Komputery
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:15
wyskakuje mi :
Wystąpił problem z certyfikatem zabezpieczeń tej witryny sieci Web
Certyfikat zabezpieczeń przedstawiony przez witrynę sieci Web wygasł lub nie jest jeszcze ważny.
Problemy z certyfikatem zabezpieczeń mogą wskazywać na próbę oszukania Cię lub przechwycenia danych, które wysyłasz do serwera.
ktoś miał podobnie ? pierwszy raz mi sie tak zdarzyło..
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:22
jakoś tak to się nazywa - wczoraj mi podobny komunikat wyskoczył, ale na innej stronie i zrobiłam właśnie coś takiego i tyra
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:32
?chyba wystarczy dodać wyjątek bezpieczeństwa
mi sie taki komunikat nie pojawil jeszcze nigdywczoraj mi podobny komunikat wyskoczył
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:52
I na Mozilli właśnie często mi wyskakują takie komunikaty, bo wiele stron nie posiada certyfikatu
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:57
tej info nie mamżeby właśnie dodać wyjątek.
Ale juz działa.
Napisano 05 lipca 2011 - 07:42
jakiegoś laptopa, tak mniej więcej za 1,5 tys bo na więcej mnie nie stać najnormalniej w swiecie. A laptop na pewno, bo muszę go do Hiszpani wziąć. Myślę, że za taka kasez znajde coś spoko, w razie co mam znajomych z informatykiWiem, ze nie ten temat, mozesz odp tam, ale jaki chcesz kupic?
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 05 lipca 2011 - 07:45
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 05 lipca 2011 - 07:53
nieee. Coś tam chłopcy mi ostatnio doradzali, ale szczerze mówiąc to ja się na tym nie znam i sobie nie zaprzątałam głowy. Po prostu któregoś ze soba wezme, dam mu kasę do reki, on bedzie wybierał a ja sobie w jakims innym dziale pobuszujęmyslalam, ze masz jakas konkretna firme juz na mysl
Mnie komputer nie jest potrzebny do niewadomo czego, dlatego wychodzę z założenia że może być tańszy, byle nowy, bo nie cchę żeby mi padł po paru miesiącach na obczyźnie
Napisano 05 lipca 2011 - 08:01
tak też myślałam, bo poza używaniem tego, i office'a, oglądaniu filmów to ja niewiele na kompie robięże taki tylko do internetu i przeróbki zdjęć spokojnie znajdzie się w tej cenie co chcesz.
sama bym raczej nie szła, bo zielona jestempomoc kumpla informatyka zawszę się przyda.
Napisano 05 lipca 2011 - 08:16
No to faktycznie nie ma sensu wydawania dużej kasy by nie korzystać z jego możliwości. A taki zwykły, tani starczy i dobrze posłuży Ci przez parę latpoza używaniem tego, i office'a, oglądaniu filmów to ja niewiele na kompie robię
Napisano 07 lipca 2011 - 09:42
Napisano 07 lipca 2011 - 11:22
Mam tak samo, dlatego kupiłam sobie Netbooka z Asusa za 999 zł :]Mnie komputer nie jest potrzebny do niewadomo czego, dlatego wychodzę z założenia że może być tańszy, byle nowy, bo nie cchę żeby mi padł po paru miesiącach na obczyźnie
Sama wybierałam i działa już pół roku, więc nie jest źle
Podobno HP-ki są do dupy
Napisano 07 lipca 2011 - 12:54
nie chce net booka, nie umiem operować na tak małym ekranie. N o iwkurza mnie ta mała klawiatura. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale... nieNetbooka
Napisano 07 lipca 2011 - 18:49
ja mialam także asusa i powiem, że bez rewelki najbardziej to mnie wkurzała nie mała klawiatura a mały ekran, i którki czas trzymania baterii, taki bajer i tylenie chce net booka, nie umiem operować na tak małym ekranie. N o iwkurza mnie ta mała klawiatura. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale... nieNetbooka
Napisano 15 lipca 2011 - 19:06
ja lubię jak te elektroniczne bajerki są małe, nie podobają mi się laptopy wielkości skrzyni skarbówmały ekran
OK, mam problem. Musiałam się przesiąść na IE, bo Mozilla odmawia posłuszeństwa
Na IE tego nie mam, więc to ewidentnie wina przeglądarki
Napisano 15 lipca 2011 - 19:26
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.