co do tego chlebka - robiłam z przepisu z neta i wyszła ciastolina, dla mnie nie zjadliwe... jak wczoraj zjadłam tak dzisiaj nie przeszło mi przez gardło...
no to moze zrezygnuje zniego całkiem

kiedys wydawało mi sie , ze ludzie nie potrafia zyc bez chleba , al da sie , jest to kwestia przyzwyczajenia.
marzycielka trzymam kciuki , kazdy organizm inaczej reaguje , no i wiadomo im mlodszy czlowiek tym lepiej reaguje na drastyczne zmiany nawyków zywieniowych
a mamie sie udalo utrzymac wage , stosuje ten jeden proteinowy dzień
[ Dodano: 2011-03-09, 19:49 ]maartekkk jogurty to kwestia przyzwyczajenia , sa oczywiscie takie owocowe obnizonej zawartosci cukru , ale sa bezsmakowe.
ja kiedys nie trawiłam białych jogurtów , ale w lato do pracy na drugie sniadanie zabierałam włąsnie naturalny jogurt , bo na kanapki nie miałam ochoty w takie cieplo i teraz owocowe jogurty sa dla mnie za słodkie.
poszukaj dobrego jogurtu naturalnego dla ciebie - ja np nie lubie z zott czy biedronkowych sa dla mnie kwasne , raz jadłam z danona i byl fajny kremowy i mi smakował , najbardziej lubie z polomarketu , no ale u mnie w miescie to latwo kupic , gdzies indziej niekonieczni
wiem , ze myszkow ma polomarket 
próbuj z roznych firm , z czasem sie przyzyczaisz . mozsz dosypywac otrab , albo platkow owsianych do jogurtu , aby byl bardziej syty, albo serek na sniadanie do szkoły , wiem to tez wiaze sie z kosztami