Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Krem do twarzy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
417 odpowiedzi w tym temacie

#81 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 września 2009 - 19:19

No chyba coś ok 5 zł kosztuje

no to trzeba na niego długo odkładać <umieraam></span> fajna cena , a skoro mówisz ze dobry to fajnie , ja tak mam z szamponem : zawsze uzywałam takie za około dychy a kiedys z barku kasy kupiłam za troszke ponad 3 złote i bardzo mi spasował i uzywam juz 4 butelke :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#82 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 08 września 2009 - 19:43

Ano właśnie, nie zawsze cena idzie w parze z jakością :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#83 Pi-neska

Pi-neska
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 14 września 2009 - 12:43

Ja używam kremu 24 godzinna pielęgnacja firmy Maystar. Odkryłam go po wielu latach poszukiwań – niestety, moja cera nie na wszystkie kremy reaguje dobrze. Ten ma bardzo lekką konsystencję, super redukuje zaczerwienienia (dla mnie – bardzo ważne) i nadaje skórze cudny, wygląd. Reguluje wydzielanie sebum i sprawia, że skóra się nie przetłuszcza.

#84 Aldis

Aldis
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 14 września 2009 - 22:51

A ja wam musze powiedziec, ze na mnie to już kremy chyba nie działają :( Próbowałam ich tyle, że całą kartkę papieru by zajęło ich wymienienie :(
Ostatnio przerzucilam sie z tego powodu na tabletki. Biore l' oreal inneov d- tox i sprawdzaja sie znacznie lepiej anizeli krem, który działa na zewnątrz, a te tabletki od wewnątrz na cerę.
Większość ludzi chciałaby mieć takich przyjaciół, jakimi sami być nie mogą

#85 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 22 września 2009 - 22:51

a ja bym chciała jakiś dobry saoopalający ale nie na brzoskwinkę tylko tak naturalnie. co byście poleciły?
Dołączona grafika

#86 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 września 2009 - 07:20

ritka, samoopalacze-vt483,195.htm poczytaj

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#87 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 24 września 2009 - 08:58

A ja polubiłam bardzo krem garniera Ultra świezość na noc, skórka rano jest taka gładziutka i wypoczeta bez opuchlizny :mrgreen:

#88 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 13 października 2009 - 10:09

Ja zakupilam sobie kremik lirene od 20lat nawilzajacy w formie musu tak slicznie pachnie jest na dzien/na noc juzjestem zadowolona kosztuje ok 20zl... ja sie kieruje skladem przedewszystkim musi byc kwas hialuronowy w jakims madrym programie slyszalam kiedys ze na kremie z tym kwasem mozna dopiero oko zawiesic i tego sie trzymam;)
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#89 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 13 października 2009 - 13:25

powiem wam tak kobitki :):)
nie smiac sie prosze ale naprawde ten krem jest idealny i bardzo dobry :)
uzywam kremu ziajka od pierwszych dni zycia dla niemowlat no mowie wam rewelacja nie dosc ze pachne jak bobas to jeszcze nawilza :)
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#90 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 października 2009 - 14:15

MISIULKA21, kremy dla dzieci są bardzo dobre....
Moja mama i ja używałyśmy przez lata bambino ale teraz jakoś nam się pozmieniało a może wrócę do niego? :mrgreen:

#91 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 14 października 2009 - 19:36

powiem wam tak kobitki :):)
nie smiac sie prosze ale naprawde ten krem jest idealny i bardzo dobry :)
uzywam kremu ziajka od pierwszych dni zycia dla niemowlat no mowie wam rewelacja nie dosc ze pachne jak bobas to jeszcze nawilza :)

Nie widze powodu do śmiechu - kremy dla dzieci są fajne, szczególnie na zimę, ochronne :)

#92 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 11:19

Dziewczyny widziałam tylko jedną wzmiankę na temat kremu Vischy normadem. Chodzi mi o ten krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry, taki zielony. Podkreślam że nie mam trądziku tylko tłustą cerę a krostki mi wyskakują przed miesiączką i po alko. Miałam próbkę tego kremu i byłam zadowolona ale nie wiem jak działa na dłuższą metę. Kremik jak dla mnie drogi dlatego oczekuję od was opinii :-)PROSZĘ! ( a ha i czy lepszy jest ten na dzień czy na noc?) bo 2 nie mogę kupić <bezradny></span>

#93 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 11:23

oliandas, moja mama się na niego zapatrywała, ale drogi jak diabli :P Ja jedynie mogę Ci powiedzieć, że każdy krem na noc jest lepszy od tego na dzień, bo ma więcej składników aktywnych ;)

#94 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 13:09

Ja uzywam garniera od pewnego czasu.Ma fajny zapach i ladnie sie rozprowadza na skorze ;-)

#95 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 13:14

A ja aktualnie używam Under Twenty. Bardzo ładnie pachnie i skóra jest po nim taka fajna :P
Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#96 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 15:43

ja w zimę używam kremu z Avonu ;-)

jak dla mnie jest bardzo fajny... skóra nie jest sucha ani podrażniona :-D

Załączone miniatury

• 17024.jpg

Dołączona grafika

#97 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 12:36

chciałabym poznać opinie n/t tego kremu, czy któraś z Was go używała?
kosztuje trochę, więc chciałabym wiedzieć czy warto w niego zainwestować :-D
Madzik, dzięki za przypomnienie o kremie :-P

DZIAŁANIE:

* Upiększająca formuła z mleczkiem z mango aktywnie działa przez cały dzień i widocznie wygładza drobne nierówności struktury skóry
* Lekko opalizująca formuła z proteinami kaszmiru idealnie rozprowadza się rozświetlając skórę naturalnym blaskiem
* Przyjemnie lekka formuła przy regularnym stosowaniu zapewnia długotrwałe nawilżanie
* Specjalny system UVA/UVB chroni twoją skórę przed negatywnym działaniem promieni słonecznych.

EFEKT
Naturalnie promienna, rozświetlona i gładka skóra – bez użycia podkładu.

nivea.pl

Załączone miniatury

• nnn.jpg

#98 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 12:40

mloda, ja go mam... leży bezużyteczny <bezradny></span>
moim zdaniem jest mocno przereklamowany, mi np wysusza skórę, rąbią się jakieś białe zacieki <bezradny></span> iii jest strasznie brokatowy, aż za bardzo rozświetla, ja nim smaruję czasem dekolT i tylko tyle. Kupiłam go bo lubię rozświetlające kremy, ale z tego zadowolona nie byłam, nie kupiłabym go już.
W skali od 1 do 10 daję 1 :-?

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#99 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 12:40

mloda, ja miałam ten krem w kilku próbkach.. i jak dla mnie katastrofa, bo mi sie twarz błyszczała okrutnie... jakims brokatem lekkim, a ja nie znosze takich kremów <bezradny></span> i nie nawilżał prawie wcale :-/ wg mnie do niczego...
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#100 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 13:00

anka1705, LadyNefretete, podobne opinie znalazłam w necie, więc... chyba dam sobie z nim spokój ;-) tym bardziej że do najtańszych nie należy <bezradny></span>