza.
Ktos wie czemu? nigdy tak nie miałam.
Juz kiedys ogladałam na tym dokumenty
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#354 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 września 2011 - 19:37

Sajuri, a masz zainstalowaną odpowiednią wtyczkę? Spróbuj ją wywalić i zainstalować raz jeszcze. silver coś tam się nazywa o ile dobrze pamiętam.

#355 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 września 2011 - 20:35

wszystko zainstalowałam jak trzeba. Pisze że spełniam wymogi techniczne.
A jak tylko nacisne "ogladam" to strona sie całkiem wyłacza. <bezradny></span>
Moze jutro wywale wtyczke i zainstaluje raz jeszcze

#356 Ratownik

Ratownik
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 27 września 2011 - 06:11

Albo zainstaluj świeżą wersję przeglądarki (domyślam się że działasz na Firefoxie), no i sprawdź czy masz jak wspomniała niedoceniona zainstalowany Microsoft Silverlight. Nie pomoże? Bedziemy działać dalej ;)

#357 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 września 2011 - 20:44

Ratownik, ja mam Opere.
Narazie nic nie działa. Do tego nie moge znalesc gdzie to sobie zainstalowałam :oops:
Jutro postaram sie to poszukac wywalic i od nowa zainstalowac.Kurcze takie fajne dokumenty mam do obejrzenia

#358 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 27 września 2011 - 21:01

ja mam Opere

mnie się wydaje, że VOD nie działa przy Operze... Bo ja też ją mam i nie mogłam tego zainstalować, musiałam specjalnie ściągać Mozille czy Explorera

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#359 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 września 2011 - 10:14

nie się wydaje, że VOD nie działa przy Operze... Bo ja też ją mam i nie mogłam tego zainstalować, musiałam specjalnie ściągać Mozille czy Explorera

hym...moz ecos w tym jest?? bo mi vod działał jak miałam inna przegladarke.

Dzieki Amorek :-P

#360 basienka86

basienka86
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 29 września 2011 - 23:55

Mam ostatnio taki problem, że co jakiś czas znienacka komputer mi się wyłącza. Po chwili go włączam i wszystko działa normalnie aż do momentu gdy incydent się powtórzy. Czasem działa cały dzień bez problemu a czasem się wyłącza dwa razy w ciągu 15 minut. Co to może być? :(