Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Komputery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
423 odpowiedzi w tym temacie

#321 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 lipca 2011 - 19:28

możesz zmienić jeszcze na inną przeglądarkę

mowy nie ma <lol></span>

Tilia, kiedyśtam tak, jak mi wyskoczyło - ale to jakiś czas temu było <bezradny></span>

nie(d)oceniona, znaczy usunąć i jeszcze raz zainstalować?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#322 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 lipca 2011 - 19:30

usunąć i zainstalowac :P jeżeli nie masz, to polecam mozille 4, trochę mi zeszło zanim się przestawiłam, ale teraz uwielbiam :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#323 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 lipca 2011 - 19:31

Madź ja mam wersję 5.0.
Może najpierw sprawdź czy da się zaktualizować,a dopiero potem jak to nic nie da to odinstaluj
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#324 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 lipca 2011 - 19:34

Skończę czatować to się tym zajmę 8-)

najpierw sprawdź czy da się zaktualizować

Oki doki, bo tak szczerze mówiąc nie widzi mi się odinstalowywanie tego i uzupełnianie pasków i ulubionych na nowo :roll:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#325 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 18:08

Dwa pytania...
Która przegladarka według was jest najlepsza :-P i czy da sie usnac konto pocztowe na onecie ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#326 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 18:16

Która przegladarka według was jest najlepsza :-P

Ja jestem bardzo zadowolona z Firefoxa,a podejrzewam,że każdy napisze Ci co innego w zależności z czego korzysta ;-)

czy da sie usnac konto pocztowe na onecie ?

tak :-)

Jak usunąć konto?
Jeśli chcesz usunąć konto, wejdź na stronę http://secure.onet.pl/, zaloguj się, kliknij znajdujący się po lewej stronie link Twoje dane, a następnie link Wyrejestruj się.
Wyrejestrowanie się z portalu oznacza usunięcie wszystkich: płatnych i bezpłatnych usług, jakie użytkownik nabył w usuwanym profilu.

Pamiętaj! Usuniętego konta nie można już odzyskać. Po 90 dniach od wyrejestrowania konta można ponownie zarejestrować adres o tej samej nazwie, jeśli po tym czasie nie został zajęty przez innego użytkownika.

Dołączona grafika
źródło onet.pl
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#327 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 20:34

Tilia, ok . Ale co jesli na jakims tam forum podawałam adres ( przy rejsteracji) ktory chce teraz wywalic ?
mam ich o tym poinforomowac? i ze mam nowe konte ?

#328 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 20:35

Sajuri, wejdź w swój profil na tym forum i zmień stary mail na nowy :-)

JkIEp1.png

#329 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 20:36

aha wszystko jasne dzieki wielkie słonce

[ Dodano: 2011-07-19, 07:03 ]
Z gg nadal mam problem;/
Mam to gg10 i nadal nie widze kontaktów. Dodaje je u gory poprzez Dodaj kontakt i zapisz.
I powinnam miec widoczona liste. :roll: tak jak zawsze a nie mam.
<bezradny></span>

#330 Hax

Hax
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 11:08

@up
Może ci podzieliło na grupy twoje kontakty ? I wystarczy je rozwinąć? Ja polecam GG 8 , mniej procesora zżera i nie ma z nim problemów !

#331 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 lipca 2011 - 11:09

Hax, juz jest ok. Nie wiem skad problem był - ale rozwiazałam go :-P

#332 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 18:45

:)

Mam dwa pytanka.
Pierwsze - ustawiłam sobie strone interia jako głowna. Było wszystko ok, a teraz jak właczam neta pierwsza mi sie wyswietla strona ostatnio ogladana :roll:

Sprawa druga - nie tak dawno , padł mi system. Poszły mi strony "ulubione". W tym strona zagraniczna z ktorej sciagałam sobie fotki . Czy istnieje mozliwosc by dostac sie do tej strony jakos przez zdjecia ktore juz mam na dysku ? gdzies to moze zapisane bedzie ? we własciwosciach nie ma, probowałam przez program Image Viewer <bezradny></span>
i tez nic.

#333 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 19:07

Pierwsze - ustawiłam sobie strone interia jako głowna. Było wszystko ok, a teraz jak właczam neta pierwsza mi sie wyswietla strona ostatnio ogladana :roll:

Jaka przeglądarka? FF?

Narzędzia->opcje->ogólne->powinno być zaznaczone wyświetl stronę startową,a pod spodem adres tej strony/stron ;-)

Czy istnieje mozliwosc by dostac sie do tej strony jakos przez zdjecia ktore juz mam na dysku ? gdzies to moze zapisane bedzie ?

nie sądzę,że coś w ten sposób znajdziesz <bezradny></span> chyba,że zdjęcia zapisywałaś jako oryginalne tytuły to możesz spróbować w google. W innym przypadku proponuje pobawić się podobnie jak w zabawie "kto to..." i za pomocą słów kluczowych poszukać ;-) albo w google spróbować wpisywać wyrazy związane z tą stroną,

JkIEp1.png

#334 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 19:23

Jaka przeglądarka

opere, i sobie juz wszystko ustawiałam na zasadzie :

wyświetl stronę startową,

jak w zabawie "kto to..." i za pomocą słów kluczowych poszukać albo w google spróbować wpisywać wyrazy związane z tą stroną,

chyba jedyne wyjscie... narazie bezskutecznie :-P

#335 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 22:18

hej
poprosze o lopatologiczne wyjasnienie polinteligentowi jak sie pliki pakuje .
rozpakowac z poczty pliki potrafie , ale w dryga strone juz nie.zalozyłam maila specjalnie na gmailu, bo tam wieksze zalaczniki mozna., ale max 25 Mb.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#336 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 05:28

Zaznaczasz plik prawym przyciskiem myszki i masz tam opcje do wyboru- wybierasz "Dodaj do archiwum...", wyskakuje Ci osobne okienko i tam możesz zmienić nazwę np., ale jeśli nie chcesz to wystarczy, że wciśniesz "OK". :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#337 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 sierpnia 2011 - 15:34

Mam pytanie
Chemy z M. zalozyc konto w mbanku przez internet. Zastawiam sie nad jakims zabezpieczenie - antywirusem ( avastem) , mamy jedynie ten darmowy ...a to chyba zamało

#338 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 sierpnia 2011 - 19:35

Sajurka a co ma jedno do drugiego?

#339 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 22 sierpnia 2011 - 19:40

Mam problem. Ostatnio bardzo często przy włączaniu kompa wyskakuje mi blue screen, albo co gorsze komputer nie chce się włączyć i muszę pokombinować by zatrybił. Nie było mnie miesiąc i używali go brat z tatą, więc nawet nie wiem co się działo i od kiedy coś takiego mam. Wiecie co zrobić by go naprawić czy zostaje mi tylko odwiedzenie serwisu?

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#340 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 19:00

Madź, no nie wiem..moze dzieki avastowi bedzie wieksze zabezpieczenie np. transakcji