Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[30.12.2008] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
216 odpowiedzi w tym temacie

#141 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:41

chyba... weź się postaw!

ostanio sie nie dogadujemy ..... ciagle robić coś co mnie rani ..... niby mówi że to dal nas ze będzie fajnie ale ja na tym cierpię najbardziej ..... jak mu pozwolę iść to sie boje nie tylko tego że ja się pochoruje po tej imprezie ale i tego że sie zaleje ... ostanio co sie tak upił to właśnie pił z kuba coraz częściej on namawia go na jakies tam piwka drinki wiśniówkie teqile ...nawte w przerwach miedzy zajęciami na uczelni !!!

#142 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:42

fajna babka, hmm skad ja znam takie numery, wlasnie z takiego powodu w zeszlym roku sylwka spedzilam w domu nie gadajac z owczesnym wtedy, ale nie zaluje, bo ja tez nie chcialam dac sie wykorzystywac i jezdzic gdzie sobie pan i wladca zazyczyl.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#143 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:45

ale jednak.. tak troche nie fair sie Tomek zachwuje...

jak chciał iść na rynek czy z kuba mógł powiedzec ze mam nie kupowac tej cho******* kiecki ani tez nie isc do fryzjera ............ kupiła bym sobie golf i miała praktyczniejsze niz jakas mini ............ zalezy mi na imoerzie z koleżanką tym bardzije ze ona liczy na nas bo mało osób jej chłopak tam zna tak naprawdę .... i mieli z nami sie bawić i co jej powiem sorry kasia ale mam faceta debila .... to juz mam po koleżance tym bardziej ze nas tam wpychała na siłe .....

#144 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:47

fajna babka, eh no współczuję..

#145 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

fajna babka, nieciekawa sytuacja... to powiedz mu ze go nigdzie nie zawieziesz... ze nie tak bylo ustalone... ze mieliscie spedzic sylwka z ta twoja kolezanka... i koniec...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#146 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

fajna babka, wiec powiedz ze tez zamierzasz pic i tyle. Wiedzmo moja ;-)

#147 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:48

juz coraz blizej do konca roku

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#148 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:48

fajna babka, a może powiedz Tomkowi żeby sam sobie pojechał - Ty zostaniesz z koleżanką a on potem wróci. I uniemożliwi mu to picie jeśli będzie chciał pojechać- bo jeśli Ty jako kierowca nawalisz to sam będzie musiał prowadzić ;-) Strasznie trudna sytuacja- nie fajnie się twój Tomek zachował :-/

#149 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:51

fajna babka, Nie zazdroszczę. Nie mam pojęcia co bym zrobiła na twoim miejscu.
Jednak to jest sylwester i planuje się go już wcześniej no i przede wszystkim planuje się go RAZEM! A tu dzień prędzej takie nowiny...udusiłabym.
Jestem w Peru...

#150 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:53

idę sobie pobeczeć ....................................... :cry:

Mirabelka__22, jestem wiedźmą ale pomysl czy czasem co w tym nie jest

#151 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:54

i to Twoj partner jest?
jak dla mnie troche szczeniackie.
jakby w stosunku do mnie sie ktos tak zachowywal to kopnelabym w dupe i by spiepr*al az by sie za nim kurzylo :).

ja juz raz bylam w zwiazku jako 'dodatek' do faceta :]. tiaa bardzo fajna fucha. jestes kochana i jestes super, gdy jest tak jak jemu pasuje. dla Ciebie ma czas tylko wowczas, gdy nie ma nic innego do roboty, i takie tam.

a dzis.. dzis wiem jak to jest byc traktowaną jak księżniczka ;). albo przynajmniej tak, jak an to zasluguje.

to tyle, a Tobie moja droga szczerze wspolczuje takiej sytuacji niezdrowej.

#152 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:55

ON sie w ogole liczy z tym co ty chcesz robic??
Dołączona grafika

#153 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:55

cropca, Twój opis wzrostu mnie rozwala :lol:
Jak mi się już dziś nic nie chce... :-/

#154 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:56

Dobrze ze mój D. nie lubi pic alkoholu.
ja bym sie chyba przestała odzywać i poszła na ta imprezę sama a on niech robi co che.
na pewno bym sie postawiła. skoro sie starałaś, chciałaś coś załatwić, kopiłaś sukienkę a dla niego ważniejsi są kumple to sorry wielkie ale coś tu nie gra.

ale to to Ty musisz podjąć decyzje co robić.

u mnie już posprzątane, dopiero teraz będziemy jeść obiad. wcześniej zjedliśmy ogromna paczkę chipsów i nie byliśmy głodni.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#155 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:30

no i zamias beczeć ...wzięłam tele i mu nazwymyślałam ...powiedziałam że ma <cenzurka></span> tych swoich kolegów ....i takie tam .... ostro ........ ze ja idę do koleżanki a jemu krzyż na drogę ....... no to nic ani zdaniem nie powiedział chyba go szokło ......... potem obrócił kota do góry ogonem i zaczoł że to ze mną nigdy nie idzie sie dogada ze nie mogłam mu powiedzieć ze niechce ................. w sumie bluzgaliśmy siebie przez 5 minut ....... potem mi przeszło (emocje opadły) no i mówię mu ze musiał bym mu wiele wyjaśnić wiele powiedzieć co mnie w****** .....no to chciał to ze mnie wydusić (dnia by nie starczyło) .........w efekcie strasznie wystraszony był ..... jakby się wystraszył tego że się postawiłam ....... no i stwierdził że to on zadzwoni do kuby i powie mu ze nie wpadniemy ....... zupełnie inaczej do mnie gadał niz przedtem ..... ogólnie stanęło że idźmy do remizy i ewentualnie jak będę mieć ochotę to podjedźmy do kuby wracając złożyć mu życzenia .... ale na to ja juz nie pozwolem tylko on jeszcze o tym wie ..... czasem warto sie postawiać ....jeszcze zagroziłam ze jak ie upije to popamięta mnie ......

dzikijuę że mnie podpusciłyście przeciw niemu czasem mi to potrzebne bo za delikatna i uległa mam naturę ...

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2008-12-30, 19:39 ]
nie przeklinamy na forum

#156 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:31

fajna babka, no no brawo :-D I tak trzymaj ;-)

#157 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:33

fajna babka, Widzisz, przed użyciem wstrząsnąć :-P
Jestem w Peru...

#158 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:35

fajna babka, dobrze zrobiłaś... tylko szkoda że na sylwka pójdziecie w niezbyt fajnych humorach... :-/
no ale to on postapił nie fair...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#159 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:56

donn sorry .... jakoś sie zapomniałam że to tez przekleństwo.... :-)

#160 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 19:59

fajna babka, szacun!!!! :D:D dobrze zrobiłaś:P facetowi trzeba na ostro tłumaczyć:D
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych