Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[30.12.2008] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
216 odpowiedzi w tym temacie

#181 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 20:57

Olciiia, stara wyjadaczka jesteś to popatrz na moją liczbę postów :mrgreen:

herbatka z cytrynką i pod kołderkę ... jak i ja :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#182 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:03

nie(d)oceniona, eee ja tez wiem :-P

[ Dodano: 2008-12-30, 21:05 ]
A ja dokoncze pisanie pracy i film obejrze. Bo ciaglym napieciu jestem. Chba za duzo od siebie wymagam. Standard.

A jutro Mis wpada <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> Obiecalam ze mu tych pierogow narobie to bedzie zajecie od rana. Plus sprzatanie calej chaty bo dziewczyna brata wpada pierwszy raz to mama bedzie w panice.. :roll:

#183 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:05

eee ja tez wiem

:mrgreen: jak odpowiadałam na posta olci nie zauważyłam twojego :oops: a że wiesz to ja też wiem :mrgreen:

hmmm ... czuje sie jakbym kaca miała tylko nie ma po czym <hmm></span> idępo kolejną butelkę wody chyba <bezradny></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#184 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:07

witanko

ja tylko na chwilke
lece oglądać film z moim mężusiem :*
to pa do jutra
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#185 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:10

Olciiia, a czemu?

ehh moja mama ma problemy i zaraz bede do niej dzwonic :-? nic fajnego ale nie chce na razeie o tym pisac - przez to ostatnio chodze jak struta....

nie(d)oceniona :mrgreen: no tak jeszcze chwila i bedziesz miala sylwestrowa liczbe postow :P

#186 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:11

no tak jeszcze chwila i bedziesz miala sylwestrowa liczbe postow

taki przedwczesny sylwester <impra1></span> :mrgreen: jak dla mnie bomba :lol:

#187 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:13

nie(d)oceniona, hehe nastepny powod do swietowania :D <imprezka23></span>

[ Dodano: 2008-12-30, 21:14 ]
juz sie nie moge doczekac juterka :D

mamy wolne i caly dzien bedziemy swietowac sylwka i nasze swieto
duzo smakolykow sobie dzis kupilismy i szampana :mrgreen:

juhuuu :!: :!: :mrgreen:

#188 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:22

duzo smakolykow sobie dzis kupilismy i szampana

mniami :P smakołyki się znaczy :mrgreen: ja wódeczkę zakupiłam składkową, jeszcze jakiś sok trzeba będzie jutro zakupić i można bawić.

tylko tak sie zastanawiam w co ja sie ubiorę? bo sie na rynek podobno wybieramy ... no i dupsko mi zmarznie w tym w czym chciałam iść <bezradny></span>

#189 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:30

cropca, Twój opis wzrostu mnie rozwala :lol:

<bezradny></span> :-D :-D :mrgreen:

Fajna babeczko ukłon niski i usciski ;). tak trzymac. nie dajmy sie tym paskudzielcom zwariowac :D.

u mnie super wieczorek z rodzicami :). pogadalismy, powspominalismy, posmialismy sie.
teraz tylko sprzątnę moim zwierzom w klatce, spakuje najpotrzebniejsze rzeczy i jutro z samego rana wyjeżdżam na sylwka :) :).
a w nowy rok wracam, bo tatuś taki rodzinny jest i mnie poprosił, no to mówię.. no dooooopsze :* :) hehe

#190 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:50

cropca, a jakie bestie trzymasz w klatce?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#191 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 21:59

cropca, a jakie bestie trzymasz w klatce?

Koszatniczki. z rodziny wiewiórowatych, rodem z Chile ^^ :)

Dołączona grafika

#192 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:02

hello :)
wróciłam niedawno po praktykach zmęczona :/
dzień był trochę męczący, trochę nie :) Jutro to się zmęczę :D
na 11 mam na solarium jutro potem na 13 na praktyki i nie wiem już kurde o której ja wyjdę z salonu :/ w ogóle ludzie nie myślą o nas tylko o sobie... zapisują się nie patrząc na to że my też mamy swoje życie i chcemy się iśc bawic ... w tamtym roku to dziewczyny do 22:30 pracowały tak się nam nazwalało klientek... :/
mam nadzieje że jutro wyjdę tak przed 20:00 bo idę się wyszalec a muszę się ogarnac itp.
no cóż życzę miłego wieczoru :)

[ Dodano: 2008-12-30, 22:02 ]
kurde ale mi się szeroki obraz zrobił jak wkleiłam ten 3 suwaczek :/

#193 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:04

hello :)
kurde ale mi się szeroki obraz zrobił jak wkleiłam ten 3 suwaczek :/

no wlasnie, ne szalej mi tu! :D:D

ide juz spac, dobranoc :*

#194 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:08

jejcia czemu mi sie robi taki szeroki ekran :/ te suwaczki powinny byc jeden pod drugim :/

#195 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:13

hejka,

ale mnie dzisiaj pan w sklepie zaskoczył :-D
Kupowałm wino na grzańca, a on do mnie z tekstem, że mam dowód pokazać!! Zgłupiałam, po czym uśmiech umalował się na mej buzi i chodzę uhahana :mrgreen: Spojrzał na dowód, powiedział "noooo", ja na to: "nooooo właśnie" :-P
Ostatni raz mi się zdarzyła chyba 3 lata temu taka sytuacja...
Normalnie jestem dumna :mrgreen:
lilian

#196 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:15

cropca, to ja hoduje szynszyle:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#197 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:16

babeczko - brawo za rozegranie sytuacji <bravoo></span> jestem z Ciebie dumna, tak trzymać :!:

widzę, że duża część z Was już się szykuje na jutrzejsze świętowanie, a to pazurki, fryzura, zakupy :-)
a ja głaszczę brzuszek i mówię do dzidzi, żeby teraz przez dwa dni numerów nie było i żeby się nie zaczęła zbierać do wyjścia na świat ;-) ciekawe czy się posłucha ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#198 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:18

cropca, ale genialne zwierzaki :mrgreen:

w tamtym roku to dziewczyny do 22:30 pracowały tak się nam nazwalało klientek...

a kto im kazał tyle klientek zapisywać ??? swoją drogą kto tak późno w sylwestra do fryzjera chodzi ???

lily, całkowicie nie rozumiałam twojego posta aż popatrzyłam w lewo i na wiek :mrgreen: no i olśnienia doznałam :mrgreen: :mrgreen:

Normalnie jestem dumna

teżym tak chciała za te kilka lat :oops:

#199 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:20

nie(d)oceniona, ehh moja szefowa taka jest :/ każe nam robic ile wlezie , az klientki nie beda przychodzic :/

#200 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 22:24

Witam sie dziewczynki, troche mnie tu nie bylo, ale postanowilam, ze jak odpoczywam to porzadnie, zero komputera, oczy tez musza odpoczac, no ale dzisiaj juz musialam zajrzec. reszta musze sie przyznac, ze zagladalam tu codziennie na chwileczke doslownie, zeby poczytac Was i byc na biezaco :mrgreen: . Fajnie tak miec wolne przez dlugi czas, ale szybko leci niestety. Swieta szybko minely, po swietach tak samo, a to jakies zakupy, to kino, fryzjer, solarium i dni uciakaja. Dzisiaj siedzimy w domku. A jutro juz Sylwek, zapowiada sie fajna imprezka.

Madzia81, a ja slyszalam, ze glaskanie brzuszka wywoluje skurcze, czy to prawda? Tzn chyba takie ruchy w dol :?: Nie chce siac Ci czasem zametu w glowie, ale tak pytam z ciekawosci. Ale Ci zazdroszcze, to juz niedlugo, nie moge sie doczekac jak juz zaczniesz o dzidzi opowiadac jak juz bedzie na tym swiecie :-)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych